Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yapıldığı belli. Bu çözüm değil.

Satıcıysan onaylı olamayan PayPal hesabını ne yapacaksın, herşeyi kısıtlı, her an dondurulabilir.
  • kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
    Eğer 2 gün önce açtıgım paypaldan 1.650 tl oldu buda ayda 24.750tl yapıyor hesapda gel gelelim ebay bakiyem 8.000 dolarla kısıtlı ürün sayısıda dogru orantılı..Bilmiyorum ben öğrenciyim ailemde zengin değil memur maaşları belli benim kazancımdan memnunum açıkçası..şimdi ebay yüzde 10 komisyon alıyor ben bayramda 200-300 anca toplarım ettimi 2000 tl buda ebayde 20.000 dolarlık satış demek sen eğer yapabiliyorsan helal olsun derim gerçekden boş konuşmak yerine çözüm üret ben paramı kazanmaya devam ediyorum arkadaşlarda etsin diye birşey paylaşacaktım içine ettim.
    bu arada suehproM hocam mesaj atmışınız şimdi dönüş yapacagım bu arada bizim hesaplarımız onaylı ve gerçek kimlik bilgileriyle açıldıgında sorun olmaz ancak gösterdiğimiz adresler sıkıntı çıkarabilir..sizin aklınıza göre türkiyede yaşayan bir american vatandaşı usa hesabı açamamalı ..yada oradaya çalışmaya giden bir türk usa hesabı açamamalı oraya 1 aylıgına tatile gittiğinizde bile banka hesabı açabiliryorsunuz.Derdinizi müşteri hizmetlerine anlattıkdan sonra çözülmeyecek sorununuz yok arkadaşlar olmadı size bir orta yol sunuyorlar..

• tr paypal hesabım 2005 KAsım ayından beri aktif, ondan önce ise 2002 yılından beri paypal kullanıcısıyım.. çözüm arayan arkadaşlara şunu söyleyebilirim ki paypal'ın öyle net katı kuralları yoktur.. bu sizin paypal ve ebay hesaplarınızın güvenilirliğine , eğer bir sorun varsa bu sorunu hangi yöntemler ile yarattığınıza göre değişir.. bunca yıl içinde paypal hesabıma vpn ile de girdim vpn siz de , bu nedenle güvenlik kontrolü istediği de oldu , 2006 da hesabımı sınırlandığı da.. fakat sınırlandığında bile belgelerim ve ebay hesabım net olduğu için açılması 5 dakika bile sürmedi.. istedikleri belgeleri ulaştırdım tamam.. banka sorununa ilişkin yazışmalarımı da vpn siz yapıyorum.. payoneer hesabı olduğunu biliyorlar.. yukarıda yazıldığı gibi hesabın kapatılması falan mevzu değil.. bazı forumlarda koru senaryoları çiziliyor, paypal hesabınıza el koyar , paranızı vermez diye.. bu da kesinlikle yalandır.. en kötü senaryo son işlem tarihinden itibaren 180 gün beklersiniz ardından paranızı ister hesabı açtığınız ülkede bir banka hesabına transfer edersiniz, eğer hesabınız yok ise paypal tarafından çek olarak ödenir.. bu da kimliğinizi ispatlayamadığınız durumlar için geçerlidir.. paypal 180 ülkenin tamamında aynı kurallar içinde çalışmıyor. kiminde her tür transfer serbest kiminde -usa dahil- belirli yöntemler ile para çekilmesine izin veriliyor.. örneğin bizde de dışarıya para gönderme yasaktı.. o yüzden sadece biz değil dünyanın bir çok ülkesinden insanlar bu sorunları aşmak için paypal ile iletişime geçiyor.. eğer kimliğiniz gerçek ise, güvenilir bir ebay ve paypal geçmişinize sahipseniz sorunları aşabilirsiniz.. yine de abd hesabı açmak isteyenlerin öncelikle abd telefon numarası ve ispatlanabilir hesap numarasına sahip olması önemlidir. hatta şarttır bile diyebiliriz..

• bana şöyle cevap geldi :
    Thank you for taking the time to contact PayPal. Please allow me to clarify the situation for you.

I can feel your frustration and I apologize for the inconvenience. We cannot add your FIRST CENTURY BANK, N.A. ending in xx4324. I understand that it was previously added and removed by our system.

We received a response from your bank institution that the bank that you are trying to add is from Payoneer with the routing number (First Century Bank – 061120084). This account is not considered bank accounts. As outlined in the Payoneer US Payment Service Terms and Conditions, the Payoneer account is not a bank account and therefore you would not be able to add it to your PayPal account

Instead, please add Payoneer cards as a credit or debit card. However, I want to remind you that you can not transfer your PayPal balance to a debit/credit card. It can be used as a funding source for your purchases online.

