Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız kararı yerden yere vuranların haber kaynağı sözcü, odatv, halktv. Paybalın ne olduğunu biliyorlarmı yoksa sırf hükemet tersledi diyemi bu serzeniş. Çok önemli değil. Gereksiz işlere kafa yormayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Bizden haksız bir şekilde alınan vergilere mahsup ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

quote:

Orijinalden alıntı: TanridanKutBolmus

Paypal'ın Türkiyeden çekilmesine üzülenler babasının ölümüne bu kadar üzülmüyorlardır yazık. Adamın bütün derdi paypal olmuş. Biraz kendinize gelin beyler.

şöyle bilip bilmeden konuşanlarda bir bitsin artık ya. ben codecanyon satışlarından ev kiramı veriyordum artık paypal olmadığı için ödeme alamayacağım. birçok kişi bu durumda.

maalesef paypal sadece ayda yılda bir cd keyi satıp 5 tl kazanmanız için yok. şu kafanız alsın artık bunu.

anlamıyorlar ki ne demek istediğimizi ne demeye çalıştığımızı!! Yaşamayan bilemez diyorum başkada bir şey demiyorum. İnsanın ekmeğiyle oynamaya hakları yok!! O halde bu insanlar bize yardım etsinler bakalım ne kadar dayanabilecekler.. Biz Paypal sayesinde ev geçindiriyoruz be.. Kira yatıyor, faturalar, krediler, kredi kartları... Demek ki kendilerine devlet para ödüyor ki bu şekilde konuşabiliyorlar!! Anlamıyorum yani!!

• quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

Yalnız kararı yerden yere vuranların haber kaynağı sözcü, odatv, halktv. Paybalın ne olduğunu biliyorlarmı yoksa sırf hükemet tersledi diyemi bu serzeniş. Çok önemli değil. Gereksiz işlere kafa yormayın.

Ben de kararı yerden yere vuruyorum ve bahsettiğiniz sitelerin hiçbirini okumuyorum. Hükümetle ne alakası var anlamadım zaten bu işin. BDDK neden lisans vermedi, onu da hiçbir şekilde anlamadım ama burada hükümet eleştirisi yapılacaksa çok da güzel yapılır emin olun. Evet, forumda siyasi tartışmaya girmek yanlış bir durum ama siz de insanlara emir vererek, dünyanın en akıllısı gibi davranarak nereye varacaksınız acep? Bırakın insanlar düşüncelerini yazsınlar, rahatça konuşsunlar ne derdiniz var? Zaten bu ülkede insanlar kendini ifade etmeye hasret, şu mecrada uslu uslu konuşuluyor.

• Yine aktroller doluşmuş foruma akıllarınca bu yapılanı haklı gösterecekler

• Paypal hesabındaki para ininala gonderiliyormu beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

paypalın olmadığı diğer ülkeler;
    Afghanistan, Bangladesh, Cameroon, Central African Republic, Cote D'Ivoire (Ivory Coast), Democratic People's Republic of Korea (North Korea), Equatorial Guinea, Gabon, Ghana, Haiti, Iran, Iraq, Lebanon, Liberia, Libya, Monaco, Moldova, Montenegro, Myanmar, Pakistan, Paraguay, Saint Lucia, South Sudan, Sudan, Syria, Timor-Leste, Uzbekistan and Zimbabwe.

Uganda yok mu bunların arasında. Zat-ı muhterem !atasözlerini benimsemeye başlamış "Eti çiğneyebilen dişler, birlikte olan dişlerdir"
    Yeni farketmedik... Türkçe meali; Yandaşlarımızla birlikte sizi çiğ çiğ yiyoruz, yemeye devam edecez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 2 Haziran 2016; 1:38:35 >

