Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • payflow a bakan oldu mu? paypal ın olması sorun değil üye olunabiliyor ama fees ve nasıl kuruluyor anlamadım. ebay paypal ın tr de çalışmaması sorun değil dedi.https://registration.paypal.com/welcomePage.do#ProcessorSelectionNode PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

• bir de şu banka işlerinden pek anlamıyorum. tr deki bankalar bu işlemi yapamıyor mu ?

“… to answer your question, I recommend that you set up an Internet merchant account so you can still receive payments using your credit card. You can start with an Internet merchant account by contacting your bank, or by contacting a merchant credit card processing company.

In eBay checkout, a buyer’s credit card information is sent securely to your merchant credit card processor using a payment gateway. A payment gateway is a service that sends credit card transactions to the credit card payment networks for processing. When you accept credit cards through eBay checkout, eBay checkout will submit your transaction to your selected payment gateway for routing to the credit card payment networks.

Here’s a step-by-step example of how it works:

1. A buyer purchases an eBay item and enters a credit card number in eBay checkout.
    2. Details about the purchase are sent by eBay checkout to the payment gateway for processing.
    3. The payment gateway forwards transaction information to seller’s bank.
    4. The seller’s bank forwards transaction information to the bank that issued the buyer’s credit card to authorize the transaction.
    5. The bank that issued the buyer’s credit card either approves or denies the transaction and sends that information back to the seller’s bank.
    6. If the transaction is approved, the bank will deposit funds on a merchant’s account at a scheduled time.
    7. The payment gateway sends transaction details and response back to eBay.
    8. eBay lets the buyer know if the transaction was approved or denied.

Furthermore, as a seller, you can accept this payment method if you:

1. Have an existing Internet merchant account with a bank or credit card processing company
    2. Have your processor account information from your Internet merchant service provider
    3. Sign up for a payment gateway account

When you sign up for a payment gateway account, you’ll have to provide information about your merchant account. To save time, I’d suggest you gather the information you received from your bank about your Internet merchant account before registering.”

• quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Paypal'a bosuna laf etmeyin.

50 milyon kisinin T.C. kimlik numarasi ve kisisel bilgileri calindi, Tubitak gibi onemli bir kurumun basina hayvanat bahcesi muduru getirildi, her yerde bombalar patlarken guvenlik zaafiyeti yok denildi. Sonra gelmis BDDK hakli falan diyorlar. BDDK hakli falan degil. BDDK derki bu ulkede is yapiyorsan veritabanini buraya tasiyacaksin. IQ seviyesi sokak kopeginden azicik yuksek olan biri boyle bir ulkeye verisini getirmez. Guvenligi birak, yonetimdekiler herkesin bilgisi isteyecektir. Paypal'daki guvenlikten sorumlu kisiler koyun mu ki saray sahibi biri istedi diye milyar dolarlik verisini bir tane ulkeye versin?

Paypal Turkiye'den cekildi, bu Paypal'in zararina degil. Paypal bir araci kurum ve bizim muz cumhuriyeti haricinde her yerde itibar goren bir firma. Milyar dolarlik bir is hacmi var ve surekli aktif olan bir para dongusune sahip. Bir tane muz cumhuriyetini kaybetti diye uzulmezler. Ha ne yaparlar, kendilerini kapinin onune koyan muz cumhuriyetine cephe alirlar. VPN, DNS, Proxy vs yollar denersiniz, sizin seciminiz ama bunu adamlar bilmiyor degil. Bir islem, iki islem dener kimse bizi gormez sanirsiniz, ucuncude sak diye bloke yersiniz.

Bu arada belirtmeden edemeyecegim, lutfen arka kapi kullanip Paypal'i yanilttiginizi sanmayin. Internet'de kullandiginiz kimliginizi zedelemekten baska bir ise yaramaz. Guvenlik konusu cok kapsamli bir konudur ve ozellikle finans tarafinda ekstra unsurlar vardir. Hayvanat bahcesindeki hayvanlari yonetmeye benzemez. Tubitak ile de zamaninda is yapmis biri olarak diyebilirim ki, binary code mesai saatinde Arapca ogrenmeyle cozulmez. (Evet bunu yapanlar bolca var, mesai saatinde is olarak Arapca ogrenmeyi ve dinsel yayinlar izlemeyi seciyorlar ve tahmin edin bakalim uyari, kinama, ihtar yada kovulma gibi seyler uygulaniyormu?)

