oyuna gold üye olacağım ama kredi kartı ile bunu bir türlü yapamadım 1 aydır uğraşıyorum olmuyor paypal ile üye olmayı düşünüyorum bana bu konuda nasıl bir yol izleyeceğim biri bana bunu anlatırmı nasıl oluyor önce ne yapmam lazım paypal.com a girdim bi bok anlamadım bu paypalı kullanan biri varsa arnızda bana yönergeleri anlatabilirse sevnirim...
Paypalla Ödeme Seçeneğine Gir Oyundan O Seni Yönlendiriyor Zaten.
ok teşekkür ederim akşama evden deneyeceğim umarım sorun olmaz saol kardeş
Bende Yakında Almayı Düşünüyorum.İnşallah Sorun Olmaz Sendede Bendede
ben hep paypal da alıyorum cok kolay bişey paypal bir çeşit aracı şirket oyundan uyelik alma bolumune girip paypal a uye oluyorsunuz (1$),kredi kartı bilgilerinizi veriyorsunuz.sonra o uyeliğinizle alış veriş yapabiliyorsunuz.biraz ingilizce yeter bu iş için ve içinde bol paralı bir kredi kartı :)
selam bu iş için bol paralı kredi kartına ne gerek varki :) ben dün gece üye oldum oyuna premium üyelik aldım paypal ile çok basitmiş öyle dedikleri gibi 3-5 gün falan beklemedim bilgilerimi girdim işimi bitirdim oyuna döndüğümde üyeliğim çoktan onaylanmıştı bile trina çantama düşmüştü ve ekrenımda gold üyesin gibilerinde yazıyordu bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum ve gelelim üyeliğin faydalarına belki üye olmaya çekinen arkadaşlar vardır...
Öncelikle ben üye olmadan kasamda 300 milyon param vardı üye oldum tirinayı sattım 1000 knigh cashe para verdi 1000 cashe ile kağıtlar aldım sattım aldım sattom bir sürü kağıt ve gecenin sonunda elimde satmaya hazır 150 milyonluk kağıt ve kasamda 830 milyonda para lvl 52 wariorum 60 shell giyecem bu paraları onun için kullanacağım para sıkıntısı çekiyorsanız kendini ayarlayın ve bir kereliğine üye olun sizde zengin olun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme