Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skrill'de kapanıyormuş. freelance çalışandım paypal gidince 80 tl zararla skrill'e geçeyim dedim. an itibariyle işsizim evet. bu ülkeden bi halt olmaz usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermit kurbağacılık

Kanada'ya yollarsa?

Kargoyu paypal yapmıyor ki. Ödeme yaptığım site yapıyor.
    Ki ödeme yaparken de gönderilecek adres olarak TR adresim gösterildi paypal'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

quote:

Kanada'ya yollarsa?

Pics or it didn't happen.
  • kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

quote:

Kanada'ya yollarsa?

Pics or it didn't happen.

Pics are not that much reliable in these days :)
  • Arkadaşlar bu bitcoin olayına neden pek kimse değinmiyor? Kulağa çok mantıklı geliyor, var mı deneyimleri olan arkadaşlar?
  • Arkadaslar suan paypal ile ebaydan alisvris yapiliyormu yoksa kapandimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 724SATINAL

quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

adamlar Türkiyeye karşı tavır almış. Ebayda normalde tüm kredi kartları geçerli ama her ne hikmetse Türkiyedeki kredi kartları geçersiz oldu. O yüzden artık salıverdim. Aliexpress taobao mistertao buyincoins vs yeterli geliyor.

Adamlar TC hükümetiyle kavga etmek istemyor da diyebiliriz...kullanılan k.kartları Ebayda da geçerli fakat yeni paypal hesabına tanımlatmak gerekli sadece. Türkçe dışında açman lazım paypal hesabını

paypal üzerinden direk kredi kartıyla yapılmıyor geçersiz diyor, vpn kullanılarak açılan yurtdışı hesaplar ise ilk alışverişten sonra kapatılıyor...

• 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla alınan yer var mı?
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Alışveriş için değil de daha çok yaptığım işlerde yurtdışından para alma maksadıyla kullanmak istiyorum.
    Paypal'i herkes kullanıyordu, iyi kötü işimizi görüyordu. Wester Union, moneygram vs herkes kullanmıyor. Bitcoin biraz daha yaygın gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 20 Haziran 2016; 21:19:25 >
  • Birileri insanlarin gelecegiyle, ekmegiyle, serefiyle, caniyla oynamaya devam ederken oyunu uc bes kurusa satan ve ulkenin ne hale geldigini umursamayan, kendisine dokunmayan yilanin bin yasamasini dileyen zihniyete sesleniyorum. Hepinizin derdi ufak, kirli cikarlariniz. Kiminiz iki ekmege kiminiz milyon dolarlara vicdaninizi, bedeninizi, iradenizi satiyorsunuz. Hepinizin bir fiyati var. Kiminiz ucuz kiminiz pahalisiniz ama neticede satilmissiniz. Ve biliyorum ki iktidara olan bagliliginizin tek nedeni cikarlariniz. Din iman hikaye.

Daha bir yil once neden Akp'ye oy verdiginizi sordugumuzda artik analarin aglamadigini bahane gosteriyordunuz. Bugun her zamankinden cok aglarken analar, siz yine ayni zihniyetin arkasindasiniz? Sizin detdiniz ne analar, ne din, ne iman. Bugun Tayyip'i dindar diye sevdiginizi soyluyorsunuz ama adam ciksa ateist oldugunu itiraf etse yine umursamazsiniz. Mamanizi verdigi muddetce.

Kendi satilmisliginizi inkar etmek icin kullandiginiz maskeler bunlar ve akp'ye tek bagliliginiz aldiginiz rusvetler. Bir gun gelecek ve bu zihniyet sizin oylariniza filan ihtiyac duymayacak. Iste o gun hepinizin mama taslariniz bos kalacak. Iste o gun, bin yil yasamasini dilediginiz yilan sizi de sokacak.

En buyuk arzum o gunu gormek. Artik kendi hatalarinizin bedelini kendiniz odemelisiniz. Masum olanlar degil. Sen belediyeden bedava ekmek aldigi icin oyunu satan kisi, sana sesleniyorum. Bu gunlerin tadini cikarmaya bak, bir lokma daha at yilana. Iyice semirsin...
    Sira sana da gelecek ve o zaman geldiginde dislerinin ve zehrinin daha buyuk olmasini tercih ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 20 Haziran 2016; 23:30:53 >

• Lwd kullanıcısına yanıt
    gerek kalmadı halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamondx -- 23 Haziran 2016; 22:17:41 >
  • vergi vermiyorsunuz, karapara diyen arkadaşlar buyursun :http://www.sabah.com.tr/fotohaber/ekonomi/gunun-ekonomi-haberleri-24062016
  • xnero X kullanıcısına yanıt
    Muhahaha muhahaha muhahaha muhahaha muhahaha muhahahah... Look at the tabela...

3. görsel...

silinirse diye hızlıresime attığım görsel...

• clockworks C kullanıcısına yanıt
    Yalanınaso Kuyumculuk'tan mı çekeceğiz paraları?
  • clockworks C kullanıcısına yanıt
    paypal uzun zamandır payoneer in açtığı banka hesaplarını -first century bank- gibi desteklemiyor... 1 hafta önce denedik.. paypal a hesabı tanımlıyorsun, 0.04-0.16 gibi iki küçük tutar gönderiyor. kodu girdiğinde hesabınız tanımlanmıştır diyor, ertesi gün ise siliyor hesabı.. bir daha da kabul etmiyor. ben başka ödemeler için kullandığım için dert değil ama sırf paypal için çıkaracaklar boş yere masreaf yapmasın.. yıllık 27 usd gibi... paypal için maalesef çözüm değil.. durumu payoneer a anlattım fakat çözüm geliştiremediler.. eskiden başka hesap no veriyorlarmış forumlarda gördüğüm . ama şimdi uğraşmıyorlar veya paypal onları da sildiği için boşa göndermiyorlar...
  • gerekeni yapms

• Gerekeni yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Gerekeni yaptım

sağol kardeş durup dururken bana hakaret etmiş şikayet ettiğin iyi oldu.Neyse beyler şimdi sizin dediğiniz olayı araştıyorum...Denile göre çok fazla fake hesap açılıyormuş ve gerçek banka bilgileri ile bunu engellemek için yapılıyormuş..Beyler bekleyin sakına banlamayın olaylar karıştı şu anlatacakları yazayım sonra banlarsın mod kardeş ama ben haklıyım durun belgeleri topluyorum
  • 25 dolar için yapmayacağı iş olmayanların affiliate linklerini kullanıp payoneer hesabı açarak PayPal'a linklemeyin. PayPal hesabınız şüpheli işlemden dondurulur.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.