Paypal Turkiye'den kovuldu, BKM Express ve Troy denen taklitlerle dunyada hic bir kurumun tanimadigi odeme sekilleriyle idare edin.

Süpersiniz Çok güzel - kısa ve öz...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Hangi üniversitede görev yapıyorsan söyle ona göre eşe dosta akrabaya söyleyeyim o üniversiteyi yazmasınlar tercihlerine.
    Senin gibilerin eğitim görevlisi olabildiği üniversiteye çocuklarımız Allah korusun akıllı gider ahmak döner.

Seni kaale alan akrabaların da zaten ne derece zekidir belli. Zeki olanlar zaten senden yorum istemezler merak etme.
  • Xnero, guzel!

Once bir bankaya gidip ben ticari internet hesabi acabilir miyim diye sormaliyiz. TEB'e falan. Internetten satis yapmak istiyorum, alici kredi kartiyla alacak ama once boyle bir hesap sahibi olmak gerekiyormus. Ebay'dan satmak istiyorum diyecegiz. Bu hesabi aldiktan sonra siz bize bilgi verecekmissiniz, biz de bu bigilerle ebay'in odeme gateway'ine kayit olabilecekmisiz. Kayit sirasinda su su bilgiler isteniyor... diyecegiz. Mumkun mu diye soracagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger bu mumkunse ve ciddi masrafi yoksa yasadik.

• quote:

Paypal'a bosuna laf etmeyin.

50 milyon kisinin T.C. kimlik numarasi ve kisisel bilgileri calindi, Tubitak gibi onemli bir kurumun basina hayvanat bahcesi muduru getirildi, her yerde bombalar patlarken guvenlik zaafiyeti yok denildi. Sonra gelmis BDDK hakli falan diyorlar. BDDK hakli falan degil. BDDK derki bu ulkede is yapiyorsan veritabanini buraya tasiyacaksin. IQ seviyesi sokak kopeginden azicik yuksek olan biri boyle bir ulkeye verisini getirmez. Guvenligi birak, yonetimdekiler herkesin bilgisi isteyecektir. Paypal'daki guvenlikten sorumlu kisiler koyun mu ki saray sahibi biri istedi diye milyar dolarlik verisini bir tane ulkeye versin?

Paypal Turkiye'den cekildi, bu Paypal'in zararina degil. Paypal bir araci kurum ve bizim muz cumhuriyeti haricinde her yerde itibar goren bir firma. Milyar dolarlik bir is hacmi var ve surekli aktif olan bir para dongusune sahip. Bir tane muz cumhuriyetini kaybetti diye uzulmezler. Ha ne yaparlar, kendilerini kapinin onune koyan muz cumhuriyetine cephe alirlar. VPN, DNS, Proxy vs yollar denersiniz, sizin seciminiz ama bunu adamlar bilmiyor degil. Bir islem, iki islem dener kimse bizi gormez sanirsiniz, ucuncude sak diye bloke yersiniz.

Bu arada belirtmeden edemeyecegim, lutfen arka kapi kullanip Paypal'i yanilttiginizi sanmayin. Internet'de kullandiginiz kimliginizi zedelemekten baska bir ise yaramaz. Guvenlik konusu cok kapsamli bir konudur ve ozellikle finans tarafinda ekstra unsurlar vardir. Hayvanat bahcesindeki hayvanlari yonetmeye benzemez. Tubitak ile de zamaninda is yapmis biri olarak diyebilirim ki, binary code mesai saatinde Arapca ogrenmeyle cozulmez. (Evet bunu yapanlar bolca var, mesai saatinde is olarak Arapca ogrenmeyi ve dinsel yayinlar izlemeyi seciyorlar ve tahmin edin bakalim uyari, kinama, ihtar yada kovulma gibi seyler uygulaniyormu?)

Paypal Turkiye'den kovuldu, BKM Express ve Troy denen taklitlerle dunyada hic bir kurumun tanimadigi odeme sekilleriyle idare edin.

paypal kovuldu diye küçük çocuk gibi trip atıp o kovanlardan yana olmayan tüm bir Türk halkını üzmeye, hakkını yemeye, karşısına almaya, sinirlendirmeye ne hakkı var. Paypal kovuldu diye acısını bizden niye çıkarıyor. İşbu belli ki elimiz kolumuz bağlı öteli tarafa yolcuğunu bekliyoruz adamın.

