Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi laf sokmuşlar hükümete :)
  • Cahil cühela akzekalılar, bizim de başından beri anlattığımız konuyu adamlar burada özetlemişler...
    Kısaca müşterilerimizin bilgilerini korumak zorundayız ve Türkiye'ye güvenmiyoruz!

quote:

"Perhaps PayPal will stick a couple of servers in Turkey at some point in the future, which sounds easy enough. It’s not just physically locating them in Turkey that’s the issue though, it’s having a full security set up (both electronic and physical) to keep the data secure. It’s not just Turkish accounts that PayPal have to worry about, it’s their 184 million active customer around the world and 269 million credit cards registered with Braintree that need to be secure.

Ha daha önce paypal türkiye de yokken alışveriş yapabiliyorduk şimdi niye yapamıyoruz?

Onu gidin paypal'e türkiye ile ilgili finansal işlemleri durdurmasını emreden bddk ya sorun. O yıllarda bu kanun yoktu, o yüzden paypal yapabiliyordu. Şimdi bu kanun var ve BDDK hiçbir finansal işleme izin vermiyor. Sizin kafanız bunun neresini anlamıyor? Şema çizerek mi anlatalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 10 Haziran 2016; 15:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

Heralde okumadın yazanı.
    Hesap USA hesabı tr ile tek ilgisi kredi kartı. Ne alaka türk kanunu amerika hesabınıdamı kapsıyor.

Burada tamamen paypal oyunu var.
    Şu anda iyiki kovulmuş diyorum resmen dalga geciyorlar türk insanı ile.

kredi kartı adreslerini amerikadan bir adresle değiştirsek mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

yapı kredi ve finans bank kartlarını kabul etmiyor. kart ekleyenler nasıl yaptılar ki acaba?

cardfinans kabul etti.. önceden Tr paypalde kayıtlıydı sildim usa paypal'e keldim .Bazen tek tıklamada olmuyor 3 kez tıklamak gerekebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xnero

paypal cılar yalnız değil. "2checkout " da çekilme kararı almış TR den.. biraz da onları dinleyelim...

2co ne zaman Türkiyeye gelmişki çekiliyor.. TL ile bile ödeme almıyorlardı TR yönlendirmesi bile yok kaç yıldır

• xnero X kullanıcısına yanıt
    Ulkesinde her gun bomba patlayan adamlar Paypal'a trip atiyor. Verilerini burada saklasinlarmis, he oldu Afganistan'da da yedeklesin.

Bu neyin tribi arkadas? Saray yaptirinca dunya lideri mi oldunuz? Suriye'den hallice bir memleket olduk. Dogu taraf zaten Suriye'den farksiz. Bombali saldirilar desen rutin olmus. S.... baska bir kus kalmamis gibi Paypal'a halleniyorlar. Bu halka o kadar palavralar attilar ki artik kendileri bile bu palavralara inanmaya basladilar. Yakinda FED'e bile karisir bunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    sakin ol şampiyon

Yok senin okumanda yok.
    Nasıl anlatalım sana bilmiyorum.
    Ak parti karşıtlıgı ile takmışsın at gözlügünü kosuyorsun bddk bddk diye.

Yahu ben tamamen farklı bir sey anlatıyorum.
    Cyprus hesabı olan ve yunan bankasının kredi kartı ile hesabı ekli olan hesabı bddk dedi diyemi kapatıyor paypal bana bir anlatsana istersen şemada ciz daha rahat anlarız.

Benim us oh adresime dayanarak açılan paypal hesabını sırf tr den giriş yaptım diye bahane bulamayıp 18 yaş altısın diye bddk mı emretti de paypal hesabımı kapadı bana bir şema ile anlatsana.

Hakiketen şu olayı bir şema ile bana anlat.
    Hesap 2014 de acıldı us hesabı bir us banka hesabı birde us kredi kartı vardı öncesinde 6-7 işlemim var 6sından sonra amerikan kartı silip iki tane kart yüklüyorum amerikan banka hesabı duruyor. 2500 dolara yakın harcamam var satışım hiç olmamış
    Hesap banlanıyor ve gelen cevap

"Hesabınızın yüksek risk teşkil etmesi nedeniyle ticari faaliyetlerinizi sekteye uğratmaktan olabildiğince kaçınarak sizinle yollarımızı ayırmaya kararı aldık.

Maalesef bu kararımıza yönelik olarak itirazda bulunmanız mümkün değildir.
    Gönderdiğiniz belgeleri inceledik ve PayPal hesabınızı açtığınızda 18 yaşından küçük olduğunuzu saptadık. PayPal hesabı açabilmeniz için en az 18 yaşında olmanız gerekir. Şu andan itibaren bu hesabı kullanarak para gönderemez veya alamazsınız."

Ne olur bana bunu bir anlat bddk nasıl engel oluyor us hesabına anlayalım.

