Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kermit kurbağacılık kullanıcısına yanıt
    Kargoylamı yolluyonuz bunu ebayda satıp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sattığınız ürünlerden bir kaç link koyarmısınızı acaba
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcı bu forumda böyle birşey yapar?

ebay'de kelime aratsaydın Türkiye'den listelenmişleri görürdün.

Listeleme sayısında gerçekten dramatik bir düşüş oldu. Ben dükkanı kapattım. Birkaç kişi Almanya'ya gitti orada listeleme yapacaklarmış ve gerekirse Almanya'ya VERGİ vereceklermiş. MUHAHAHAHA MUHAHAHAHAHA

Senelerdir Beyazıt'tan öteberi sattılar beş kuruş vergi vermediler. Yine vermeyecekler.

Hayır görende ebayda malı götürüyodunuz sanar

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Namerte muhtaç değildik.

• Paypal gitti de Ebay'de Türkiye bankalarını kabul etmez oldu. Dün alışveriş yapacakken direk pos ile ödeme yapacaktım sanal kartı kabul etmedi.
  • Daha önce ebay ve paypal üzerinde kullanılmamış bir kart ile alışveriş yapamıyor muyuz paypal hesabına giriş yapmadan? Ödeme ekranında Paypal hesabım yok seçeneğine tıklayınca direkt kredi kartı girme yeri geliyor bu sistem de paypal üzerinden çalışıyor sanırım ama oradan alamıyor muyuz?
  • Blok sistemi iyiymiş ya. kermit kurbağacılık'ın gereksiz mesajlarını görmek istemiyordum.
    Hocam sizin ebay dükkanın adımıdır kermit kurbaacılık

• Vergi meselesine bozulmuş. Canım benim, kıyamam ben sana...
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Keşke olsaymış...

NEDEN HOCAM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kermit kurbağacılık -- 2 Temmuz 2016; 0:14:21 >
  • bu iş böyle olmayacak, ebay'dan ürün getirmem lazım elim kolum bağlı
  • Ebay üzerinden direk kredi kartı ile alışveriş yapmayı deneyen oldu mu? Ben elimde ne kadar kart varsa denedim ancak kabul etmedi. Hepsinde de yurt dışı kullanım aktif durumda.
  • tr kredi kartı ile alım mümkün değil sanırım. paypal üyesi değilim üzerinden gitseniz bile ülke seçmek gerekiyor. tr oradan çıkarılmış.. Entropay gibi yurtdışı sanal kart belki ihtiyacınızı karşılayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnero -- 2 Temmuz 2016; 21:59:55 >
  • suehproM S kullanıcısına yanıt
    ben kendi açımdan şimdilik sorunu çözdüm..US paypal hesabımda 50 den fazla işlem olmuştu. onu da kaybetmek istemediğim için payoneer ile tekrar iletişime geçtim. geçerli bir hesap numarası verecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnero

tr kredi kartı ile alım mümkün değil sanırım. paypal üyesi değilim üzerinden gitseniz bile ülke seçmek gerekiyor. tr oradan çıkarılmış.. Entropay gibi yurtdışı sanal kart belki ihtiyacınızı karşılayabilir...

Geçen sene sorunsuz şekilde alabiliyordum. Bu Paypal engellemesi olmadan önce de alabiliyordum ancak artık aldırmıyor. Ebay - Paypal ortaklar, bununla ilgili olduğunu düşünüyorum.
  • ortaklığın ötesi, paypal ebay in geçerli en önemli ödeme yöntemi... eğer satıcı paypal dışında kredi kartı ile ödemeyi ödeme yöntemi olarak eklemişse alabilirsiniz. ama %90 paypal tek ödeme yöntemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnero

ortaklığın ötesi, paypal ebay in geçerli en önemli ödeme yöntemi... eğer satıcı paypal dışında kredi kartı ile ödemeyi ödeme yöntemi olarak eklemişse alabilirsiniz. ama %90 paypal tek ödeme yöntemi...

Kredi kartı ile ödeme zaten onay yoksa açılmıyor. Kredi kartı ile ödeme seçeneği olan satıcı da da şu an ödeme yaptırmıyor. Ebay sıkça alışveriş yaptığım bir siteydi ve bu Paypal engeli hiç iyi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suehproM

Blok sistemi iyiymiş ya. kermit kurbağacılık'ın gereksiz mesajlarını görmek istemiyordum.

Hay Allah razı olsun!
    kermit ve righteous'a block :)
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.