Bir kere kredi kartım ile ne yapacağıma, ne sultan karışır, ne padişah. Uyuşturucu, silah, kumar yoksa kredi kartımla yapacaklarım beni ilgilendirir. Ancak buna hükümet kim nerede nasıl para harcıyor bize bilgisini verin diyerek insan hakları ihlali yaparken paypal de resmen tribi nedeniyle bu oyuna çomak sokuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xnero

payflow a bakan oldu mu? paypal ın olması sorun değil üye olunabiliyor ama fees ve nasıl kuruluyor anlamadım. ebay paypal ın tr de çalışmaması sorun değil dedi.https://registration.paypal.com/welcomePage.do#ProcessorSelectionNode PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

ödeme ağ geçidi ve tüccar hesabı o.. ordaki firmalardan sadece worldpay'i biliyorum, eskiden Türkiyeden 1-2 firma çalışıyordu.. büyük işlem hacmine sahip bir websitesine sahipsen başvurabilirsin tabii ki,sonra ebay satışı içinde kullanabilirsin

https://registration.paypal.com/welcomePage.do#ProcessorSelectionNode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL -- 11 Haziran 2016; 18:11:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam paypal ile çalışan biri olarak üzülüyordum, ancak şurada akların feryatlarını görünce şimdi "oh olsun beter olun" diyorum :)
    Araç sigortalarında elimizi kolumuzu bağlayıp bizi sigorta şirketlerinin önüne kurbanlık kuzu gibi atan hükümetin ta kendisi.
    Kazığın budaklısını yiyen akp li araç sahipleri hükümete laf edemedikleri için gidip sigorta şirketlerine küfrediyorlar.

Aynı olay burada da geçerli, bu paypal olayının asıl sorumlusu kim? :)
    Kanunu bu şekilde çıkaran hükümete laf edemedikleri için paypal'e küfrediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 11 Haziran 2016; 18:47:53 >
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Burada normalde devletin yapmasi gereken, Paypal araciligi ile yurtdisindan vergi odemeden alisveris yapan herkesten %18 KDV almasi olmaliydi. Ama gidip de tum finansal verilerini iceren veritabanini Turkiye'de barindirmadigi icin ve bu bilgileri saray ile paylasmadigi icin lisans vermediler.

Sahsen ben zerre kadar uzulmuyorum. Dunyada hicbir kurum ve kurulusun tanimadigi odeme sistemleriyle calissinlar. Ben degil kredi kartimi sanal kart numarami bile vermem bunlara.

Avrupa'da da benzer bir kanun var, der ki Avrupa'da bir firmaya sahipsen burasi ile alakali finansal verilerin Avrupa bolgesi disina cikamaz. Adamlar tum Avrupa'yi kapsayan seyler icin yapiyor. Ancak Turkiye der ki (kanunu yanlis biliyorsam duzeltin), yurtdisi kaynakli bir firma, Turkiye'de finansal islemler gerceklestiriyorsa tum finansal verilerini Turkiye'de barindirmak zorundadir. Yani sadece Turkiye icindeki musterileri ve onlarin sadece Turkiye icerisinde yaptiklari islemleri degil tum dunya genelindeki bilgilerini istiyor.

Hatta yapilan aciklamada da beni dogruluyor.

Şirketin, Kanunun 23. maddesi ve Tebliğin 16 maddesine uyum için gerekli çalışmaları yapmadığı görülmüş, şirket ile yapılan müteaddit yazışma ve toplantılarda bu durum dile getirilmiş ancak ‘Sistemlerin yurt içine getirilmesine ilişkin herhangi bir fizibilite çalışması yapmadıkları, sistemleri Türkiye’ye getirmenin teknik olarak mümkün olduğu ancak global şirket politikası gereği böyle bir tercihte bulunmayacakları, bilgi sistemlerini ve yedeklerini Türkiye’ye getirmeyi planlamadıkları ifade edilmiş” diyor ve ekliyor: “Şirkete işlemin bir tarafının yurt dışında olduğu işlemler için Tebliğin 16. maddesi 4. fıkrasında tanımlanan istisnaları kullanarak daha minimal bir sistemle ‘cross border’ (sınır ötesi) olarak adlandırılan farklı bir faaliyet izni için başvurabilecekleri belirtilmiş, şirkete nihai kararını vermesi için bir süre verilmiş ancak verilen süre zarfında firmadan herhangi bir geri dönüş olmamış ve faaliyet izni başvurusu olumsuz sonuçlanmıştır.