Anlatamazsın cünkü akp karşıtlıgı seni kör etmiş.
    O kadar kör etmiş ki paypal karşıtı laf söyleyen herkese cahil cühela akzeka diyorsun.
    Söyle bakalım senin eğitimin ne ben Yrd. Doc. Dr. Statüsünde özel bir ünüversitede ögretim üyesiyim.
    Peki sen nekadar zekisinde karşındakini cahil cühela olarak adlandırıyorsun cok merak ettim.

Eğitimin ne doktora master lisans derecen varmı?
    Ayda kaç kitap okuyorsun.
    Yılda kaç kez yurt dışına cıkıyorsun.

Söylede bilelim eğer senden cahilsek bizde ona göre eğitiriz kendimizi.

Not:

6 sından önce ürün aldıgım iki satıcı 6 sından sonra kendilerine paypaldan yazı geldigi tr den çekildikleri için worldwide shipping den tr yi unsupported region olarak güncellemeleri gerektigini belirten mail.
    Be bu yavaş yavaş tüm satıcılara gidiyor. Daha bugun ebayda pazarlık yaparken satıcı bana paypalın attıgı yazıyı yollayıp türkiye kargosunu iptal etti.
    Bana burada paypalın tr müşterisini nasıl düşündügünü bir anlatsana.
    İnan çok merak ediyorum.

Not 2 görmemiştim uyaranlar oldu. Duymayan varsa duysun diye ebay china da dahil tüm sitelere bunu eklemiş. Ben görmemiştim başkaları sagır sultan bile duydu diye haber etti.

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 10 Haziran 2016; 19:40:06 >

• 724SATINAL 7 kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapacaksın bilmiyorum.
    Bende american expres ve wings ekliydi ikisinimde ekstresini istediler gönderim. Böyle bir durumda esktreyi nasıl yabancı adres yapabilirsinki?

Adamlar yr den girdiginizi anladıgı anda hemen engelliyor hesabınızı yani iyi niyet yok 6 sından sonra 2500 dolara yakın harcama yapmısım iki karttan ve paralarıda catır catır çekmiş hic bddk cart curt dememiş. Bence tamamen art niyetli davranıyor paypal.

• quote:

Onu nasıl yapacaksın bilmiyorum.
    Bende american expres ve wings ekliydi ikisinimde ekstresini istediler gönderim. Böyle bir durumda esktreyi nasıl yabancı adres yapabilirsinki?

Adamlar yr den girdiginizi anladıgı anda hemen engelliyor hesabınızı yani iyi niyet yok 6 sından sonra 2500 dolara yakın harcama yapmısım iki karttan ve paralarıda catır catır çekmiş hic bddk cart curt dememiş. Bence tamamen art niyetli davranıyor paypal.

usa paypal hesabına usa dan gireceksin zaten 1.şart bu.. sen yanlış yapmışsın... k.kartlarımızın adresini usa adresi yapalım mı yapmayalımmı ona karar veremedim, zaten e-ekstre alıyoruz

Onu soruyorum işte nasıl yapacaksın notmalde adres degiştiriken bile bankalar bir sürü evrak istiyor hadi adresi yurt dısı yaptın. Banka yine türk bankası o ne olacak?

• quote:

Onu soruyorum işte nasıl yapacaksın notmalde adres degiştiriken bile bankalar bir sürü evrak istiyor hadi adresi yurt dısı yaptın. Banka yine türk bankası o ne olacak?

bize kart ulaşmasına aracılık eden Türk bankası yoksa kartımız Visa yada Mastercard o da global bir kurum.. bankamız (payoneerden aldığımız ) firs century .. Türkiye bir alakamız kalmıyor sadece k.kartı adresinde emin değilim değiştirsekmi diye

Belli olmaz bu paypal sen onuda yapabiliyorsan yabancı adres yap.
    Yarın aa tr faturası hesabı kapatıyoruz diyebilirler.

• quote:

Anlatamazsın cünkü akp karşıtlıgı seni kör etmiş.
    O kadar kör etmiş ki paypal karşıtı laf söyleyen herkese cahil cühela akzeka diyorsun.
    Söyle bakalım senin eğitimin ne ben Yrd. Doc. Dr. Statüsünde özel bir ünüversitede ögretim üyesiyim.
    Peki sen nekadar zekisinde karşındakini cahil cühela olarak adlandırıyorsun cok merak ettim.

Eğitimin ne doktora master lisans derecen varmı?
    Ayda kaç kitap okuyorsun.
    Yılda kaç kez yurt dışına cıkıyorsun.

Hangi üniversitede görev yapıyorsan söyle ona göre eşe dosta akrabaya söyleyeyim o üniversiteyi yazmasınlar tercihlerine.
    Senin gibilerin eğitim görevlisi olabildiği üniversiteye çocuklarımız Allah korusun akıllı gider ahmak döner.

quote:

Lan hiç gülecegim yokken güldürdün ya...
    Banane probagandadan yahu ben burada paypalın yaptıgı hareketi anlatıyorum.

