|
PayPal Cüzdanına Para Aktarma: Adım Adım Rehber
PayPal cüzdanına para aktarma işlemi, birkaç basit adımla kolayca gerçekleştirilebilir. Bu adım adım rehber, PayPal hesabına para gönderme işleminde sana yardımcı olacaktır:
-
PayPal Hesabına Giriş Yap: PayPal web sitesine veya uygulamasına giriş yap.
-
"Para Gönder"i Seç: Hesabına giriş yaptıktan sonra, üst menüde "Para Gönder" seçeneğini tıkla.
-
Gönderim Seçeneklerini Seç: Ardından, para gönderme seçeneklerinden "Cüzdan"ı seç.
-
Alıcının E-postasını veya Telefon Numarasını Gir: Alıcının PayPal e-posta adresini veya telefon numarasını ilgili alana gir.
-
Tutarı ve Para Birimini Belirle: Göndermek istediğin tutarı ve para birimini gir.
-
"Devam"ı Tıkla: Bilgileri girdikten sonra, işlemi tamamlamak için "Devam" düğmesine tıkla.
-
Ödeme Yöntemini Seç: PayPal, para transferi için kredi kartı, banka hesabı veya PayPal bakiyesi dahil olmak üzere çeşitli ödeme yöntemleri sunar. İstediğin ödeme yöntemini seç.
-
Para Gönderme Onayı: Son olarak, işlemi onaylamak için "Gönder" düğmesine tıkla.
Para aktarma işlemi genellikle birkaç dakika içinde tamamlanır. Alıcı, parayı PayPal cüzdanında anında görebilir ve kullanabilir.
Bilmen Gereken İpuçları:
- PayPal'dan PayPal'a para gönderme ücretsizdir. Ancak, kredi kartı veya banka hesabı kullanarak para gönderirsen, işlem ücreti uygulanabilir.
- PayPal cüzdanındaki maksimum para miktarı, hesabının durumuna bağlı olarak değişir.
- PayPal hesabına para göndermeden önce, alıcının bir PayPal hesabına sahip olduğundan emin ol.