Şimdi Ara

Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
21
Favori
78.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winwinwin

amerika'daki hesaba türkiye'den girince herhangi bir sorun olmuyor mu ?

zenmate vpn ile gir batı amerika seçiyorum ( arizona ) bir problem olmuyor.. vpn olmayan laptopla girdi kardeşim telefonla yada eposta ile teyit istemişlerdi dün ürünleride kaldırmışlar bugün vpn ile girince yeniden ürünleri yükledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 724SATINAL 7 kullanıcısına yanıt
    usa paypal hesabını nasıl açtınız peki ? amerika'da zaten banka hesabınız var mıydı ? oturum olmadan nasıl açtılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

usa paypal hesabını nasıl açtınız peki ? amerika'da zaten banka hesabınız var mıydı ? oturum olmadan nasıl açtılar ?

açmak kolay zaten doğrulatmak zor sanırım.. kredi kartını doğrulatma var ( bunu paypale kayıt olan herkes biliyor zaten ) banka hesabını payoneerdan doğrulatacaksın ama 1 günlük süre var o süreyi kaçırdım ( paypalden payoneer e 2 adet 10 cent civarı para geliyor onları ilgili bölüme yazacaksın).. şu an benim sadece k. kartını doğrulattım banka hesabını daha doğrulatmadım

• winwinwin W kullanıcısına yanıt
    ben amerikada yasadıgım icin social security numaram var bu bi nevi vergi kimlik numarasına benzer. banka hesabı acmak dan daha zoru kredi kartı almanız gerekli paypal acabilmek icin kredi kartı almak icinde tum ulkelerde oldugu gibi kapsamlı arastırma yapılır oturma iznin yada social security numaran yok ise alamazsın paypal da acamazsın paypal acıp o hesabı teyitlemeniz gerekiyor bunun icinde amerikadan alınan kredi kartı sart kredi kartı onemli cunku hesabınızda para yokken bir musteri para iadesi isterse kredi kartınızdan cekilir bu paypal icin parayı geri alma guvencesidir. eger alım yapmak istiyorsanız ilk once almak istediginiz urunun turkiyeye gonderimi varmı eger satıcı turkiyeye gondermiyor ise alamazsınız. amazon.com dapaypal para kartlar halen satılıyor veya baska deme kartlarıda satılıyor ordan satın alıp ebayde kullana bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnero

para çekmeyip para mı gönderiyor paypal? neden kaçırdın? internet sitesinde göstermedi mi geleni?

payoneer banka hesabına para gönderdiler ,süresi oldugunu bilmiyordum( kredi kartı gibi 1-2 dk. içinde gelmemişti) o parayı kredi kartındanmı aldılar daha da incelemedim.. evde 2-3 hesap var birde vpn kullanılan ve kullanılmayan bilgisayar var sonra telefonla onay istenebiliyor o yuzden fazla girmemeye çalışıyorum...Türkiye paypal'ine Ebayden para gelmediği kesinmi? emin olamadığım için tekrar Türkiye paypali ekledim, kardeşimin ebay hesabına vpn'siz Türkiye paypali eklerken uyarı geldi telefonla onay yapılması için ürünler kaldırıldı ertesi gün vpn ile girince düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL -- 10 Haziran 2016; 15:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokovvvv

ben amerikada yasadıgım icin social security numaram var bu bi nevi vergi kimlik numarasına benzer. banka hesabı acmak dan daha zoru kredi kartı almanız gerekli paypal acabilmek icin kredi kartı almak icinde tum ulkelerde oldugu gibi kapsamlı arastırma yapılır oturma iznin yada social security numaran yok ise alamazsın paypal da acamazsın paypal acıp o hesabı teyitlemeniz gerekiyor bunun icinde amerikadan alınan kredi kartı sart kredi kartı onemli cunku hesabınızda para yokken bir musteri para iadesi isterse kredi kartınızdan cekilir bu paypal icin parayı geri alma guvencesidir. eger alım yapmak istiyorsanız ilk once almak istediginiz urunun turkiyeye gonderimi varmı eger satıcı turkiyeye gondermiyor ise alamazsınız. amazon.com dapaypal para kartlar halen satılıyor veya baska deme kartlarıda satılıyor ordan satın alıp ebayde kullana bilirsiniz

amazonda ebay gift kart ben göremedim.

• çözüm bulabilen varmı
  • Gorgoras G kullanıcısına yanıt
    yok
  • Hala alıma bi çözüm yok mu, hesapsız kredi kartıyla bile alamıyor muyuz bu ne saçmalık .-.
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok ve bazı satıcılar ürün açıklaması kısmında türk alıcılar ürün sipariş etmesin yazmış
  • arkadaşlar ebaydan satış yapıyorum hala paranızı hesaba isteyin iban ve swift kodunu ebaiya kaydedin,ben birkaç ödeme aldım,ama sorun bazı ödemeler kesintisiz gelirken bazıları kesintili geldi araştıruyom henüz ayrıca müşterilerinizle mail üzerinden bağlantı kurarak westerunion üzerinden paralarınızı alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebayman

arkadaşlar ebaydan satış yapıyorum hala paranızı hesaba isteyin iban ve swift kodunu ebaiya kaydedin,ben birkaç ödeme aldım,ama sorun bazı ödemeler kesintisiz gelirken bazıları kesintili geldi araştıruyom henüz ayrıca müşterilerinizle mail üzerinden bağlantı kurarak westerunion üzerinden paralarınızı alabilirsiniz