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    Suç olmasına suçta ne bileyim böyle hep giren çıkan vatandaşa gibi bir durum var. Hem ABD'de ve avrupa ülkelerinde verginin bizimkiyle kıyaslanamayacak seviyede az olması ve gelir seviyesinin vergilerle kıyaslandığında dip seviyede olması, vatandaşında artık bir yerde kendini haklı görmesini sağlıyor. İnsanlar yasaklardan ve kısıtlamalardan o kadar bunaldı ki, paypal konusunda bile tepkiler yağmur oldu yağdı. Ben biraz böyle bakıyorum olaya.
  • 2005ten beri kişisel olarak, resmi trye girişlerinden beri de kişisel hesaba ek kurumsal hesaplar kullandık. Yaptığımız islerin %70i ab, kanada, abd ileydi. Bunlar kimi zaman fiziki ürünleri içeren işlerken kimi zamanda hizmet, dijital ürünler vs. idi bu süreç içerisinde çok işimiz paypal a goturuldu elbette ama bir tane bile hakliyken zarara uğradığımız olay olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakın arkadaş millet ne istiyorsa yapsın. Binlerce insan yurt dışıyla çalışıyor ülkede ekstra para sokuyor ne istiyonuz anlamıyorum.
  • Ebay'den nasıl alışveriş yapıcaz arkadaşlar?

• Sanki PayPalı hükümet kaldırdı.
    yahu evde yemeğin dibi tutsa hükümet yaptı diyecek olanlar var. dozu kaçırmayın. bende 7 yıldır PayPal kullanıyorum ama bence bu geçici bir durum.

• Lütfen birisi cevap verebilir mi şimdi ebaydan alışveriş yapamayacak mıyım ? E bende amerikan sitesinden kayıt olurum ? tr değilde US sitesinden kayıt olurum bir sorun olursa ödemeden sonra derdimi ingilizce anlatırım ? bu kadar basit....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeyforever

Lütfen birisi cevap verebilir mi şimdi ebaydan alışveriş yapamayacak mıyım ? E bende amerikan sitesinden kayıt olurum ? tr değilde US sitesinden kayıt olurum bir sorun olursa ödemeden sonra derdimi ingilizce anlatırım ? bu kadar basit....

VPN Hesabı satın al kendine,oradan kullan.Ama kartların TC merkezli oldugu için,Paypal bunun için hesabını askıya alabilir.Ayın 6 sından sonra öğreneceğiz bunu kesin olarak.
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Afedersin ama sana göre gereksiz olabilir.
    Yurtdışı alışverişte çok güvenilir bir firmaydı ve alternatifi yok.
    Tabi ne bileceksin sen

• turkeyforever T kullanıcısına yanıt
    Satıcı PayPal'dan başka ödeme yöntemi sunuyorsa alırsın. Satıcıya sorman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Lütfen birisi cevap verebilir mi şimdi ebaydan alışveriş yapamayacak mıyım ? E bende amerikan sitesinden kayıt olurum ? tr değilde US sitesinden kayıt olurum bir sorun olursa ödemeden sonra derdimi ingilizce anlatırım ? bu kadar basit....

VPN Hesabı satın al kendine,oradan kullan.Ama kartların TC merkezli oldugu için,Paypal bunun için hesabını askıya alabilir.Ayın 6 sından sonra öğreneceğiz bunu kesin olarak.

Sıkıntı oluyor o şekilde. Bir kaç ay önce benim hesap askıya alındı aradım farklı ülkelerden giriş var dendi VPN yi açık unutmuşum dedim açtırdım. Zaten vpn ile olsaydı bile bu sefer de bankalar sıkıntı oluyor

• https://www.change.org/p/paypal-türkiye-de-kapanmasın-paypal-askpaypal

Beyler imza kampanyası başlatılmış faydası olur mu bilinmez ama denemekten zarar gelmez

• Asın bayrakları..
    Bu mesaja eklenen görseller:

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Sıkıntı oluyor o şekilde. Bir kaç ay önce benim hesap askıya alındı aradım farklı ülkelerden giriş var dendi VPN yi açık unutmuşum dedim açtırdım. Zaten vpn ile olsaydı bile bu sefer de bankalar sıkıntı oluyor

mesele hesap açmak değilki.. bakiyeni banka hesabına çekmek.. paypal Türkiyeye gelmeden de paypal kullanabiliyorduk hemde bakiyeyi yurtdışı alışveriş yada birisine para göndermede kullanabiliyorduk. paypal Türkiyeye gelince Türkçe destek geldi Türkiyedek bankaya para cekebiliyor olduk ancak bakiyeyi kullanmak kaldırıldı birde TL kullanılmaya başlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL.COM -- 2 Haziran 2016; 5:06:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.