Şimdi Ara

Paypal hesabım sınırlandı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paypal'da onaylı hesabımdan farklı olarak, kullandığım onaysız bir hesabım vardı. Paypal hesabımı güvenlik(!) gerekçesiyle sınırlandırmış. hesap sınırlanmasının kaldırılması için, şifremi değiştirdim, güvenlik sorularını güncelledim; fakat bi de kredi kartı eklemem lazım; ancak 1 tane k.kartım var: o da diğer onaylı hesabımda ekli. bu durumda ne yapmalıyım? hesabımda 47 TL bakiye kaldı, bu bakiyeyi onaylı hesabıma göndermeye çalıştım gönderilmedi tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

• 1 den fazla hesap açıp kullanırsan olacağı bu dostum

şaşırmaman lazım
  • r10da vcc onaylayanlar var 8-10 tlye onlardan onaylatabilirsin ;)

Bende 2 hesap kullanmak zorundayım,hotfile hesabı silince ppyi kara listeye almış onaysız açmıştım limiti bitmişti bende vcc onaylattırdım,ardından sorunsuz ana hesaba geri gönderdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 25 Ağustos 2011; 13:08:43 >
  • benim 18tl değerindeki 2hesabımda sınırlı durumda ama ikisini de kredi kartımla onayladım.

Sınırlı olmasının sebebi onaylı olduktan hemen sonra havale yapmaya çalışmış olmam imiş.

Zaten bu sırada sınırlandırıldı.

Ayrıca onay sırasında karttan 3TL çekiyor onun kodunu yazıyoruz ama bir de kartımdan 1,89TL çekmişler.

3TL yi paypal bakiyeme eklemişler ama 1,89TL ne olacak? Ve bunu neden çekiyorlar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy86

benim 18tl değerindeki 2hesabımda sınırlı durumda ama ikisini de kredi kartımla onayladım.

Sınırlı olmasının sebebi onaylı olduktan hemen sonra havale yapmaya çalışmış olmam imiş.

Zaten bu sırada sınırlandırıldı.

Ayrıca onay sırasında karttan 3TL çekiyor onun kodunu yazıyoruz ama bir de kartımdan 1,89TL çekmişler.

3TL yi paypal bakiyeme eklemişler ama 1,89TL ne olacak? Ve bunu neden çekiyorlar acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.