Şimdi Ara

Paypal Chargeback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okumayın falan yazacak olanlar var, ciddi bir sorun benim için o yüzden lütfen yapmayın bu ve bunun benzeri şeyler.

Arkadaşlar daha önce de konu açtım ama artık delirmek üzereyim o yüzden tekrar konu açıyorum trollemeden yardımcı olun lütfen.

Riot Firste isimli support 40 lira geri ödeme yapmam için paypalı kullanmam gerektiğini söyledi verdiği mail adresine paypaldan 40 lira atmayı denedim ve atılmadı yurt dışındakilere atılmıyormuş Türk lirası olarak, 40 liranın dolar veya euro karşılığını atmam gerekiyormuş.

40 liranın dolar olarak karşılığı küsüratlı biir şey çıktı internetten çevirdiğimde paypala bu miktarı girince kabul etmiyor bende 40.16 lirayı tutturdum yolladım parayı benden istedikleri bilgilerle; User name, Summoner name, Server.

Bu gün paramı iade etmişler Resubmit vs vs diyordu 40 Trl tam 40 lirayı yine tutturamadım 40.01 oldu sonra amaaaan diyip yolladım bu seferde bakiye yeterli değil dedi paypalda paramın geri verildiği yazıyor ama para gelmemiş sonra yukarıdaki uyarı dikkatimi çekti iade edilen miktarın gelmesi biraz sürebilirmiş(paypalda yazan uyarı), şimdi 40.01 yollasam yine iade ederler mi? Ayrıca 40.16 olarak yolladığıma 3 günde cevap verdiler eş zamanlı olarak supportla da konuşmaya çalışıyorum ama 12 saattir cevap alamadım son mesajıma.

Sonuç olarak hesabımı açtıramıyorum ilgisizliklerinden dolayı supporta şöyle mi yapacağım diyorum yarım yamalak cevap veriyor sonraki soruma da yıllar sonra cevap veriyor. Keşke dolandırılsaydım başım ağrımazdı en azından bu kadar

Yardımcı olabilecek birisi var mı bu işlerden anlayan?

Pm yoluyla iletişim adresi de verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 12 Eylül 2013; 23:20:49 >

• Adamım paypalın çevirmesini beklemek yerine direk bankadan $ olarak at, ödeme günü geldiğinde banka onu kendi kuru üzerinden TLye çevirip ödemene yansıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsi

Adamım paypalın çevirmesini beklemek yerine direk bankadan $ olarak at, ödeme günü geldiğinde banka onu kendi kuru üzerinden TLye çevirip ödemene yansıtıyor.

Merak ettiğim şu 40 lira istiyorlar benden ben 40.01 atsam sıkıntı olur mu?

Çünkü 40.16 attığım ödemeyi iade etmişler 16 kuruşu da alsınlar sorun değil ya, ve işlemleri hatasız yaptığıma da eminim 4-5 kere kontrol ettim user name summoner name server yazdım yolladım iade etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Adamım paypalın çevirmesini beklemek yerine direk bankadan $ olarak at, ödeme günü geldiğinde banka onu kendi kuru üzerinden TLye çevirip ödemene yansıtıyor.

Çünkü 40.16 attığım ödemeyi iade etmişler 16 kuruşu da alsınlar sorun değil ya, ve işlemleri hatasız yaptığıma da eminim 4-5 kere kontrol ettim user name summoner name server yazdım yolladım iade etmişler

40 tl niye gönderemiyorsun bro ? niye 40,01 ?
  • quote:

quote:

quote:

40 tl niye gönderemiyorsun bro ? niye 40,01 ?

Şöyle anlatıyım support 40 lira diyor 40.16 gönderince iade ettiler demek ki tam 40 göndermek gerek ama Türkiye dışındakilere Türk lirası atamıyorum o yüzden 40 liranın karşılığı kaç dolarsa o kadar atmam gerek.

Şimdi günün kuruna göre 40 lira 19.7120 Dolar ama bu miktarı paypala yazınca kabul etmiyor ama 19,8 yazınca kabul ediyor sorun şu ki 19.8 yazarsam tam 40 lira olmuyor delirmek üzereyim az kaldı

• Önceki konunu da hatırlıyorum. Biraz daha detaylı yardımcı olabilmek için senden bazı bilgiler isteyeceğim. Öncelikle hangi server'da oynuyorsun? Seninle ilgilenen support Türk müydü yabancı mı? Son olarak istedikleri miktarı dolar olarak mı yoksa türk lirası olarak mı istediler? Aranızda geçen konuşmaları bana da ulaştırabilir misin, sansürlenmesi gereken yerleri sansürleyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Önceki konunu da hatırlıyorum. Biraz daha detaylı yardımcı olabilmek için senden bazı bilgiler isteyeceğim. Öncelikle hangi server'da oynuyorsun? Seninle ilgilenen support Türk müydü yabancı mı? Son olarak istedikleri miktarı dolar olarak mı yoksa türk lirası olarak mı istediler? Aranızda geçen konuşmaları bana da ulaştırabilir misin, sansürlenmesi gereken yerleri sansürleyerek

Buradan yazabilirim sorun olmaz, Support Türk'tü nicki Firste hatta, 40 Lira istediler Türkiye serverında oynuyorum

Not:Supportun yazdığını aynen yazıyorum;Ancak PayPal sadece USD ve Euro kabul ettiği için, günün kuruna göre TL miktarının karşılığını yatırman gerekmektedir.

