Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu tamam vergi kaçırdığınızı yazmayacağım. NEDEN BLOK HOCAM?
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Baştan beri konuyu takip ediyom ve hiç cevap vermedim size lakin bu kadar geçimsiz,gölgesiyle bile anlaşamayan bi tip bloklamış beni vah ki vah..gidin bi tedavi olun önce, niye kimseyle anlaşamıyorum diye...geçimsizlik de bir rahatsızlıktır,bu halde paypaldan malı götürsen ne olur kafayı kırmışın
    2008 üyesi olup ta forum block sistemini yeni öğrenen bahtsız bedevi seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Temmuz 2016; 12:15:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne kadar zaman geçti yok mudur hala işin bi yolu yordamı, ebayden ürün getirtemeyecez mi artık ?
  • Millet gider uzaya biz gider helaya. Ülkenin hali bana göre içler acısı. Teknolojinin t sinden zırnık anlamayan adamlar başımıza bizi yönetmeye getiriliyor. Adamlar hala sanıyorlarki yol köprü yaparsak ülke uçuşa geçecek. Yol köprü yap tamamda kardeşim sen teknoloji ile haşır neşir olan insanlara gerekli yatırımı yapmazsan onlara habire ayak bağı olursan, teknolojinin nimetlerinden uzak tutarsan ancak helaya gidebilirsin o yol ve köprülerle. Microsoft, Türkiye'nin en büyük şirketinin 5 katı parasını nakit olarak basıp Linkedin'i satın aldı. Ülkeyi yöneten adamlar hala geleceğin ve paranın teknolojide olduğunu anlayamayacak kadar kuş beyinli. Hergün sinir krizleri geçiriyorum bu adamların attıkları her adımla aldıkları her yeni kararlarla.
  • Almanya’da tanıdıklar var onlara telefon göndereceğim ve gelirken yanlarında Türkiye’ye getirecekler. Alışveriş yaptığım sitelerin hiçbirinde direkt olarak kredi kartı ile alışveriş seçeneği yok. Ben şimdi kendi adıma Almanya paypal hesabı açtım. Paypal adresi olarak tanıdığın Almanyadaki ev adresini verdim. Telefon numarası olarak onun telefon numarası verdim ve onaylama yaptım. Sadece Hesap İsmi olarak benim adım yazıyor paypalda. Arkadaşımın Sanal Kartı ile alış veriş yapsam bir sıkıntı çıkar mı ? Alış veriş yapabilir miyim ?
  • çok yüksek meblağlı olmayan ürünler ve gümrük sorunu olmayacak, tanımlı ürünler için bakiyem dahilinde paypal ödemesi gerçekleştirebilirim...
  • arkadaslar ben simdi ebay uzerinden simkilit li cihazim icin unlock servisi satin alicaktim tam paypal turkiyeden cekildi fiziki bir alisveris degil online hizmet bunu paypal olmadan baska bir yontemle cozmem mumkun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    aradığınız ürünü abd den listeleyenlere bakınız..yüksek satış oranına sahip bazı satıcılar internet merchant account sahibi olabiliyorlar.. onlara ödemelerinizi kredi kartı ile yapabilirsiniz.. bir de ilk alışverişiniz ise, ürünü satın alırken paypal sayfasında paypal üyeliğim yok kısmı üzerinden deneyiniz.. kart bilgileri sayfasında örneğin kıbrıs ı seçin ve kart bilgilerinizi girin.. ödemeniz kart daha önce kullanılmadı ise yüksek ihtimalle onaylanacaktır. fakat ikinci sefer kartınız bloklanmış olacaktır.. tekrar kullanamayacaksınız.. kesin başarılı olur diyemem ama deneyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnero -- 8 Temmuz 2016; 22:02:16 >
  • Nolcak bu paypalin hali

• herhangibir gelişme varmı? çekilme kesinmi?
  • paypal usa da hesap açıyoruz ancak işbankası ve finansbank kartarını onaylatsamda bu kartlar üzerinden alışveriş yapamadım. paypal in çalışma şekli nasıl amerikada ilk önce hesaba mı para yatırmak gerekiyor alışveriş için ?
  • arkadaşlar ebay de alışveriş yapamıyorum kredikartı ile de ödeme kabul etmiyor var mı bir çözüm yolu?
  • Öptügümün hondası iki kıçı kırık parça için 800 TL talep etti CBR500R sağ ve sol ön ayak basamakları Ebay da 20 $ , Tecavüz de edeceksen tatın da bırak 800 nere 20 $ nere 12 kat geçiriyor. Buna fahiş fiyat bile denmez zenci kabilesinin tüm erkeklerini üzerine salma gibi bir şey ayıp...

Allah rızası için ebay dan nasıl mal alırım birisi yardım etsin..
  • cartaci C kullanıcısına yanıt
    Türkiye de motorcuların eline düşmeyeceksiniz.Sanki bütün parçaları ve onlar yapıyorlarmış gibi havalarda.geçen bende fener bahçe stadın oradaki motorculardan schuberth kask alacaktım 2 tane satıcının artistliği ve kendini beğenmişliğini yüzünden almadım.
  • Ali babada aradığım parçalardan bir tanesi buldum salak herif yanlış yere ilan açmış ondan ilk başta bulamamıştım :) Şimdi koruma takozu almam lazım TR de en uygun 400 Tl ebayda 60 $ civarı ali expresde 75 $ bakacagız artık.
  • Arkadaşlar Ebay üzerinden ürün satmak istiyorum fakat paypal haricinde bir ödeme yöntemi malesef yok yada ben öyle biliyorum.
    Bir alternatif varmı yardımlarınızı bekliyorum. Bu gidişat hiç iyi değil resmen birileri ülkenin ekonomi açısından batması için elinden geleni yapıyor.
    İhracat bitti ne yapacak bu kadar insan Hayla şak şak layın bunları yazık...
  • darkgen34 kullanıcısına yanıt
    Ne satıyon ki ebaydan

• Çöpleri karıştırıyorum ne çıkarsa
  • darkgen34 kullanıcısına yanıt
    çöp satılıyomuydu ya ebayda

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    Sende mi darbecisin hocam kaç ay önceden darbe falan demek

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.