Pskilojinin tersi düzü yok :)
    Neyse sıtkım sıyrıldı paypaldan.
    Artık aliexpress, dx takılırım.
    bak buda ebay İçin ters psikoloji :)

https://eksisozluk.com/ters-psikoloji--347733

Ulan senin soludugun havaya.
    Dünyada kapladıgın mekana yazık.

Daha insan olamamışsın benim ögrencilerime laf atıyorsun.

Ben eğitmenim önce insanlık ögretirim.
    Zaten türkiyede sizin gibi insanlıktan nasibini alamamış bir çok kişi varken
    Öğrencilerim sizin gibi olacagına, insan olsun ama ahmak kalsın yeter.

Anca trene bakar gibi klavyeye bakıp ezbere bildigin 3 kelimeyi tekrarlayıp bunu marifet sanan bir mahlukun bu dünyada tükettigi hava bile bence israf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 10 Haziran 2016; 23:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Cahil cühela akzekalılar, bizim de başından beri anlattığımız konuyu adamlar burada özetlemişler...
    Kısaca müşterilerimizin bilgilerini korumak zorundayız ve Türkiye'ye güvenmiyoruz!

quote:

"Perhaps PayPal will stick a couple of servers in Turkey at some point in the future, which sounds easy enough. It’s not just physically locating them in Turkey that’s the issue though, it’s having a full security set up (both electronic and physical) to keep the data secure. It’s not just Turkish accounts that PayPal have to worry about, it’s their 184 million active customer around the world and 269 million credit cards registered with Braintree that need to be secure.

Ha daha önce paypal türkiye de yokken alışveriş yapabiliyorduk şimdi niye yapamıyoruz?

Onu gidin paypal'e türkiye ile ilgili finansal işlemleri durdurmasını emreden bddk ya sorun. O yıllarda bu kanun yoktu, o yüzden paypal yapabiliyordu. Şimdi bu kanun var ve BDDK hiçbir finansal işleme izin vermiyor. Sizin kafanız bunun neresini anlamıyor? Şema çizerek mi anlatalım?

paypal ile kredi kartımla alışveriş yapmamı hiçbir şekilde engelleyemez hangi kanun olursa olsun. İnsan haklarına aykırıdır kanımca dahası Türkiye değil, dünya geneli bankacılık kurallarına aykırı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 724SATINAL

quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

yapı kredi ve finans bank kartlarını kabul etmiyor. kart ekleyenler nasıl yaptılar ki acaba?

cardfinans kabul etti.. önceden Tr paypalde kayıtlıydı sildim usa paypal'e keldim .Bazen tek tıklamada olmuyor 3 kez tıklamak gerekebiliyor

maalesef kartlarımın ekli olduğu 2 paypal hesabını da kapattı paypal, yani onların deyişiyle itiraz edilemeyecek şekilde sınırlandırdılar. Sınırlanmış hesap ile yapılamayan şeylerden ikisi :

kartı hesaptan silmek
    hesabı iptal etmek.

sanal kart deneyeceğim.
  • Boş ver bu kıt zekalı insanlara laf anlatılmaz. 2 kelime ezbere bilirler "bddkya sor" bddk bddk diye iki sey zırvalarlar kendini laf konusuyorum zannederler.

Paypal bugun itibari ile benim tr hesabımda 3, us hesabımda 2 olmak üzere 5 kartımı blokladı hesapları dondurunca sistemden kredi kartlarınıda silemiyorsun şimdi o kartları paypal olmadan ebayda direk kredi kartı kabul eden satıcıda deniyorum paypal ve ebay yapısı ortak oldugundan kartlar hata veriyor.

Adam sadece kendi sistemi degil diger sistemde bile bizi engelliyor.
    Ama bunu gel millete anlat.

Hala herkes paypal magdur paypal magdur.
    Adamlar resmen türklerin iş yaptıgı tüm kuruluşlara ayın dördünden itibaren mail atıp tr ye kargoyu durdurun yoksa hesaplar incelemeye alınacaktır diye mail atıyor aba altından sopa göateriyor.
    Bunun yasaları geçtim insanlıga sıgar bir tarafı bile yok. Şu ana ebayda işlem yaptıgım bir cok kişi paypalın zorunlu istegi ile tr ye kargo yapmıyor.

Ya bunu bir tek benmi görüyorum anlamadım gitti herkes hala paypal magdur diyor. Bence paypal asıl yüzünü şu 4 günde gercekten iyi gösterdi.

http://i.hizliresim.com/OMEzjQ.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 10 Haziran 2016; 23:37:41 >

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    görüntü açılmıyor, eklenen nedir?
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    O zaman kullanmayacağız ne yapalım ya paypal devletin istediğini yapar yada kullanmayız ne yırtıyoruz kendimizi

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.