Şimdi Ara

paypal kredi kartı onayı yapamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • paypal a yeni üye oldum kredi kartı onayı yapamıyorum hesabımdan 2 kere para çekti şuan kodu görüyorum ama sitede kodu girecek yeri bulamadım

Kartınızın üzerindeki Onay için hazır'ı tıklayın ve 4 haneli PayPal kodunuzu girin. diyo ama kartın üstünde ne onay için hazır butonu var nede 4 haneli kod girilecek biyer ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sablsm -- 12 Aralık 2014; 0:11:00 >

• Kardeş google a yazsana direk. Hesap ayarlarından kartlarımdan gireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolivva06 kullanıcısına yanıt
    kardeşim olmuyo bakmadığım yer kalmadı linkini atabilirmisin dediğin kısmın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sablsm

kardeşim olmuyo bakmadığım yer kalmadı linkini atabilirmisin dediğin kısmın

Şuan mobildeyim.
    Şu şekilde anlatayım;

PayPal hesabına giriş yap
    İnsan simgeli bir kutu var yukarda
    Hesap ayarları-sol menüden Param- Kredi kartlarım var sağında güncelle var ordan hallet ekstreye gelen kodu yaz ücreti iade eder sana

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt
    olmuyo kardeş dediğin gibi yaptım bikere daha para çekti 3 oldu bu ama kod girilecek yer yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sablsm

olmuyo kardeş dediğin gibi yaptım bikere daha para çekti 3 oldu bu ama kod girilecek yer yok

Pm at yarın yapalım

• sablsm isimli kişi tam 1.5 ay oldu benden aldığın gold hediye çekinin parasını hala vermedin üstüne üstük cevap verme gereği bile duymuyorsun. Mesaj atıyorum gördüğün halde ilk günler cevap bile yazmadın. şimdi halde açmıyorsun. Şimdi cevap bile yazmıyorsun. Kendine bunu yakıştırıyorsan ve islamiyete, kul hakkına inanıyorsan paramı gönderirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.