Adamlar tum veritabanini istiyorlar, utanmadan yedekleri de getir diyorlar. Paypal'daki sistem yoneticileri bunu duyduklarinda yerlere yatarak gulme krizine girmislerdir diye tahmin ediyorum.

Bir de hadi adamlar ickiliydi, kafayi buldular, yada bir gazla karar verip tum herseyi buraya tasidilar. BDDK sunucularin icerigine erismek isteyecektir. Yok guvenlik taramasi, yok kalite kontrol, yok periyodik kontrol, yok paralelciler, yok fetocular falan var olabilir diyerek arka kapi acin diyeceklerdir. Paypal'da bunu yapmayacagi icin yine lisans iptal olurdu.

• soyal medyayı kullanıyorsanız, change.org da paypal hesaplarımızı -para transferi yapılmasa bile- kullanım hakkı için imza kampanyası başlatsanız. muhattabı paypal ve ebay olan. belki sesimizi duyurabiliriz. sorumlusu olmadığımız bir olayın cezasını biz çekiyoruz.paypal ın kredi kartlarmız ile işlem yapabilmesinin önünde engel yok.. şu an da bile tr hesabınıza girerek bunu görebilirsiniz. kart değiştirdim. onay istedim. karttan çektiler kodu aldım ekledim.. sorun yok... paypal hesaplarını kullanmamız önünde engel yok.. paypal a bu konuda tepki verip kullanablmeliyiz..
  • payflow ilgili bir gelişme varmı çözüm bulabildiniz mi satış yapabilmek için?
  • Bankaya gidip sormak gerekiyor. Yukarda yazdigim sekilde. Bi de sanal.pos diye bir sey var. Google'dan aratinca cikar. Bunlara da konu acilip sorulabilir.

• quote:

Adamlar tum veritabanini istiyorlar, utanmadan yedekleri de getir diyorlar. Paypal'daki sistem yoneticileri bunu duyduklarinda yerlere yatarak gulme krizine girmislerdir diye tahmin ediyorum.

Bir de hadi adamlar ickiliydi, kafayi buldular, yada bir gazla karar verip tum herseyi buraya tasidilar. BDDK sunucularin icerigine erismek isteyecektir. Yok guvenlik taramasi, yok kalite kontrol, yok periyodik kontrol, yok paralelciler, yok fetocular falan var olabilir diyerek arka kapi acin diyeceklerdir. Paypal'da bunu yapmayacagi icin yine lisans iptal olurdu.

Kesinlikle katılıyorum. Daha önce bir firmada bilgi işlem'e bakıyordum, çalıştığımız müşterilerden bir gelip sizin bilgisayarınıza bir program kuracağız, bu program sizin sisteminiz ile bizim sistemimiz arasında veri iletişimini sağlayacak demişlerdi.
    "Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz" demiştim kendilerine :)

Bu paypal olayı bana onu hatırlatıyor... Değil Paypal, uluslararası çalışan hiçbir şirket verilerini Türkiye gibi paralelci, fetocu, balyozcu gibi bahanelerle kanunların hiç edildiği bir ülkeye sunucu falan kurmaz. Bunun aksini düşünenin ya aklı yoktur ya da hayal dünyasında yaşıyordur.

Daha önce de örnek verdim. Amerika gibi dünyanın süper gücü konumundaki bir ülkede FBI Apple'dan verilere FBI tarafından erişimi kolaylaştırmak için bir arka kapı koymasını istedi ancak Apple havanızı alırsınız dedi.

Türkiye'yi örnek alalım, MİT bir firmadan bu tarz birşey istese ve adamlar hayır dese neler olur?
    1. Yalaka medya hemen firma için bir karalama kampanyası başlatır, uzmanlar bulunur kara para, terör, paralel bağlantıları kurulur.
    2. Beyni yıkanmış kesim hemen bu firmaya cephe alır, kötü ekonomiden, ülkedeki terör eylemlerinin dahi arkasında bu firma olduğundan bahsedilmeye başlanır.
    3. Gece yarısı operasyonu ile şirket merkezi basılır herşeye el konur, firma yetkilileri vatan haini ilan edilir ve süresiz gözaltına alınır.

