Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ülkede haber yapan hiç bir mecraya bir gram güvenim yok ama olay gerçekten bu şekilde olduysa, kesinlikle BDDK haklı.
  •  PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

pc den boş sayfa gösterior mobilden böyle hata veriyor yollanmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E şimdi stok sitelerinden nasıl para çekeceğiz!!????
  • Herkes elini ayağını çekiyor ülkeden, git gide değersiz bir ülke olmaya başlıyoruz. Kendine gel TÜRKİYE!!!
  • Daha bugün arkadaşa 150+ TL para gönderdim sıkıntısız.bakalım ilerleyen günlerde birde karta göndermeyi deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes sallayarak yorum yapmış arkadaş kimisi köprüye kimisi devlete kimisi diktatöre takmış herkes bi koyun. Herkes okuduğunu kafasında yer ediniyor doğru diyor her olayı da ona bağlıyor!

Olayın aslı şudur BDDK para giriş çıkışlarını, bilgilerini vs. yaptığı veritabanlarının bulunduğu 1. ve 2. (Türkiye için geçerli) sunucuları Türkiye'ye getirmesini istemiş lakin PayPal bunu kabul etmemiş ve BDDK'de lisansı vermemiş. Bilindiği üzere PayPal bu sunucuları yurtdışında tutmakta. Yani kontrol tamamen PayPal'da ve istediği gibi kişilerin parasına el koyabilir ve vermeyebilir örnek verecek olursak r10'da ve bir çok webmaster forumlarında bu tür şikayetler var.. Benim kaç tane abilerimin paralarına el koydular adamlar dert yandı forumlarda araştırın çıkar zaten.

Ki PayPal bu olayı 2014'den beri zaten biliyormuş lakin bunun için bir adım bile atmamış zaten PayPal çekilmeyi göze almış, burada Türkiye önceden çıkardığı maddeyi PayPal için iptal edecek hali yok, diğer firmalara haksızlık olur! Kendileri kaşındı itibarı da bu yüzden kaybettiler kendileri "biz çekiliyoruz" diyip çekilme şansları varken bu yolu tercih ettiler..

• Yahu paypal önemsememiş diyorsunuz da Türkiye paypal'in ortadoğu ve kuzey afrika (mena) ofisi ve buraya özel önem veriyor, projeler geliştiriyor vs. Neyini umursamasınlar? Siz alanınızda en büyük ve öncü kurulussunuz, bir bölgeye değer atfediyor yatırım yapıyorsunuz sonra da ya s.ktir et bürokrasisiyle uğraşamam deyip bölge ofisinizi kapatır mısınız? Bakkal mi bu maliyeden gelince komşunun dükkana kaçsın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten üzüldüm...
  • Biz bitik bir milletiz gerçekten

• ulan ilk 3 haneli youtube gelirimi alcaktım yalan olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbocuk

İşin aslı ortaya çıktı resmi olarak gelecekler.
    http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1978233

Türkiye'deki faaliyetlerini durduran PayPal için BDDK suçlanırken işin aslının istenen ayrımcılık olduğu ortaya çıktı.
    Online ödeme sistemleri arasında bulunan dünyaca ünlü PayPal, yaptığı açıklamayla Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Türkiye'den gidişine gerekçe olarak BDDK'ya yaptıkları lisans başvurusunun reddedilmesini gösteren PayPal geri adım attı.

BDDK PAYPAL'A İNSİYATİF VERMEDİ

Türkiye'de kişisel bilgiler ve para transferleri ile ilgili yeni kararlar alındı. Bu kararlardan biri de Türkiye vatadanşının bilgilerini saklıyor ve parar işlemleri yapıyorsan bunu Türkiye'deki serverlar üzerinden yapmak zorundasın. Bu sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa ülkelerinde geçerli bir şart oldu. Ama PayPal ve benzeri şirketler ben senin ülkenin kanunlarını tanımam, vergi vermem ama vatandaşının bilgilerini ve parasını alırım yönünde hareket ettikleri için BDDK lisans istediği reddetti.

PAYPAL GERİ ADIM ATTI

PayPal'da lisans isteğinin kabul edilmemesi üzerine Türkiye'den çekilerek kötü imaj yaratmaya çalışıyor. BDDK'nın kararlı tutumu sayesinde geri adım atmak zorunda kalan PayPal, yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönünde çalışma yürüttüklerini de açıkladı.

Yandaş haber sitesinin haberini paylaşmışsın

• Troll King kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi içeride kalan bakiyeyi lösev'e bağışladım hocam. Sizin internette bir sorun olabilir.
  • Arkadaslae ebay dan nasil alisveris yapicaz simdi bilgisi olan varmi?

• Paypalın TR'yı terketmesı youtube uzerınden para kazananları da etkılıyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • webmoney daha iyi paypaldan

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

Paypalın TR'yı terketmesı youtube uzerınden para kazananları da etkılıyor mu ?

Etkilemezmi,ben freedomdan para alıyorum ve adamlar birtek paypal ile çalışıyorlar,düşünüyorm duruyorm napsam diye,aylık 4 haneli kazancım vardı buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkKnightTR61

Arkadaslae ebay dan nasil alisveris yapicaz simdi bilgisi olan varmi?

Yapılmayacak. Ebay devri kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

Paypalın TR'yı terketmesı youtube uzerınden para kazananları da etkılıyor mu ?

Hayir zaten youtube dan kazanılan para adsenseye aktarılıyordu və ordan banka hesabına aktarmak mümkündü. Paypal desteği zaten yoktu

• Artık rahatlıkla paypal kartı ile çelik kapı açabiliriz
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten çok değer veriyorlar! ABD vatandaşı sana daha önce hiç dispute koymamış sanırım o kadar değer veriyorlar ki Türklere anlatamam sana.. PayPal Türkiye'de sadece destek elemanı bir kaç muhasebeci aldı o kadar.. BDDK'nın istediği çok basit sadece sunucularını buraya getirecek BDDK tarafından takip edilebilecek kim haksız bunları görebilecekler o kadar. Ama nedense PayPal bunu reddediyor..

bkz: koyun web sitelerini bir geçiniz önce araştırmacı yazarların sitesine bkz:

"PayPal’ın faaliyetleri neden durduruldu? PayPal, BDDK ile bir kumar oynadı ve lisans verilmedi. Sebebi finansal verilerini Türkiye’de tutmaması." kaynak: tekmono

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.