Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_117640948//tm.htm#117640948
    paypalın geri nasıl kullanılabilecegini anlattım hayırlı alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnero

banka hesabı payoneer hesabı mı bağlı?

vpn ile paypale günde 1 kez girince onaylayamadım payoner hesabı süre dolduğu için yeni paypal hesabı açtım yine onaylamadı aynı hesabı ( geçersiz hesap diyor ).. yeni payoner hesabı açmam yada payonerden yeni hesap numarası istemem gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paypal ancak türkiyeden bir firma alır ve sistemini bir şekilde onuna entegre ederse geri döner dememde son derece haklı olduğumu aşağıdaki yazıdan da anlayabilirsiniz.
    Adamlar banka bile almış bu tip prosedurleri aşmak için, firma mi alamayacak.

Ayrıca bu sorun neden olmuş diğer ülkelerde nasıl boyle sorunları aşmış ve detaylıca bu işi öğrenmeniz için bu yazıyı mutlaka okumalısınız ki boş yere haksız kişiler suçlanmasın, burda başka işler dönüyor.

Buyrun yazı burada bir zahmet okuyunuz. http://www.turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=53231

• shener kullanıcısına yanıt
    Yazı iyide son söz olarak makarna kömür, reyiz bilmem ne diye abuk subukluk yapmadan resmi bir dille tamamlasaydı iyiydi.
  • valla orada az biraz siyaset yapmış işte, her iki taraf da yapıyor bunu hor görmemek lazım:) günümüzdeki ülkemizin hali bu neticede...
  • paypal in kapanmasi bizim gibi yurt disina is yapip odeme alanlar icin kotu oldu. ben bekledim bir sure cozum bulurlar diye ama sanirim anlasamayacaklar. alternatif olarak skrill ve payoneer oneriyorlar. hic istemiyorum ama sanirim bunlardan birini tercih edicem.

birde estonya e-vatandaslik gibi bir projesi varmis. size e-vatandaslik verip elektronik imza ile her turlu banka hesabi acma, sirket acma gibi kolayliklar sagliyormus.

http://www.cnnturk.com/bilim-teknoloji/internet/bir-tikla-estonya-vatandasligi

gerci yine vergi veriyorsun. turkiyede devlet dolayli vergileri kaldirsa her turlu vergi verilir ama devlet vergiyi pesin aliyor dolayli vergiler ile, dusun yani elektrigi kacak kullananlarin bile parasini bizden aliyor, telefonlardan telsiz kullanim ucreti her ay, yurt disina cikiyon harac pulu, araclardan ozel tuketim vergileri, deprem vergileri say sayabildigin kadar! bide ustune kazandigimiz uc kurusunda vergisi ver. nasil hayatimizi surdurecegiz! devlet resmen ekmegimizle oynayip bu ulkede namusunla is yapip yasayamassin diyor! cok kotu oldu bu paypalin kapanmasi!

en dusuk maliyetle guvenli bir sekilde yurt disindan odeme nasil alinir, bilen paylasirsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnell_vfx -- 14 Haziran 2016; 17:43:47 >

• shener kullanıcısına yanıt
    yazı sanki eleştirdiği şeyi kendisi yapıyor... çok hatalı çıkarımlar var... ve bazı bilgileri vermeyince konu anlaşılamıyor..

avrupa için her hangi bir devlet ile anlaşma yapılmamış.. tüm devletler için lüksemburg da bir banka alarak çözmüş. hindistan ise 1 milyarın üzerinde nüfus ve bugün çin den sonra dünyada en çok internet kullanıcısı olan ülke. 400 milyonun üzerinde... ve internet dev bir pazar olma yönünde... oraya yatırım yapması anlamlı.. tr nin ise toplam alışverişinin sadece %1.7 si internet üzerinde. bu oran ingiltere de %17 imiş.. ayrıca yazıda belirtilmemiş ama paypal da tr nin de kuralları vardı. japonya da kişiler arası para göndermek yasak (sanırım bankacıların baskısı) tr de de yurtdışı para gönderme yasaktı... keşke olsa ama maalesef şirket alarak çözmeleri onlar için tercih edilecek bir masraf değil sanırım...
  • Vpn ile ingiltere üzerinden paypal açıp, maximum kartımı ekledim ve ebayda ödeme yapamadığım siparişimin ödemesini tamamladım. Ödemeden önce defalarca ödeme hatası verdi, ödeme yaptıktan sonra da daha başka ödeme yapamadım.
  • darnell_vfx kullanıcısına yanıt
    estonya düşünenlere not.. paypal estonya da bankaya para göndermiyor.. banka kartları genellikle mastercard... seb gibi visa card veren bir banka seçin... paypal visa card a para gönderiyor.. çekim başı 2 euro kesiyor..
  • olmuyor. Bu sadece ebay2de yedikleri bir numara mı ki acaba.