• paypal ve kredi kartınla kredi kartının limitini türlü kurumlardan mağazalardan nakite cevirebiliyorsun.
    paypalın avantajı çoktu , bizim insanımız kurnazlıgı , uyanıklıgı çok seviyor geç bile kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 12 Haziran 2016; 2:51:51 >
  • quote:

Burada normalde devletin yapmasi gereken, Paypal araciligi ile yurtdisindan vergi odemeden alisveris yapan herkesten %18 KDV almasi olmaliydi. Ama gidip de tum finansal verilerini iceren veritabanini Turkiye'de barindirmadigi icin ve bu bilgileri saray ile paylasmadigi icin lisans vermediler.

yok öyle birşey, %18 vergi alamaz.

Neden alamaz, yurtdışına çıkıp bir mağazadan turist olarak alışveriş yapıp isteyen ve uğraşan herkes o ülkenin bizde adı kdv olan vergisini geri alma hakkı var. Yani oturmadığın ülkede alışverişi vergisiz yaparsın.

Bu vergi iadesini havalimanında ya da büyük alışveriş merkezlerindeki bankolardan alabiliyorsunuz. Cevahir alışveriş merkezi arap turisti bol çeken bir yer. bünyesinde bu vergi iadesini de yapıyor. Arap turist aldığı ürünleri alışveriş merkezi bankosundan para iadesini alarak ülkesine götürebiliyor. iade edilen vergileri cevahir avm, satışı yapan mağaza ve devlet arasında vergiden düşüyor. Eğer ki o arap turistin ya da herhangi bir turistin ülkesinde bavulunda sokabileceği giysi, elektronik miktarını düzenleyen bir kanunu varsa kendi ülkesine girerken mevzuat ne ise onu uygularlar.

Yurtdışından alınan ürün için paypal ödemeyi yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşından vergi alamaz her ödeme başına. Bunun karşılığı zaten 75 euro üstü 1500 euro altı %20 gümrük vergisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 12 Haziran 2016; 11:03:32 >

• TR ip'den girdiğimizde Ebayda çıkan yazı
     PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

bana dünden beri çıkıyor, yada dikkatimi ancak çekti...ilk günlerde acaba çalışırmı diye düşünüyordum.Ebay'a bir usa bir Tr paypali ekleyip duruyordum.. bu yazıda kötü olan Türkçe Paypal hesapları demesi hedef sadece Türkiye değil Türkçe olması . Aslında neden bunu yapıyorlar bu gittigidiyorda da olmuştu Türkçe olan Ebay sitesi yok gittigidiyor niye ebay.com.r olmadı . google play'de deki mesajların %90 ı ebay niye Türkçe değil diye yazmışlar. Devlet istemiyor Ebayda Tr hükümetiyle kavga istemiyor.. Çünkü ebay Türkçe olsa yada gittigidiyorda( ebay.com.tr olarak ) Çinli fransız satıcılar olacak Türkiyeye daha fazla yurtdışı ürün gelecek Hükümette bunu istemiyor. Tabii bizim Yurtdışına ürün satabileceğimiz akıllarına gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL -- 12 Haziran 2016; 15:27:32 >

• 724SATINAL 7 kullanıcısına yanıt
    tr ip ile girmeyi denedin mi? vpn-abd ile girdiğinde sürekli abd nin farklı yerlerinden girdiğin için sorun olmuyor mu ? vpn kullandığın anlaşılmaması için ne yapıyorsun?

"Türkçe olan Ebay sitesi yok gittigidiyor niye ebay.com.r olmadı ." sorusunun cevabını verdim.. aslında almanya üzerinden denemeye şimdi başladılar. fakat belirli alanlarda iş yapan ve kendi ürettiğini satanlara yönelik olacak. gittigidiyor un "cadde" kısmında.. bunda çokart niyet arama. benim hesabım 2005 açılışlı. ilk üyeliğim 2002 civarı. o yıllarda hatta 2009-2010 a kadar ebay forymları tr şikayetleri ile doluydu. sahte t-shirt, ayakkabı, kot vb. bu durum gg de de farklı değildi. mesela osmanbey den benim bile bildiğim bir çok kişi sahte ürün satıyordu. gg kapıyordu hesapları onlar farklı kart isimle açıp müzayede formatında satıyorlardı. ebay in karşı karşıya kaldığı davalar gazetelere bile yansıyordu sürekl.. gg de daha yeni bitirdiler sanırım.. belki yapan vardır ama eskisi kadar değildir. sonnuçta ebay için trt dikkat edilmesi gereken bir pazar. o nedenle ebay tr yi uzun süre gg olarak bıraktılar. yine de büyük ihtimalle sadece gg cadde kısmını katıp başarılı olursa yine sadece o kısmı ebay tr yapacaklar anlaşılan ... adamlar lacoste, puma, adidas,coverse, lewis vb lerinin açacağı davalarla mı uğraşsın yoksa -bu sahte- diye bağıran müşterilerle mi ? düşünebiliyor musun ebay.tr nin aynen ebay.de gibi açıldığını, bizden önce ilk onlar koşar.. daha da çok örnek var bu konuda aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: xnero

