Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banka hesabina transfer yaptigimizda kesintiler ve ucretler nasil oluyor?
  • opskinse para yükleyemeyip ilk ve son defa görmüştüm. Ne çok büyüttünüz be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypalında para kalan arkadaşlara yardımcı olunur pm atın

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL

Skrill kullanan arkadaslar var mi?

bankaya yatırmadığın sürece iyi ama 30 lira yatırmak için 10 lira kesiyor

şimdilik en iyi paypal alternatifi skrill gibi gözüküyor
  • Paypal bakiye isteyene gönderim yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Aliexpress te PayPal olsaydı herhalde alışverişim iki kat artardi.

Lisans şartları ne bilmiyorum ama yazık oldu. Uzun yıllardır ebay alışverişlerinde kullanıyordum...

Mail geldiğinde üzüldüm açıkçası...

aliexpreste zaten paypal geçiyordu ?
  • Hocam sistemden men edilmeniz dolandırıcılık sistemine karşı yapılan güvenlik içindir. Sizin yaptığınız gibi kötü niyetli olarak binlerce insanın bunu yaptığını düşünsenize.
    Bu arada üzüldüğüm filan yok beni yalnış anlamissiniz :)
    Yurt dışı alışverişi en azından kapanmasaydi iyiydi hayatımdan çokda büyük birşey eksilmedi çoğu platformda kolaylık sağlıyordu. Hiçbişey vazgeçilmez değildir.

• İlluminati'ye, Masonlar'a, Opus Dei'ye, Bones & Skulls'a, Trilateral Komisyonu'na, Bohemian Klübü'ne, Ordo Templi Orientis'e, Ku Klux Klan'a, Hells Angels'a, Majestic-12'ye, Thule Society'ye, OTPOR ve CANVAS örgütlerine ezcümle tüm Bilderberg Grubuna aşkedilmiş bir Osmanlı tokatı... Elbette %10-%20 bizi de görürlerse faaliyetlerine izin verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

quote:

Orijinalden alıntı: SKYFALL

Skrill kullanan arkadaslar var mi?

bankaya yatırmadığın sürece iyi ama 30 lira yatırmak için 10 lira kesiyor

şimdilik en iyi paypal alternatifi skrill gibi gözüküyor

Biraz once hesap acarken Turk lirasi mi Dolar mi diye sordu Dolar hesabi actim
    Karsi taraftan odeme dolar olarak gelecegi icin boyle yaptim birsey fark eder mi?
    Ve transfer sureci ortalama ne kadar suruyor?

• kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
    Pakraduni'leri koymamışsın. Yazıklar olsun sana!
  • Paypal kapatıldığı iyi olmuş. Zaten bunlar hep israilin oyunları. Dış mihraklar ve palaleller var işin içinde.yükselen türkiyenin önünü kesmek istiyor bu gavurlar.hökümetimiz en iyisini bilir.
    Yurdum insanının bakış açısından bazı kesitler....
    Kayıtdışı ekonominin %39 olduğu ülkemizde dışarıdan iki parça ürün alan bizlerki devlet vergi ile geçirdiğinden dolayı bundanda mahrum kalacağız.eğer devlet vergi ile bizi sömürmese o saraylarda zatlar nasıl yaşayacak 100 araba 300 koruma ile nasıl gezecek.fetih kutlamalarına 63trilyonu nasıl gömecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Kendimi gizlemem lazım.
  • Bu durum için kimse vatandaşı adam yerine koyup bilgilendirme yapmadığından Paypal mı yoksa BDDK mı haklı. Neler istendi de Paypal bunları yerine getirmek istemedi bilemiyoruz. Ancak sonuçları konusunda değerlendirme yapabiliriz. Paypal tüm dünyada kabul gören bir alışveriş-ödeme standartı. Diğer ülkelerde sorunsuzca kullanılabiliyor fakat bizim standartlarımıza uyamıyorsa ya bize gıcıktır ya da bizde bir yamukluk var demektir.

Paypalı yurtdışı alışverişte kullananların yanı sıra Türkiye için artı değer yaratan (Freelance çalışanlar, Hizmet sektörü, küçük ve orta üretici...) binlerce kişi ve işletme bu durumdan zarar görecek. Dolayısıyla Türkiye zarar edecek. (Kimse alternatif demesin. Alternatifinin sadece ülkemizde değil Dünyada da kabul görmesi lazım.)

Paypalın Türkiyeden çıkması sıcak paraya muhtaç ekonomimize global yatırımcının da mesafeli yaklaşmasını sağlayacaktır.

Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Aliexpress te PayPal olsaydı herhalde alışverişim iki kat artardi.