başka siteden ödeme yapamıyorum.

sanal kart açtım taze. yine olmadı.

vpn ile hesap açanlar nasıl bir yöntem izliyorlar. aldıklarınız ufak şeyler sanırım.

ben 2000 dolar birşey almak istiyorum.

amerika paypal açtım. adres amerika adresi haritadan bakıp salladım.

kartı ekledim. paypal-**** gibi confirme etmeyi yapmadım. kart onaylama işlemi yani. çünkü sormadı.
    birkaç kere almayı denedim olmadı.

tam adım adım anlatabilecek var mı alışveriş yapanlardan.
  • fiyattan dolayı olabilir. kart onaylama bana da sormadı. bazı ülkelerin sayfasınd a yazıyor belirli limit üstü para almak göndermek kimliktespiti ile mümkün diye. satıcının kredi kartı kabul imkanı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnero

fiyattan dolayı olabilir. kart onaylama bana da sormadı. bazı ülkelerin sayfasınd a yazıyor belirli limit üstü para almak göndermek kimliktespiti ile mümkün diye. satıcının kredi kartı kabul imkanı yok mu?

havale western union kredi kartı

hiçbirşey yok.

bir iki yerde paypal hesabına giriş yapmadan paypal sayfasında yeni kredi kartı girerek ödeme mümkündür o şekilde 2 ürün alabildim paypal hesabına girmeden paypal aracılığı ile ama bu satıcıda o da yok.
  • gearbest'ten alışveriş yaparken,

adres Türkiye seçiyorum, ödemede paypal çıkmıyor.
    Bulgaristan adreslerimi seçince paypal çıkıyor. Keşke bu ve benzeri siteler bunu yapsalar. Tek paypal koyan siteden yapmak istediğim alışverişi zar zor yaptım.

https://postimg.org/image/txqm0gc49/

20 dakikada hesabı kapattılar diyebilirim. Sözüm ona detay isteyecekler de o detaylarla da olmayacak iş biliyorum.
  • Kıbrıs veya Azerbaycan paypalı açsam, sadece paypal kabul eden sitelerden alışveriş yapabilir miyim ? Adres konusunda sorun oluşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

Kıbrıs veya Azerbaycan paypalı açsam, sadece paypal kabul eden sitelerden alışveriş yapabilir miyim ? Adres konusunda sorun oluşabilir mi ?

Neteller a üye olup sanal kart satın alarak, sanal kartı sahte paypal hesabınızda kullanabilirsiniz. Sanal kart isimini değiştirebilirsiniz, paypalda kullandığınız isimle aynı yaparsınız. Bu yöntemle paypalla ürün satın alabilirsiniz ama VPN kullanarak kayıt olun. Ödeme alamazsınız, paypal kimlik doğrulama ister.
    Hep VPN ile girin paypala.

https://www.neteller.com/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 16 Haziran 2016; 22:44:50 >

• Lwd kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler bu şekilde ufak miktarlarda bir iki alışveriş yaptım sitelerden fakat problem Paypal adresi ile sitedeki adreslerin tutmamasından kaynaklanıyor.alışveriş iptal ediliyor açtığım ülkenin adını da yazmasından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 16 Haziran 2016; 22:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

Cevabınız için çok teşekkürler bu şekilde ufak miktarlarda bir iki alışveriş yaptım sitelerden fakat problem Paypal adresi ile sitedeki adreslerin tutmamasından kaynaklanıyor.alışveriş iptal ediliyor açtığım ülkenin adını da yazmasından dolayı

Doğru. O tür ürünleri alamazsınız. Online teslimat olan ürünleri alabilirsiniz. Oyun cdkey, program lisansı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 16 Haziran 2016; 23:30:14 >
    Çok teşekkür ederim
    Hocam forumdan okuduğum kadarıyla şöyle yapsam olur mu PayPal usa veya uk den hesap açsam uyduruk bir adresle,Türkiye adresli ebay hesabıma eklesem ürün satın alabilirmiyim zaten satış işi yapmıyorum sadece ebaydan alıyorum sürekli. Kart olarak PayPal nakit kart içinde 31 temmuza kadar harcayabileceğim 125 lira var bu VPN işinden hiç anlamıyorum Nasıl yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika paypal hesabı açtım ama banka hesap numarası onayı istiyor.
    Bu adımı nasıl geçebiliriz?

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.