Şimdi Ara

Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız?? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
21
Favori
78.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neonselo

quote:

Orijinalden alıntı: harnold

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

Beyler var mı yeni gelişme

merhaba
    bugun ebay da odeme ekranında paypal hesabım yok deyip ülke olarak kıbrıs ı sectım ve daha önce paypalde hıc kullanmadıgım bır kredı kartı ıle odeme yapabıldım
    satıcıya da türkiye adresimi yazdım
    gondermesını beklıyorum

aldıgım ürün bugun geldi sorunsuz

ödeme için bu bir yöntem olabilir...

TR deki adresi satıcıya mı gönderdin, yada ebayda kayıtlı olan adrese mi geldi onu anlayamadım.

kayıtlı olan adreste tam adres Türkiye cıkıyordu ama kıbrıs sectıgım ıcın ulke kısmında kıbrıs gelıyordu ben de mesaj ıle dogru adresı satıcıya ılettım o da son verdiğim adrese gönderdi sonucta

• Karışık ama mantıklı aslında denemek lazım usa dan al gibi siteler çok komisyon koyuyor malesef bunu deniyeyim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepete ekleyip onayladığım ürüne hiç bir şekilde ödeme yapamıyorum. satıcı kredi kartı ile ödeme kabul ediyor ancak benim sayfamda ödeme seçenekleri dahi görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 14 Temmuz 2016; 0:35:54 >

• quote:

sepete ekleyip onayladığım ürüne hiç bir şekilde ödeme yapamıyorum. satıcı kredi kartı ile ödeme kabul ediyor ancak benim sayfamda ödeme seçenekleri dahi görünmüyor

ben iphone da "ebay" uygulamasından yaptım belirttiğim işlemi
    masa üstü bilgisayardan ben de yapamamıstım
    akıllı telefonunuz varsa bir de ilgili app ten deneyim derim
    yöntem geçerli

• paypal da yeni uyelik alip ulke secimini bulgaristan yaptim paypali kullanabiliyorum sorunsuz. sizede oneririm. bilmeyenler icin kisa bi bilgi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba
    bugun ebay da odeme ekranında paypal hesabım yok deyip ülke olarak kıbrıs ı sectım ve daha önce paypalde hıc kullanmadıgım bır kredı kartı ıle odeme yapabıldım
    gondermesını beklıyorum

TR deki adresi satıcıya mı gönderdin, yada ebayda kayıtlı olan adrese mi geldi onu anlayamadım.

kayıtlı olan adreste tam adres Türkiye cıkıyordu ama kıbrıs sectıgım ıcın ulke kısmında kıbrıs gelıyordu ben de mesaj ıle dogru adresı satıcıya ılettım o da son verdiğim adrese gönderdi sonucta

hocam bu işlemi nasıl yaptınız biraz açar mısınız, görüntü yükleyebilirseniz çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: artuklu_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba
    gondermesını beklıyorum

hocam bu işlemi nasıl yaptınız biraz açar mısınız, görüntü yükleyebilirseniz çok makbule geçer.

• kredi kartı ile alışveriş yapılıyor ancak kartlarımı kabul etmiyor. ödeme kontrol edilip geri dönüyor. enpara denedim. oda aynı. banka ile görüştüm bizden yana bir sorun yok diyor. varmı bir çözüm yolu?
  • Ebaydan aldığım gelmeyen bir ürün için para iadesi alacağım. Paypal kullanılmıyor iadeyi nasıl alabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WorldPeace kullanıcısına yanıt
    iadeler için kullanılıyor, sadece yeni harcama yapamıyor veya ödeme alamıyorsun.Ebay'den item has not been received diye case aç hemen.
  • ebayda 1000 dolarlık satışım vardı yeni paypal hesabım sınırlıydı 21 gün bekledim bakiyemde gözüksün diye fakat bakiyemde gözükse de parayı kullanamadık.. Ebaydaki paypal hesabı başka hesapla değiştirdim bakalım onda 21 gün birkaç gün sonra dolacak ordan 150 doları alınca kapatacağım ... Negatif yorum yaptılar %90 pozitife düştü 250 usd ebaya borç takıp başka hesap açacağım... o kadar uğraştırdılar zararım en az 1000 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Belediyenin kurduğu pazardalarda satıcaksın. Yeni Türkiye ye hoş geldin

• tnakresss T kullanıcısına yanıt
    daha önce paypal de kullanılmayan bir kart denemeniz gerek.
  • quote:

daha önce paypal de kullanılmayan bir kart denemeniz gerek.

Merhaba. kullandığım kartların hiç birini paypal da kullanmamıştım. ancak neden böyle olduğunuda çözemedim. 4 k.k. bir tanesi sanal kart. 2 de banka kartı denedim. bunlarında biri en para.
  • ben hiç değişiklik yapmadan yeni kk yla 2 alışveriş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

ben hiç değişiklik yapmadan yeni kk yla 2 alışveriş yaptım.

Nasıl yani? TR hesabını mı kullandın yeni kredi kartıyla?
    merhaba

benim daha önce paypal a kaydettiğim ve kullandıgım kartlarımla söylediğim yöntemi denedim izin vermedi
    ben de daha önce kullanmadıgım ve paypala kaydetmedıgım bır kartı denedım ona ızın verınce bu yontemle yapmaya devam ettım

yorumlamam bu kadar :)
  • harnold kullanıcısına yanıt
    Tekrar bir deneme yapmam lazım. sizdede kontol ediliyor vs. diyormu?
    Aynen dostum bende de aynı kontrol var. 1 saat kadar önce enpara ile ürün almaya çalıştım. Bakalım ne olacak.
  • Ben paypal ile birisine ödeme göndermek istiyorum (bağış yap tuşlarıyla), bunu sanal kartla yapmak mümkün mü? 2 kredi kartımı da daha önce paypal ile kullanmıştım o yüzden onlara izin vermiyor.

Ödeme yapmak için alternatif yöntem olarak sanal kart kullanabilir miyiz? Veya ne önerirsiniz?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.