tr ip ile girmeyi denedin mi? vpn-abd ile girdiğinde sürekli abd nin farklı yerlerinden girdiğin için sorun olmuyor mu ? vpn kullandığın anlaşılmaması için ne yapıyorsun?

"Türkçe olan Ebay sitesi yok gittigidiyor niye ebay.com.r olmadı ." sorusunun cevabını verdim.. aslında almanya üzerinden denemeye şimdi başladılar. fakat belirli alanlarda iş yapan ve kendi ürettiğini satanlara yönelik olacak. gittigidiyor un "cadde" kısmında.. bunda çokart niyet arama. benim hesabım 2005 açılışlı. ilk üyeliğim 2002 civarı. o yıllarda hatta 2009-2010 a kadar ebay forymları tr şikayetleri ile doluydu. sahte t-shirt, ayakkabı, kot vb. bu durum gg de de farklı değildi. mesela osmanbey den benim bile bildiğim bir çok kişi sahte ürün satıyordu. gg kapıyordu hesapları onlar farklı kart isimle açıp müzayede formatında satıyorlardı. ebay in karşı karşıya kaldığı davalar gazetelere bile yansıyordu sürekl.. gg de daha yeni bitirdiler sanırım.. belki yapan vardır ama eskisi kadar değildir. sonnuçta ebay için trt dikkat edilmesi gereken bir pazar. o nedenle ebay tr yi uzun süre gg olarak bıraktılar. yine de büyük ihtimalle sadece gg cadde kısmını katıp başarılı olursa yine sadece o kısmı ebay tr yapacaklar anlaşılan ... adamlar lacoste, puma, adidas,coverse, lewis vb lerinin açacağı davalarla mı uğraşsın yoksa -bu sahte- diye bağıran müşterilerle mi ? düşünebiliyor musun ebay.tr nin aynen ebay.de gibi açıldığını, bizden önce ilk onlar koşar.. daha da çok örnek var bu konuda aslında...

tr. ip ile giriyorum ebay'a zaten bugünlerde.. zenmate vpn 'nin süresi doldu usa paypal'e girmedim birkaç gündür zaten satış olup olmadıgın e-maille bakıyorum( zenmate ile girerken batı amerika seçiyorum hep Arizona çıkıyor başka yer çıkmadı ve günde 1 den fazla girmiyordum )...

gittigidiyorda satış yapıyor musun bilmiyorum ancak mesela Lancome ürünlerini satışa sunduğumda kaldırılmıştı aynı şekilde faturalı 2 yıl garantili diesel saat satış ilanımda kaldırılmıştı.verilen e-mailden izin alman gerektiği yazar .Ayrıca bir form var hak sahibi bu formu dolduruyorhttp://www.gittigidiyor.com/main/yardim/hak_sahipleri_kayit_formu.pdf

ebayda benzer durum var özellikle düşük fiyat girdiğinde satış kaldırılır ve verilen e-mailden izin almanı isterler yani fazla fark yoktur, bende yüksek yada belirtilen fiyattan girer hediye ürün koyarım ebay satışlarında

yani sahte ürün konusu problem değil artık gittigidiyorda mesele devlet istemiyor global sitede Türkçe dilinin kullanılmasını.Zaten ebay'e girdiğinde Türkçe kayıtlı paypal hesaplarından bahsediyor Türkiye vatandaşı demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724SATINAL -- 12 Haziran 2016; 18:36:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 724SATINAL 7 kullanıcısına yanıt
    banka hesabı payoneer hesabı mı bağlı?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.