Bildirim
Paypal la ilgili ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eger bankanın k.kartı gibi kullanma hizmeti varsa tabiki onuda kullanabilirsin -
Örnek warmı ?_ -
bencede örnet lasım -
yanıtlayayım.
bir bankadan normal bankamatik kartınız varsa, bankanızı arıyorsunuz bir tane sanal kart çıkartmak istiyorum diyorsunuz onlar size yardımcı olup bir sanal kredi kartı veriyorlar sonra bu kartı paypal e bağlıyorsunuz ve sorunsuzca kullanıyorsunuz.
*ben Garanti Bankası Sanal Kredi Kartı kullanıyorum sorunsuzca çalışıyor. -
kredi kartın olmadan hesap açtırarak yapamıyomusun bu işi bankanın internet şubesine üye olarak? -
quote:
Orjinalden alıntı: AreS 46
kredi kartın olmadan hesap açtırarak yapamıyomusun bu işi bankanın internet şubesine üye olarak?
heh bende bunu merak ediorum, bide hesabımızda türk parası olacak ama aldıımıs mal dolarla satılıo bu nası olacaka paypal türk parasını dolara mı çevircek bis alış veriş yaparken ?_ -
paypal kim??? -
bu silk alımında rol oynayan şirket -
arkadaşım normal banka kartından silk alımı yapmıştı. senin kartında muhtemelen visa elektron olması lazım.
bankayı fln aramana gerek yok.zaten alışveriş yaptıgın zaman şirket ogünki dolar kurunu baz alıp türk lirasına çevirerek satış yapıyor. -
samurai sen niye payballa uğraşıyorsunki.normal kredi kartınla direk alsan daha akıllıca olur -
mıllet bende akbank neo var maestro onunla paypal nası olucak anlatırmısnız ? -
he saolasın daha once hiç silk almadım için bilmiodum... saolsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X