If you really need a bank account in order to access the money in your PayPal balance, I strongly recommend to get in touch with Payoneer to see if they can provide a different routing and account number that can be added on your PayPal account.

We are sorry for any difficulties this may cause but recommend contacting Payoneer directly for additional information.

Thank you for being part of the PayPal community.

payoneer debn yeni numara talep ettim..daha önce yeni numara ile sorunu çözenler mevcut... burada çözenlere benzer itiraz geldi mi? mesaja cevap vererek aynı hesap numarasında ısrar gerekli mi? yoksa yeni hesap no mu beklemek daha iyi?

• 724SATINAL 7 kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin "Wire Transfer", daha pahalıya gelir zannımca.
    Bir müşterimden alacağım vardı bir miktar, durumu anlattım adam beni kırmayıp bitcoin üzerinden gönderdi parayı.
    btcturk.com üzerinden tam satıyordum ki bir anda btc düşüşe geçti. Şaka değil 20 dakika içinde btc fiyatı tam 300tl düştü.
    Tam giren şemsiye geri çıkmaz artık derken btc fiyatı tekrar eski haline geldi anında sattım.
    western union, wire transfer'den falan daha ucuza geldi.

Paranızla yurtdışı borsalardan btc alabiliyorsanız alternatif olarak deneyin derim. Tek sıkıntı btc'deki fiyat dalgalanmaları...
    us hesabı yanında bg hesabı açıp bg den buraya debit veya kredi kartına çekmek daha hesaplı olabilir.. bu arada us hesabı 21 gün bekletme uyguladı mı yeni açılan hesapta ?
  • xnero X kullanıcısına yanıt
    "We received a response from your bank institution that the bank that you are trying to add is from Payoneer with the routing number (First Century Bank – 061120084). This account is not considered bank accounts. As outlined in the Payoneer US Payment Service Terms and Conditions, the Payoneer account is not a bank account and therefore you would not be able to add it to your PayPal account"
    Bu doğruysa Payoneer ile Paypal deki bakiyeyi almak hikaye demektir. Çünkü Payoneer kendisi Paypal'e diyor bu hesap bir banka hesabı değildir diye.
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    aynen, ama forumlara bakarsan aldığın yeni banka hesap numarasını girdiğinde kabul ediliyor... payal ın çok farklı gerekçeler sıraladığı huysuzluk.. çözülüyor genelde..
    hocam ben dün First Century bank hesabını paypal amerikayı telefon ile arayıp eklettim onda bir sorun çıkmadı. Ayrıca Payoneer dan gelen emaillerde paypal ile bu hesabımızı kullanabileceğimizi bana bildirdiler. Şimdi asıl mesele şu benim anladığım kadarı ile. Telefon açtığınızda yada email ile irtibat kurduğunuzda karşınıza kimin denk geldiği çok önemli. Bazı çalışanlar katı kuralları uguluyorlar fakat bazı çalışanlar halden anlayıp senin sorununa çözüm getirmeye çalışıyorlar. Normal şartlar altında sıkı kurallara uyan birisine denk gelirsen işin halletmiyor. Yani birazda şanslı olman gerek.
  • suehproM S kullanıcısına yanıt
    aynen yazdığınız gibi, telefonla görüşmek işi her zaman daha kolay çözer.. daha önce forumlarda görmştüm bu durumlarda payoneer de yeni geçerli hesap veriyor. daha doğrusu bazı hesap numaraları takılıyor bazıları takılmıyor.. payoneer forum dda yazılmıştı bu.. önce hesap no değiştirelim sonra ona bakarız.. aslında almanya ebay arıyor bazı kullanıcıları.. sorun yakında farklı yöntemle çözülecek.. aslında bu yaz biraz sıkışık olmasam tatil yapardım devam etmeyip.. şimdi de içeride +2000 usd birikti.. kapatıp çek ile isterim de hesap dursun istiyorum ne olur ne olmaz..
    Al bendende okadar. Sıkışık olmasam tatile çıkardım ama çok ani oldu bu. Birkaç ay önceden haber verselerdi ona göre kendimizi ayarlardık hiç olmazsa. Olan oldu. Şimdi bakıcaz neler olacak.
    Herşey bir tarafa normal işlerimi yapacağım zamanı buna ayırmak zorunda kaldım. Bir dünya maddi kayıp oluştu. Hem bizim için hem ülke için. Bunları hesaba katan yok malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suehproM -- 26 Haziran 2016; 19:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnero

bana şöyle cevap geldi :
    Thank you for taking the time to contact PayPal. Please allow me to clarify the situation for you.

