Şimdi Ara

Paypal la ilgili ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olacak normal banka kartını paypal a bağlıyabilimuyus bankada hesabım war bide banka kartım war onu paypal aracılıı ile silk alabilirmiyim yoksa paypal sadec kredi kartına mı hizmet verio ?_

• eger bankanın k.kartı gibi kullanma hizmeti varsa tabiki onuda kullanabilirsin
  • Örnek warmı ?_
  • bencede örnet lasım
  • yanıtlayayım.

bir bankadan normal bankamatik kartınız varsa, bankanızı arıyorsunuz bir tane sanal kart çıkartmak istiyorum diyorsunuz onlar size yardımcı olup bir sanal kredi kartı veriyorlar sonra bu kartı paypal e bağlıyorsunuz ve sorunsuzca kullanıyorsunuz.

*ben Garanti Bankası Sanal Kredi Kartı kullanıyorum sorunsuzca çalışıyor.
  • kredi kartın olmadan hesap açtırarak yapamıyomusun bu işi bankanın internet şubesine üye olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreS 46

kredi kartın olmadan hesap açtırarak yapamıyomusun bu işi bankanın internet şubesine üye olarak?

heh bende bunu merak ediorum, bide hesabımızda türk parası olacak ama aldıımıs mal dolarla satılıo bu nası olacaka paypal türk parasını dolara mı çevircek bis alış veriş yaparken ?_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paypal kim???
  • bu silk alımında rol oynayan şirket
  • arkadaşım normal banka kartından silk alımı yapmıştı. senin kartında muhtemelen visa elektron olması lazım.
    bankayı fln aramana gerek yok.zaten alışveriş yaptıgın zaman şirket ogünki dolar kurunu baz alıp türk lirasına çevirerek satış yapıyor.
  • samurai sen niye payballa uğraşıyorsunki.normal kredi kartınla direk alsan daha akıllıca olur
  • mıllet bende akbank neo var maestro onunla paypal nası olucak anlatırmısnız ?
  • he saolasın daha once hiç silk almadım için bilmiodum... saolsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.