Lisans şartları ne bilmiyorum ama yazık oldu. Uzun yıllardır ebay alışverişlerinde kullanıyordum...

Mail geldiğinde üzüldüm açıkçası...

aliexpreste zaten paypal geçiyordu ?

O alipay hocam

• Paypal İran'da bile var.
    Cahallar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.
  • SEE YOU AGAİN... OOOOOOOOO OOOOOO  PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor
  • Hesapta 3 TL var.
    Para çekecek olupta bakiyesi yeterli olmayana aktarabilirim.
  • İşin aslı ortaya çıktı resmi olarak gelecekler.
    http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1978233

Türkiye'deki faaliyetlerini durduran PayPal için BDDK suçlanırken işin aslının istenen ayrımcılık olduğu ortaya çıktı.
    Online ödeme sistemleri arasında bulunan dünyaca ünlü PayPal, yaptığı açıklamayla Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Türkiye'den gidişine gerekçe olarak BDDK'ya yaptıkları lisans başvurusunun reddedilmesini gösteren PayPal geri adım attı.

BDDK PAYPAL'A İNSİYATİF VERMEDİ

Türkiye'de kişisel bilgiler ve para transferleri ile ilgili yeni kararlar alındı. Bu kararlardan biri de Türkiye vatadanşının bilgilerini saklıyor ve parar işlemleri yapıyorsan bunu Türkiye'deki serverlar üzerinden yapmak zorundasın. Bu sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa ülkelerinde geçerli bir şart oldu. Ama PayPal ve benzeri şirketler ben senin ülkenin kanunlarını tanımam, vergi vermem ama vatandaşının bilgilerini ve parasını alırım yönünde hareket ettikleri için BDDK lisans istediği reddetti.

PAYPAL GERİ ADIM ATTI

PayPal'da lisans isteğinin kabul edilmemesi üzerine Türkiye'den çekilerek kötü imaj yaratmaya çalışıyor. BDDK'nın kararlı tutumu sayesinde geri adım atmak zorunda kalan PayPal, yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönünde çalışma yürüttüklerini de açıkladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: boramat

bilgi edinme ile lütfen paypala neden izin verilmedigini sorun

https://www.bddk.org.tr/BES/GrckKisi.aspx

Ben söyleyim muhtemel gelecek cevabı...

BeDeDeKa sunar...
    Oturup düşündük taşındık hatta totem yaptık..ve kurul olarak paypala izin verilmesini doğru görmedik..soru soranları da bkm ye yönlendirme seçeneğini uygun görüp bugünde mesaiyi tamamladık..
    Bu cevapla ayın 15 indeki cukka maaşımızı da hakettik..
    Hamdolsun ülke olarak eyiye gidiyoruz...
    İyi günler
    ...BeDeDeKa sundu

siyasette istedikleri parti başa gelmediğinden dolayı, her olumsuz haberde veya konuda ,mantığını kiralamış aptal insanları hedef alan şu örnekteki yeni teknoloji "subliminal mesaj" veren çok akıllı arkadaşlar böyle cinlik peşinde koşarsanız daha çook seçimlerde hüsrana uğrarsınız..en iyisi durumu kabullenin bence sağlığınızdan olacaksınız

Bddk hükümet arasındaki ilişkiyi bilmem , o kurum da mı hükümetin köpeği ondan haberim yok.Burada hükümete değil bddknın buna sebep olmasına sallıyor insanlar.Gözünü aç da 2016 yılında Paypal gibi dünyada alternatifi olmayan ve her sitede kabul gören bir ödeme sistemine lisans verilmemesinin , ülkeden çekilmesine sebep olunmasının ne olduğunu gör.Sizin gibi fanatik adamlarla aynı partiye oy verdiğim için utanıyorum , biat etmeye uşaklığa bu kadar heveslenmeyin , yanlışa yanlış demekten korkmayın.

Peki kesin sebebi açıklandı mı ? Bir daha gelir mi Türkiye ye ?

Bddk açıklama yaptı mı bilmiyorum ama emir tepeden gelmişse tepedekiler değişene ya da negatif sonuçları olana kadar değişmeyebilir.Paypal a da bağlı.

Bazı şirketlerin paypal üzerinden alım satım yapıp vergi kaçırdıklarının , binlerce bireysel kullanıcının ebaydan amazondan ve diğer türlü sitelerden ülke içi fiyatlara nazaran ucuza mal aldıklarının vs. farkındaydı ilgili kurumlar.Muhtemelen paypaldan bize de bi sakal at , vergi kaçırıyolar pay ver tarzı bi talepleri oldu , paypal da pışık yaparak çekildi.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.