Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşiniz gücünüz devleti eleştirmek. Bir kerede devlerin arkasında durun. Rusyaya batı ambargo uyguluyor. Halk putinin arkasında. Çinde batılı bütün siteler yazılımlar yasak. Halk bu kadar tepki göstermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

http://odatv.com/paypalin-turkiyeden-cekilmesinin-altindan-ne-cikti-0106161200.html

troy bi kere online odeme sistemi degilki? paypalin eslenigi BKM ve oldukca da populer bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 1 Haziran 2016; 22:12:58 >
  • Çokta tınnnn. İyi olmuş

• Valla google da paypal çekiliyor yazınca bu habere denk geldim paylaşmak istedim ne kadarı doğru tartışılır.

• PayPal burayı muz cumhuriyeti filan sanıp artistlik yapıyor. Biraz Zaman geçsin ağlaya ağlaya gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • envato gibi yerlerde çalışan birçok freelance çalışanı işsiz bıraktılar. artık çoğu yurtdışı sitesindende alışveriş yapamayacağız. ama bkm express var değil mi ? hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
  • Paypal'ın Türkiyeden çekilmesine üzülenler babasının ölümüne bu kadar üzülmüyorlardır yazık. Adamın bütün derdi paypal olmuş. Biraz kendinize gelin beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanridanKutBolmus

Paypal'ın Türkiyeden çekilmesine üzülenler babasının ölümüne bu kadar üzülmüyorlardır yazık. Adamın bütün derdi paypal olmuş. Biraz kendinize gelin beyler.

şöyle bilip bilmeden konuşanlarda bir bitsin artık ya. ben codecanyon satışlarından ev kiramı veriyordum artık paypal olmadığı için ödeme alamayacağım. birçok kişi bu durumda.

maalesef paypal sadece ayda yılda bir cd keyi satıp 5 tl kazanmanız için yok. şu kafanız alsın artık bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Bu ülkede haber yapan hiç bir mecraya bir gram güvenim yok ama olay gerçekten bu şekilde olduysa, kesinlikle BDDK haklı.

Güven meselesi gerçekten Türkiye ye has değil dünya böyle oldu

• Once devlete kizmistim.Konuyu okuyunca hakli oldugunu gordum.Ne kadar cok kacak kanunsuz vergisiz para aklayan varmis meger Paypal sayesinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal çekildiği için aylık ödemelerimi, emeklerimin karşılığını alamayacağım artık. Binlerce lira taksit ödüyorum, harçlığımı çıkartıyorum, aileme destek oluyorum paypalıma yatan o parayla. Daha doğrusu oluyordum. Kalmış bide eleştiremezsiniz diyorsunuz. Ben mağdur değilim de neyim burada. Tabi tepkimi göstereceğim. Şu an da ne yapacağımı, nasıl her ay paramı alacağımı bilmiyorum. Çünkü parayı yurt dışından kazanıyorum ve ödeme almamın tek yolu paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTMAX -- 1 Haziran 2016; 22:53:27 >
  • Amerika ya 100 gr lokum sokamayan mamüller, ülkemizin kurallarını tanımayan kuruluşların avukatlığına soyunmuş ya. 3 kuruşluk çin malını biz niye üretmiyoruz diye dövüneceği yerde bu ürünü niye satın alamıyoruz diye dövünüyor. Harbiden aziz nesinin bu cümlesini çok anar olduk

• Ne iş yaparak yurt dışından para kazanıyorsun kardeşim?

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    YouTube kanallarımın reklam gelirlerinden. Partner şirketim paypala ödeme yapıyor. İletişime geçtim. Bir sure kazançlarım yanmadan birikecek en azından paypalın geri gelme olasılığına karşın. Gelir ise toplu çekebileceğim ama onun garantisi yok.

• Yav siz paypal de ne kadar kara para döndüğünü biliyormusunuz ? Biraz araştırın bilgisi olmayanlarda devlete suç atmasın. Adamlar dünyanın öbür ucundaki paypal hesaplarını boşaltıp kendi hesaplarına alıyorlar. Vergisiz kanunsuz kara para sitesi paypal.com güle güle

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    3 kurusluk seyi biz burda uretsek bile yine 3000 kuruşa satarız sıkıntı orda türkler çok karına duskun ve çıkarcı bir millettir. Özellikle birilerini kazıklamaya çok meraklıları ha çinlilerdede kazık atmak isteyenler olabilir onuda paypal engelliyordu. geçenlerde telefon sattım parayı peşin aldım sonra urunu gönderdim orda benim yerimde olacak bir suru kişi teli göndermezdi ben burdaki kimseye kolay kolay güvenmem bence sizde güvenmeyin.

• Nasıl bir kafa paypal'in yasaklanmasını destekler
  • Bariz bir şark kurnazlığı var!!! Gideceği filan yok!!! Paypall Orta yolu bulmaya çalışıyor bence.
    Ama çekilirse sistem dawn in the sky!!!!! :(

https://www.youtube.com/watch?v=3Gd36mgOEwg&feature=youtube_gdata_player

• Bizim ulke gibi vatandaslari salak yerine koyan baska yer yoktur cep teline taksit yasaklandi neden sozde cok tel aliomusuz peki suan alimlar dustumu herkese kredi vererek aldiolar farkeden birsey yok simdide bes geliyor zorunlu zaten aldigimiz 3 kurus yetmio birde devlet 6 ay 100tl kesicek zorunlu olmasinda amac ne para lazim bu aclara

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Biz Türkler karına düşkündür ama kimseyi dolandırma düşüncesinde değildir. Sizin dolandırıcıyla karşılaşmış olmanız bunu genele yaymaz. Çok yanlış ve ön yargılı düşünceye sahipsin. Bende ebay dan hatrı sayılır alışverişler yapıp taahhüt edilenden daha kalitesiz ürünlerle karşılaştım ama tüm çinli lere sahtekar diyemedim. Ebay bu alışverişin finans kısmını organize eden bir firma ama yasalara riayet etmek zorunda.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.