işte tutmuyor 40.00 Türk lirası olmadı kaç dolar yazdıysam oraya 40.01 oldu 40.00 olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vadesiz Banka Hesabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Önceki konunu da hatırlıyorum. Biraz daha detaylı yardımcı olabilmek için senden bazı bilgiler isteyeceğim. Öncelikle hangi server'da oynuyorsun? Seninle ilgilenen support Türk müydü yabancı mı? Son olarak istedikleri miktarı dolar olarak mı yoksa türk lirası olarak mı istediler? Aranızda geçen konuşmaları bana da ulaştırabilir misin, sansürlenmesi gereken yerleri sansürleyerek

Buradan yazabilirim sorun olmaz, Support Türk'tü nicki Firste hatta, 40 Lira istediler Türkiye serverında oynuyorum

Not:Supportun yazdığını aynen yazıyorum;Ancak PayPal sadece USD ve Euro kabul ettiği için, günün kuruna göre TL miktarının karşılığını yatırman gerekmektedir.

işte tutmuyor 40.00 Türk lirası olmadı kaç dolar yazdıysam oraya 40.01 oldu 40.00 olmadı

yaz bi mesaj daha, böyle böyle işlerimiz tutmuyor bana direk dolar üzerinden ücretlendirme yapın diye ?

• quote:

quote:

Aldığın RP paketinin dolar karşılığındaki değerini göndermeyi deneyebilirsin. Ama sonucu ne olur bilemiyorum.
    Onun dışında paypal'da paranı dolara dönüştürmeye yarayan bir yer vardı. Belli bir meblağı dolara çevirip sonra onu transfer edebiliyordun. Hesabın üzerinden 40 lirayı dolara çevir. 40 lirayı dolara çevirdikten sonra hesap bilgilerini görüntülediğinde hesabındaki dolar ve türk lirası ayrı ayrı gösterilir. Ne kadar dolar gösteriyorsa tamamını riot'a gönder muhtemelen olacaktır.

• Beelzebub IV (League of Legends Player Support | Riot Games Support)
    Dec 12 07:10 (PST)
    Greetings Summoner,
    Access to the following League of Legends account registered to this email address has been temporarily suspended:
    Username: oichino
    Riot Games has received a dispute filed against previous purchases made on your account. This dispute was filed by the financial institution associated with the payments made on the account, and as a result, Riot Games must refund the payments back to the financial institution (a “Chargeback”).
    The total amount of these Chargebacks is currently: 80.22 €
    The account is now considered to have a negative balance and is unavailable for use until the outstanding balance has been repaid in full to Riot Games. The balance must be repaid via PayPal for the full amount of 80.22 €
    PayPal payments can be submitted to the following email on Paypal:
    • NA: Chargebackpayments-US@riotgames.com
    • EU: Chargebackpayments-EU@riotgames.com
    Payment must be submitted in the following format:
    Subject: Chargeback Payment - Username
    Once your PayPal Transactions is processed, we will unlock the account so you can return to the Fields of Justice!
    Please note that this Chargeback is a violation of our Terms of Use and any future payment disputes may result in a permanent termination of your account. Please read the following excerpt from our Terms of Use:

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreas

Beelzebub IV (League of Legends Player Support | Riot Games Support)
    Dec 12 07:10 (PST)
    Greetings Summoner,
    Access to the following League of Legends account registered to this email address has been temporarily suspended:
    Username: oichino
    Riot Games has received a dispute filed against previous purchases made on your account. This dispute was filed by the financial institution associated with the payments made on the account, and as a result, Riot Games must refund the payments back to the financial institution (a “Chargeback”).
    The total amount of these Chargebacks is currently: 80.22 €
    The account is now considered to have a negative balance and is unavailable for use until the outstanding balance has been repaid in full to Riot Games. The balance must be repaid via PayPal for the full amount of 80.22 €
    PayPal payments can be submitted to the following email on Paypal:
    • NA: Chargebackpayments-US@riotgames.com
    • EU: Chargebackpayments-EU@riotgames.com
    Payment must be submitted in the following format:
    Subject: Chargeback Payment - Username
    Once your PayPal Transactions is processed, we will unlock the account so you can return to the Fields of Justice!
    Please note that this Chargeback is a violation of our Terms of Use and any future payment disputes may result in a permanent termination of your account. Please read the following excerpt from our Terms of Use:

İngilizcem hiçbir zaman mükemmel olmadı birde şu anki uykulu halimi düşünürsek Türkçe'si çok işime yarardı :)

• Sen fazlasını at üstünü atarlar onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Sen fazlasını at üstünü atarlar onlar

Peki şimdi iade ettiler ama miktar henüz gelmedi kredi kartıma ne zamana gelir?

Paypalda işlemlerde de görülüyor iade edildiği

Son olarak;40.16 lira yolladığımda neden kabul etmediler 16 kuruşu yollasalardı geri
  • İade edilen para paypal hesabında kalır kendin çekmen lazım kartına, karta çekerken ücret olması gerekiyor banka hesabına çek o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

İade edilen para paypal hesabında kalır kendin çekmen lazım kartına, karta çekerken ücret olması gerekiyor banka hesabına çek o yüzden.

Paypal hesabımda görünmüyor, zaten paypal hesabıma bağlı kredi kartı ile yaptım ödemeyi, iadenin de o kredi kartına olması gerekmez mi? paypalda 3 lira var şu an

saatlerdir uğraşıyorum lolün canlı desteği olsaydı keşke dediğim anlar oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.