Şimdi Ara

PayPal ile ilgili acil yardıma ihtiyacım var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bayağıdır araştırma yapıyorum ama bu sorumun cevabını bulamadım.

Bir Fan Club'ın başkanıyım.Sık sık yurtdışına para aktarmam gerekiyor ve maalesef çoğu site Western Union kabul etmiyor.Herkes tutturmuş PayPal diye ...

Fakat benim PayPal hesabım yok.Herhangi bir kredi kartı,banka hesabı olmadan bir PayPal hesabı açıp başka bir PayPal hesabına para aktarımı yapabilir miyim ?
    -
    Şöyle ...
    PTT hesabım var,bana gönderilen paralar PTT hesabımda toplanacak ve ben de o paraları önce kendi PayPal hesabıma daha sonra karşıdaki kişinin PayPal hesabına aktaracağım.Mümkün mü bu ?

Para aktarılırken herhangi bir kesinti oluyor mu peki ? - genelde Kore'ye aktarıyorum ve dolar cinsinden oluyor -

Bir de,paralar bende TL olarak toplanıyor malum.Kendi hesabıma da bu şekilde geçecek muhtemelen,peki karşı tarafa aktarırken bunu nasıl dolara çevirebilirim ?

Ayrıca,hesabım onaylanmamış olacağı için bu tür hesaplar ile yurtdışına para aktarılmadığını duydum.Doğru mu bu ?

Lütfen yardımcı olun.Kaç zamandır başıma ağrılar girdi araştırma yapmaktan.Kredi kartı vs. olmaması çok illet bir şeymiş ...

- Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS5890 -- 29 Ekim 2013; 15:36:23 >

• 1.Kredi kartsız para yatırabiliyorsun paypala
    2.evet PTT hesabından paraları çekip sonra paypala yatırabilirsin birinci soruyla aynı
    3.%3 veya %5 gibi bir kesinti oluyor yani 500 liradan 5 veya 10 lira kesiliyor
    4.paypala TL olarak yatırıp ordan dolara cevirebiliyorsun istersende dövizciden dolara cevirip direk dolar olarak yatırabilirsin
    5.evet bu olayı bende yaşadım hesabım onaylanmadı direk 100 lira yatırdım ve payday 2 oyununu almaya kalktım param gitti şikayet ettim para yatırılmamış ve gitmemiş gözüküyor 100 lira boşa gitti yani :) (tavsiyem fazla güvenme bu paypala ne yapacagı belli olmaz elindede resmi bir kanıt olmadan birşey yapamassın)

dediğim gibi güvenme ilk bir deneme yap online olarak birşey al bakalım geliyormu aldığın şey gerçekleşirse para aktarımı yaparsın olmazssa harcadığın para gider :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.