|
Battlenet Türkiye dışı hesaplardan gift gönderimi yapılıyor mu?
-
-
evet
-
Daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar varsa nasıl yapabileceğimizle alakalı lütfen yorum yazın. battle.net in sitesinde açık şekilde balance transferinin currency farkı olan hesaplarda yapılamayacağını belirtmiş. fakat pahalıya aldığımız oyunu ucuza gift olarak göndermemiz durumuyla alakalı hiçbir yasaktan bahsetmiyor. bunu yapılabilir olarak yorumluyorum.
-
Detaylı bilgi lazım. Açıkçası benimde kafam karıştı iyice. En kötü sub. alırken 6 aylık alıp bunu da taksitlendirme yapacağız. Bu şekilde en makul düzeye geliyor.
Şuan satanlarda stoktan satıyor. Buda bitecek elbet.
Ha Gold olarak da verilirde bu da riskli iş. -
Hocam şuan ki durumu özetlersek; tr hesaplarinda içeriklerin çoğuna gift kapali(token ile elde edilen balance), zamaninda euro token ile ödemesi yapılmış gift içeriklerde problem yok. Blizzard çok güzel bir kıyak geçmiş 6 ay için. İmkani olan değerlendirmeli. -
Böyle bir şey olabileceğini hiç sanmıyorum çünkü benim rus hesabıma eu hesaptan gift gönderilemiyordu. Aynı prosedür işler diye düşünüyorum ama blizzard bu, deneyerek net bilgi edinilmesi lazım tabii
-
Gönderiliyor mu gönderilmiyor mu?
-
Kendisini feda edip deneyecek birisini arıyoruz aslında -
üstad gönderilmiyo olmasındaki mantık nedir. adam aynı ürünü avrupada 40 euroya satıyo türkiyede 25 euroya satıyo. ben gift hakkından yararlanmak için 40 euroya satın almak istiyorum dediğimde hayır alamazsın diyecekleri bi prosedür olması gerekli. bi çok insan eu hesaptan gift atınca gelen keyi try kullanan bi hesaba girdiğimizde kabul olduğunu söylüyo. gerçekten karışık bi durum ama koca donanımhaberde bunu daha önce akıl edip denememiş birinin olmaması imkansız. lütfen bilenler bilgilendirsin söz stoklarınızın bitmesini beklicez :D
-
Bence de mantıksız, tr to eu arasında gift'in kapalı olmasını anlarım, suistimal edilebilir ama eu to tr tam tersi firmaya yarar.
Ama genel bir uygulama sanırım, farklı para birimi üzerinden değerleme yapılan hesapların arasında gift gönderimi olmuyor. Yani en azından benim rus hesabıma gift gönderilemiyordu, hatta rus hesabımla eu hesaplarla raf bile yapamıyordum düşünün.
Tekrar belirteyim bahsettiğim durum rus hesabı için geçerli, tr hesabında da benzer prosedür olduğunu tahmin ediyorum ama denemeden teyit edemeyiz tabii
-
gift olayında sadece warcraft 3 reforged ve d2 resurrected i kapatmamışlar warcraft 3 reforged zaten satmadığı içindir d2 de alan aldığı için bıraktılar muhtemelen.
-
Abi belli oldu mu bu ya önemli çünkü?
-
Bu destek ile nasıl sesli destek alıyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 8 Mayıs 2022; 17:57:54 > -
yapilmaz, microsoft zaten bu nedenle blockladi. artik o eski pis para piyasasi bitti.
hersey TL ile ve uygun fiyatla, gidip direk blizzard - microsofttan satin alabiliyorsun ucuza ister gametime olsun ister oyun icinde para ile alinabilen shop itemlari olsun.
-
sizin dediğiniz gibiyse bunun anlamı sadece eu oyunculrı para kazanmaya devam edecek diğerleri para ödeyecek demektir :)
-
Henüz bir bilgi yok mu?
-
Regarding your question, the only currency available after updating the country to the Netherlands will be Euro. The Battle.net currency cannot be changed, it is directly influenced by the country set on your Battle.net account. Gifts will also be purchased in your local currency but can be gifted to any Battle.net account, no matter the currency they have set on their account.
Ticket -
Oluyor mu yani?
-
Biraz yuvarlak cümleler kurmuş ama olumsuz ibare yok. Yine de olmazsa sorumluluk kişiye ait. -
Sen bu Ticket'da Hollandaya mı geçersem dedin?Yoksa bu GM Hollandayı özellikle mi söyledi?
Benzer içerikler
- 3 harfli nickler
- wow private servers
- wintrader ne demek
- wow türkçe yama
- wow kaç bölüm
- mmorpg oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X