Şimdi Ara

Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız?? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
21
Favori
78.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by rallier

Hala bir çözüm üretemedik degil mi ebayden paypal ile satış yapamaz mıyız?

satış yapılabiliyor ancak 21günlük süre var ( amerika için )bu süre içinde kapatılma veya belge istenme durumu alabilir

1 hesapta 300-400 usd vardı alamadım (Amerika adres teyidi yapamadım )ürünleride göndermedim ebaydaki profilim bozulduğu için Ebay borcunuda ödemedim

2. hesapta sanırım 150 usd vardı çoğunu 110 usd çalıştığım fir firmaya ödeme yaptım bir ksımını 2 ürün aldım 7-8 usd orda kaldı sanırım o hesapta kapandı yada kapatılacak

3.hesap 3.ebay hesabı borcu ödenmediği için askıya alınmıştı hesabın parasını 3.paypal hesapla ödedim eski kullandığım ve bu hesaba tanımladığım kredi kartıyla fakat bu hesapla ebay.co.uk den 1 ürün alamadım zaten girişte ebay hesabı Türkiye oldugu için sorun çıkabilir diyordu ve gerçekten ödeme olmadı

ebayda hesap askıya alındığı süre içersinde 1 ürün satışım vardı müşteri hizmetlerine diyorum bu ürünü gönderecekmiyim hesabımdan silinmiş bu ürün . Hermesajda Türkiye'ye sevgiler vs. cevap yazılıyor Türkiyeye sevgiler nasılsınız vs. yazacaklarına sorunu çözsünler yeter bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 15 Ağustos 2016; 20:19:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem Türkiye hem Bulgaristan vatandaşlığım var. Babamın da oyle. Hatta Bulgaristan daki evin gecen sene tapusunu da almıştık. Acaba babam gidip Bulgaristan'dan kredi kartı çıkartsa ebay dan sorunsuz satış yapabilir miyim. Daha önce bir satış geçmişim olmadı. Ordan kredi kartı çıkartıp burdan ürün göndersem bir sorunla karşılasirmiyim acaba. Bir de merak ettiğim söyle birşey var satıcı bilgilerim ve adres bilgilerimi ürünü alıcaklar kesinlikle bilsin istemiyorum bu mümkün müdür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum arkadaşım teb bankasına istiyorum parayı geliyor sıkıntı yok. kart falanda almadım. kartın yıllık 30 dolar ücreti var. gerek görmedim. kur çevrimleri paypaldan çok daha iyi. hemen hemen piyasa neyse o civarda çevrim yapıp hesaba gönderiyorlar parayı.
  • Arkadaşlar daha önce aylık 3000 4000 dolar civarı satışım oluyordu. paypal kapandığından artık yapamıyorum. halen satışa devam edebilen varsa belli bir komisyon karşılığı ürünlerimi satmak isterseniz iletişime geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betelguz

Ben kullanıyorum arkadaşım teb bankasına istiyorum parayı geliyor sıkıntı yok. kart falanda almadım. kartın yıllık 30 dolar ücreti var. gerek görmedim. kur çevrimleri paypaldan çok daha iyi. hemen hemen piyasa neyse o civarda çevrim yapıp hesaba gönderiyorlar parayı.

amerikada açılan hesap first century bank mı

daha önce açılanlandan bank of america mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 16 Ağustos 2016; 14:28:08 >
  • Selam;

Arkadaşlar alım yapabilen varmı? Son alımım iptal edildi. bir-iki kart ile denememe rağmen alım yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendium-moda

quote:

Ben kullanıyorum arkadaşım teb bankasına istiyorum parayı geliyor sıkıntı yok. kart falanda almadım. kartın yıllık 30 dolar ücreti var. gerek görmedim. kur çevrimleri paypaldan çok daha iyi. hemen hemen piyasa neyse o civarda çevrim yapıp hesaba gönderiyorlar parayı.

amerika banka hesabı first centuy bank
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trendium-moda

quote:

amerika banka hesabı first centuy bank

iyiymiş o zaman

paypal cinslik yapıyor payoneer hesabı ya siliyor ya paypal hesabını askıya alıyor adres teyidi gerekiyor bahanesiyle

bir ara 6. kez deneme yapacağım umarım bu sefer olur ( kötü tarafı silinen yada kabul edilmeyen paypal hesabına başka payoneer hesap da eklenemiyor bu yüzden 3-4 tane payoneer card göndermişler )