ürün listelerken kredi kartı ve banka hesabı istedi.. ben payoneer hesabı yazdım TR banka hesabımı yazsaydım acaba? Siz TR bankası mı yazdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ebayman

arkadaşlar ebaydan satış yapıyorum hala paranızı hesaba isteyin iban ve swift kodunu ebaiya kaydedin,ben birkaç ödeme aldım,ama sorun bazı ödemeler kesintisiz gelirken bazıları kesintili geldi araştıruyom henüz ayrıca müşterilerinizle mail üzerinden bağlantı kurarak westerunion üzerinden paralarınızı alabilirsiniz

ödeme seçeneklerinde personal cheque ve benzeri seçeneklerin tikleri bende seçilemez durumda, bunlar nasıl aktif oluyor ? Birde alıcı kişi diyelim 10 dolarlık bir ürün alırken ne kadar masraf ödüyor hesaba uluslararası eft yaptığında ?
  • 3 haziranda ebaydan ürün almıştım bir sorun olur mu?
  • Ucuz birşey almıştım ürün 1 ayı geçti gelmedi dispute açayım dedim hesaba giremedim para öyle gitti.Bunu bir yolu varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetavatorR -- 16 Haziran 2016; 1:29:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebayman E kullanıcısına yanıt
    Ebay, peşin ödeme yasak diyor:
    http://pages.ebay.com/help/policies/accepted-payments-policy.html#categories

Banka transferine izin verilen kategoriler var, alt tarafta. Yoksa sizin ürünleriniz o kategoriye mi uyuyor ?

Siz hangi ödemeyi seçtiniz ? Net olarak açıklayabilir misiniz ?
  • Çıldıracağım alacağım bir sürü ürün var ben sipariş edemeden millet çullanacak kalmayacak bana çözümü yok mu alışveriş yapmanın ya
  • sorun sadece ebayden alis veriste degil.diger sitelerden alisverisde yapamiyoruz maalesef.

bu arada e-bay in notu cok enteresan geldi:) burdan alisveris yapamiyorsunuz gittigidiyorda bizim ordan yapin demek nasi bir mantiktir anlamadim :)

evet paypal vergi vermiyor-vermesi gerekiyor orasi kesin. fakat bir alternatif bulunmadan,kapatma islemini yaptirmak ayri konu.paypalde tr kullanilarini iplemedigini ayrica kanitlamis oldu.sahsim adina bunun icin kisisel tepkimi paypale verdim ve kullanima gecse bile baska bir yol buldugum an paypali asla kullanmayacagim.

ve son bir not olarak ;isi düsen yeni bir sürü kullanici üsüsmüs buraya diyen cahil arkadasimi kutluyor cahilligin diz boyu gezdigi ülkemizde katkilarindan dolayi tebrik ediyorum.8-9 yila yakin bir süredir üye oldugum bu foruma,hemen hemen hergün giriyor bir çok yorum okuyor ve yorum yazmak istersem yaziyorum bir cok kisi gibi.yorum yazma sayisina göre kisileri degerlendirmekte sana kalmadi inan,ayrica her yeni üye, forumun daha da etkili olmasi acisindan önemlidir.bunu düsünme kabiliyeti bile olmayan o arkadasi gözlerinden öpüyorum
     Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uwibami35 -- 18 Haziran 2016; 16:37:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uwibami35

sorun sadece ebayden alis veriste degil.diger sitelerden alisverisde yapamiyoruz maalesef.

bu arada e-bay in notu cok enteresan geldi:) burdan alisveris yapamiyorsunuz gittigidiyorda bizim ordan yapin demek nasi bir mantiktir anlamadim :)

evet paypal vergi vermiyor-vermesi gerekiyor orasi kesin. fakat bir alternatif bulunmadan,kapatma islemini yaptirmak ayri konu.paypalde tr kullanilarini iplemedigini ayrica kanitlamis oldu.sahsim adina bunun icin kisisel tepkimi paypale verdim ve kullanima gecse bile baska bir yol buldugum an paypali asla kullanmayacagim.

ve son bir not olarak ;isi düsen yeni bir sürü kullanici üsüsmüs buraya diyen cahil arkadasimi kutluyor cahilligin diz boyu gezdigi ülkemizde katkilarindan dolayi tebrik ediyorum.8-9 yila yakin bir süredir üye oldugum bu foruma,hemen hemen hergün giriyor bir çok yorum okuyor ve yorum yazmak istersem yaziyorum bir cok kisi gibi.yorum yazma sayisina göre kisileri degerlendirmekte sana kalmadi inan,ayrica her yeni üye, forumun daha da etkili olmasi acisindan önemlidir.bunu düsünme kabiliyeti bile olmayan o arkadasi gözlerinden öpüyorum
     Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız??

Paypal bunu TR kullanıcıları cezalandırmak için yaptığını zannediyorsunuz galiba. Alternatifi olsun ondan sonra git ne demek. Adamlar zaten bu işin piri birde Amazon var onlar hiç gelmediler zaten hükümetle kavga etmek istemiyorlar.. Ebay gittigidiyorla geldi geldiklerine bin pişmandırlar büyük ihtimalle ama ilerde düzelir diye gitmiyorlar bence... Ebay'n TR şubesi gittigidiyor bunu ebay değil hükümet istiyor yoksa ebay.tr yada ebay.com.tr yaparlardı

• winwinwin W kullanıcısına yanıt
    havale kısmı bende aktif sanırım ticari üye olmanız lazım,kesintiyi alıcıya yükleyin buda satışta sorun yaratıyor 12 euro kesililyor alıcıdan alıcı isterse size yükleyebiliyor bunu kabul etmeyin bunu
    bunları satış sayfanızda belirtin,ama ister istemez satışları düşürüyor bu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.