Şimdi Ara

Paypal ile silk alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forum içinde paypal olarak arama yaptım ve sonuç bulunamadığı için mesajı yazdım.DÜnden beri silk alamıyorum.Bende mi bi sorun var silkroad mı?
    Bu konuda bir yardımcı olacak lakırtı yaptarsanız cok makbule gecer.Sorun bu acc da diğer ezik acc ile almayı denedim rahat rahat gidiyor sonuna kadar.Ben napacam şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLLeSS81 -- 19 Mayıs 2007; 13:17:10 >

• Başka bir forumda aynı soruya benim vermiş olduğum cevabı aynen aktarıyorum;

quote:

Paypalda silk alırken hata yapmışsın. bir hata oluşursa gün içinde bir kez daha silk almayı deneyemiyorsun. kore saatine göre gece yarısını geçmesi lazım yani Turkish Time is 05.00 PM = 17.00

yani bu akşam 5 ten sonra deneyebilirsin
  • evet haklısın ama sorun şu ben ilk defa silk almayı denedim uzun zamandan sonra gün içinde denemedim başka ilk seferde bana bu hatayı verdi.
    Sağol yardımın için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLLeSS81

evet haklısın ama sorun şu ben ilk defa silk almayı denedim uzun zamandan sonra gün içinde denemedim başka ilk seferde bana bu hatayı verdi.
    Sağol yardımın için.

valla bu hatayı daha önce ben de aldım. tek ihtimal var dün 5 ten sonra silk almayı denemişsin ama ya işlem yarıda kalmış ya da pencerelerde ileri geri yapmışsın..ondan sonra sro bunu hata olarak görüyor ve bir gün bekletiyor.
  • Önce siteye gir, id ve şifreyi gir, login ol. Sonra buy silk'e tıkla. Yoksa bu sorun çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekerahmet

ben paypal ile mtcgameden alıyorum herhangi bir sorun yaşamadım valla tavsiyemdir.

Hocam amacin ne 8 yillik konuyu hortlatmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.