Şimdi Ara

PayPal'ın iptali sonrası, paranın bir şekilde Türk hesaplarına transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi PayPal, güzel ülkemin güzel kararları neticesinde iptal edildi (içimdeki cümleleri şuraya dökebilsem...)

Eminim benim gibi yurtdışınla para transferi yoğun olan arkadaşlar mevcuttur. Kafamdaki taslak basit;

1 - Yeni bir yurtdışı PayPal hesabı
    2 - Payoneer benzeri (bunu da iptal etmedilerse) Türk bankalarına para transferi yapabilen güvenilir ödeme sitesinde yeni hesap
    3 - PayPal'a yatırılan paranın, diğer sisteme aktarılması
    4 - Diğer sistemden, Türk hesabına havale.

Belli ki birilerinin cepleri biraz kaşınıyor. PayPal'ı reddetmelerine artı bir de hizmet faaliyetlerini durdurma kararı... Ben başka birşey diyemiyorum. Hayır desem diyeceğim de, komple banlanırım buradan.

Önerileri olan, ya da bu böyle olmaz diyen arkadaşların yardımlarını bekliyoruz...

• Aylık ücret karşılığı yurtdışı ikamet adresi sağlayan şirketler var, bu bir çözüm olabilir mi?

diğer sistem deiğiniz hangi sistem olabilir?

paypal ın yasaklanmasının nedeni tam olarak nedir? bu duruma göre göre ileride skrill payoneer neteller gibi firmalarda çekilebilirmi acaba? Çağdaş milletler aya çıktı, gözünü sevdiğim ülkemde biz böyle abuk şeylerle ileri gideceğimize inatla geriye geriye yol almaya niyetliyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 31 Mayıs 2016; 17:29:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.