Şimdi Ara

Paypal'dan 8$ ihtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Paypal'dan 8 dolara ihtiyacım var. Karşılığında tüm hatlara TL gönderebilir, yarın havale ya da EFT yapabilirim. Ankara içi elden teslim edebilirim. Büyük bir para değil ama kredi kartımı artık kullanmadığımdan gönderemiyorum. Komisyon işini hallederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raja52 -- 23 Mart 2014; 13:59:23 >

• Yarın havaleyle 30 tl alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Dolar değil de 3 TL atayım sende bana Avea 2 TL at çok lazım sabahtan beri kimse göndermedi ya paket yapıcam 12 tl paket bende 10 tl var 2 tl ye ihtiyacım var kontor olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

Yarın havaleyle 30 tl alırım

Olur hocam. Hangi banka kullanıyorsun? Yapıkredi dışında bir bankaysa ileri tarihli EFT girişi yapayım. SS göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldu O zaman

8 Dolar değil de 3 TL atayım sende bana Avea 2 TL at çok lazım sabahtan beri kimse göndermedi ya paket yapıcam 12 tl paket bende 10 tl var 2 tl ye ihtiyacım var kontor olarak

Dostum kontoru ben telefonculardan göndereceğim Avea hattım yok. Şu işimi bir çözeyim sana bir güzellik yapayım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raja52

quote:

Orijinalden alıntı: Oldu O zaman

8 Dolar değil de 3 TL atayım sende bana Avea 2 TL at çok lazım sabahtan beri kimse göndermedi ya paket yapıcam 12 tl paket bende 10 tl var 2 tl ye ihtiyacım var kontor olarak

Dostum kontoru ben telefonculardan göndereceğim Avea hattım yok. Şu işimi bir çözeyim sana bir güzellik yapayım ben.

sağolasın hocam zaten kimse göndermiyor seni bekleyeyim bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.