• quote:

Arkadaşlar daha önce aylık 3000 4000 dolar civarı satışım oluyordu. paypal kapandığından artık yapamıyorum. halen satışa devam edebilen varsa belli bir komisyon karşılığı ürünlerimi satmak isterseniz iletişime geçin.

ebay.com dan mı yapıyordun?

başka ebay sitesindenmi? Türkiyedemisin?

bende ayda 1000 dolara yakın satış yapıyordum 2.5 aydır yapamıyorum sadece satılan 2 ürünün parasını ürün aldım ebaya 300-400m usd borç taktım tabii zararım daha fazla . yeni hesap 500 usd den başlıyor

3. hesabım 9000 usd ve 140 ürün listeleme hakkım var

fakat ürün satsamda para getirme durumu yok en azından şimdilik. ebay dan gelen para yine ürün almaya yarıyor şuan

sana yarar mı bilmiyorum bu nedenle

ama parayı getirebilirsem yardımcı olmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Ağustos 2016; 3:17:50 >

• Nasıl yani satış yaptığımız parayi site icinde harciyabiliyormuyuz. Ben para direk paypala geciyir diye biliyorum ebay in ayriyetten bi cuzdani oldugunu bilmiyodum .bilgilendirirsen cok sevinirim

• Yoo doğru biliyorsunuz.. Ebay satışıyla kazanılan paypal cüzdandaki bakiyeyi paypal ile ödemede kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Ağustos 2016; 15:59:50 >
  • Yani ebaydan satis yaptik para hala paypala geciyor ve istersek onu yine ebaydan harcayabiliyoruz oylemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: koray7878

Yani ebaydan satis yaptik para hala paypala geciyor ve istersek onu yine ebaydan harcayabiliyoruz oylemi ?

evet.. ama amerika için 21 gün süre var eskiden Türkiyede oldugu gibi

başka ülkeler için farklı olabiliyor ve bazı özel şartlarda bu bekleme süresi kalkabiliyormuş

• Hayat kurtardınız cok sagolun alıp satacagim o kadar cok sey vardiki simdi en azindan sattiktan sonra onlarin parasiyla alabilirim . Tekrar tesekkurler

• arkadaşlar şuan ebay den ürün satın almak istiyorum sıkıntı varmı
  • Arkadaslar merhaba. Ben Ebaydan bir alışveriş yapmıştım satıcı gönderemedi iade yapıldı. yanlız iade paypal hesabıma yapılmış. Paypala giriyorum ama böyle bir işlem gözükmüyor. Benim iadem ne olacak şimdi param yanacak mı
  • Arkadaşlar şu anda ebay'den satış yaptığımızda ödemeleri alabileceğimiz en iyi alternatif nedir ? Usa lokasyonlu paypal hesabı açıp kredi kartımı kaydettikten sonra ödemeyi kredi kartıma çekebilirmiyim? ve gittigidiyor'daki gibi ebay'dede satışı yaptıktan sonra ürün alıcıya gidene kadar para havuzda bekliyor mu ebay'de varmı böyle bir sistem? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qvsh. -- 25 Ağustos 2016; 1:45:33 >
  • megonal M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıfır kart ile denedim. İşleminiz reddedildi diyor.
  • Bugün ebaydan deneme yaparken bir şey buldum. Sonuna kadar denemedim ama belki denemek isteyen olur. Ürün almak için öncelikle siteye üye girişi yapmadan misafir olarak denedim. Ürünü sepete attım ödeme seçeneklerinde paypal harici olarak kredi kartı çıkıyor. Benim kuponum var malesef kullanamıyorum illa paypal ile ödeme istiyor. Her seferinde paypala atıyor. Sıfır kredi kartı tanımladım. "Düzenlemeler gereği işleminiz reddedildi" hatası veriyor. Kredi kartı ile ödemede kupon kullandırtmadığı için de işlemi sonuna kadar götürmedim. İçerde parası kalan arkadaşlar için belki faydası olur ben bugün para çekimi yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.