I can feel your frustration and I apologize for the inconvenience. We cannot add your FIRST CENTURY BANK, N.A. ending in xx4324. I understand that it was previously added and removed by our system.

We received a response from your bank institution that the bank that you are trying to add is from Payoneer with the routing number (First Century Bank – 061120084). This account is not considered bank accounts. As outlined in the Payoneer US Payment Service Terms and Conditions, the Payoneer account is not a bank account and therefore you would not be able to add it to your PayPal account

Instead, please add Payoneer cards as a credit or debit card. However, I want to remind you that you can not transfer your PayPal balance to a debit/credit card. It can be used as a funding source for your purchases online.

If you really need a bank account in order to access the money in your PayPal balance, I strongly recommend to get in touch with Payoneer to see if they can provide a different routing and account number that can be added on your PayPal account.

We are sorry for any difficulties this may cause but recommend contacting Payoneer directly for additional information.

Thank you for being part of the PayPal community.

payoneer debn yeni numara talep ettim..daha önce yeni numara ile sorunu çözenler mevcut... burada çözenlere benzer itiraz geldi mi? mesaja cevap vererek aynı hesap numarasında ısrar gerekli mi? yoksa yeni hesap no mu beklemek daha iyi?

aynı paypal hesabına 2. fisrt century bank hesabı eklenemiyor Yeni paypal hesabı ve yeni bir payoneer hesabı gerekli .. ondada sorun olursa paypal usa yerine paypal.uk yada paypal.de deneyebilirsin .Almancam olmadığı için paypal.de yi denemek mümkün olmadı ama paypal.uk paypal usa dan daha kolay payoneer banka hesabını direk ekliyor depozit falan göndermiyor limitli boşta kartım yok şu an kart eklemedim ama onda da sorun olacağını sanmıyorum...

sana gelen mesajda net ifadeler var payoneer hesabı eklenmez k.kartına para çekilmez vs. diye sen visa karta para çekebilirim demiştin ö.mesajda paypal bakiyedeki parayı alışverişte umarım kullanabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xnero

us hesabı yanında bg hesabı açıp bg den buraya debit veya kredi kartına çekmek daha hesaplı olabilir.. bu arada us hesabı 21 gün bekletme uyguladı mı yeni açılan hesapta ?

bg hesabı ne anlamadım ama paypal.uk açmak paypal us dan daha kolay .21 günlük süre ebayla alakalı galiba 21 gün dolmadan ebayın gönderdiği parayı paypalden cekemiyoruz sende de öyle galiba . Yakında süre dolacak demiştin o parayı paypal ile ödeme de kullanabilecekmisin merak ediyorum

21 gün yeni açılan hesaplar için.. evet bende de var... ayın 10 nunda satılanların süreleri doluyor. onlar serbest kalacak. ayrıca kayıtlı gönderdiysen ve ulaştı gözüküyorsa paypal a bildirirsen teslimde 2 gün sonra para serbest bırakılıyor. ayrıca olumlu feedback bırakıldıysa da paypal a yazarak parayı erken alabılıyorsun. genelde 1-2 ay içinde düzeliyor.. bana telefon ile kimliğini kanıtla açalım yazmışlar. arayacağım bugün...
    evet us paypa da kredi kartına çkim yokmuş. çek veya banka hesabı sonradan gördüm. f. century yerine başka banka hesabı veriyor payoneer bu durumlarda.. onu ekleyeceğim.. 2 ayrı banka daha var..alışverişte kullanılıyor. onu denedim...
  • Yahu ebayda ne satıyosunuz bu kadar anlamadım...

Payoneer a ben mail atmıştım ama bana first century'den başka banka hesabı vermediler. First Century paypal ile çalışır diye direttiler. Bende nihayetinde paypal ile görüşüp sorunu hallettim. Şu an first century benim us paypalda ekli.
  • suehproM S kullanıcısına yanıt
    aynen.. geçen yazdım . çalışır paypal ile iletişime geç dediler.. şimdi paypal ın cevabını ilettim onlara burada olduğu gibi başka banka numarası da verebiliyorlarhttps://acassis.wordpress.com/2015/08/06/payoneer-not-that-easy-as-supposed-to-be/ olmazsa paypal a telefon veya fb üzerinden yazacağım..
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    benim koleksiyon malzemesi
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
     PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.