Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam para akışı durmuş olabilir diye sorma gereği duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Bir sorun çıkmadı şuan,Türkiye kredi kartını ABD den açtığım Paypal hesabında kullanabidim.Sıkıntı çıkmadı,ebay den alışveriş yaptım.

Peki teslimat adresi,telefon girerken sıkıntı olmadimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Bir sorun çıkmadı şuan,Türkiye kredi kartını ABD den açtığım Paypal hesabında kullanabidim.Sıkıntı çıkmadı,ebay den alışveriş yaptım.

Peki teslimat adresi,telefon girerken sıkıntı olmadimi...

Evimi vetdim ebay e,sikinti yok

• hangi bankanın kartını kullanıyorsunuz?
  • stanko S kullanıcısına yanıt
    İşbankası ile denedim,finansbankd oluyor hepsi oluyor
  • quote:

İşbankası ile denedim,finansbankd oluyor hepsi oluyor

Akşam deneyeyim.peki vpn kullanıyorsunuz değilmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın yakında paypal Türkiyedeki bir ödeme sistemi sunan firmayı satın alıp bazı şartları bu şekilde sağlayacak ve bu sistemi köpru olarak kullanıp uluslararası paypalı entegre edecek ve paypal tekrar ülkeye geri dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shener -- 9 Haziran 2016; 0:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

Bakın yakında paypal Türkiyedeki bir ödeme sistemi sunan firmayı satın alıp bazı şartları bu şekilde sağlayacak ve bu sistemi köpru olarak kullanıp uluslararası paypalı entegre edecek ve paypal tekrar ülkeye geri dönecek.

Böyle bir firma mı var Türkiye'de başka.
  • Son durum nedir acaba alış işinde?
  • Türkiyede sanal pos ile online ödemenizi almanızı sağlayan firmalar var, belirli komisyonlar altında, işte bunlardan birini satın alacak bence paypal ve kendi sistemine bir köprü de kuracak fakat bu şekilde de ticaret yapanlar kesinlikle firma olmak zorunda kalacaklar ve paypalin yurtdışındaki olanaklarından yararlanacaklar. Mevcut yapıda Türkiyede sunucu kurma zorunluluğunu bu şekilde aşabilirler...
  • Nedendir bilinmez içimde saçma bir iyimserlik var bu konuda 1 aya kalmaz paypal olayı duzelecekmis gibi geliyor ya hadi hayırlısı

• paypal hesap no tanımlamadan kullanabiliyoruz değil mi? sadece kredi kart bilgileri ile.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    amerikan adresi açtım vpn kullandım lakin türk kredi kartı girdim. bir güzel alışveriş yaptım :)
    bugun yine yapacaktımki bir baktım hesap askıya alınmış.

benden adres konfirmasyonu için fatura vs isteniyor.
    ayrıca tr kredi kartı ile alışveriş yapmaya devam ederseniz adres yine bloklanır diyor
    yani bir iki işlem götürüyor lakin gerisi yok :(
  • lan böyle saçmalık görmedim.

bende kredi kartı var, evrensel bi kart bu. kredi kartı lan bu. ve ben kredi kartımla paypal üzerinden ödeme yapamıyorum. niye? anlayabilmek mümkün değil.

kırk yılın başı ebay'dan bi ürün almam gerekti ama yapamadım lanet olsun.
  • evet bugün kesinlikle anladımki bu devlet ile alakalı değil, kesinlikle paypalın ib... liginden kaynaklanan bir durum.
    yahu amerikan hesabı açmışım amerikadaki adrese ait faturayı ibraz ediyorum ama türk kredi kartı kullanmışım diye hesabı tamamen kapattılar.

artık ben paypalın nazlı gelin ayaklarına inanmıyorum. kesinlikle bunlar çakallık peşinde bizlerin hükümete tepki koyması için yapıyorlar.
    ya buradaki temsilciye anlatamadım amerikayı aradım lakin papagan gibi aynı cevap hesapta türk kredi kartı kullanmışsınız.

bence kesinlikle paypal çakallık peşinde artık kimse paypalın mağdur olduğuna beni inandıramaz.
    ben kayıtlı amerikan adresi ile birlikte açılan hesabımı türk kredi kartı kullanımı var diye bütün işlemlere kalmayacak olan bir kısıt getiriyor.
    mağdur paypal değil kesinlikle ÇAKAL paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 9 Haziran 2016; 14:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

evet bugün kesinlikle anladımki bu devlet ile alakalı değil, kesinlikle paypalın ib... liginden kaynaklanan bir durum.
    yahu amerikan hesabı açmışım amerikadaki adrese ait faturayı ibraz ediyorum ama türk kredi kartı kullanmışım diye hesabı tamamen kapattılar.

artık ben paypalın nazlı gelin ayaklarına inanmıyorum. kesinlikle bunlar çakallık peşinde bizlerin hükümete tepki koyması için yapıyorlar.
    ya buradaki temsilciye anlatamadım amerikayı aradım lakin papagan gibi aynı cevap hesapta türk kredi kartı kullanmışsınız.

bence kesinlikle paypal çakallık peşinde artık kimse paypalın mağdur olduğuna beni inandıramaz.
    ben kayıtlı amerikan adresi ile birlikte açılan hesabımı türk kredi kartı kullanımı var diye bütün işlemlere kalmayacak olan bir kısıt getiriyor.
    mağdur paypal değil kesinlikle ÇAKAL paypal.

Tamamen devlet ile alakalı. BDDK paypal'den türkiye ile ilgili tüm finans işlemlerini derhal durdurmasını istemiş.
    Adamlar tekrar izin alabilme ihtimaline karşı kendilerine verilen talimata harfiyen uyup hesabını kapatmışlar.

• Paypal nakit kartta param kaldı.Almayı unuttum ne yazık ki.Sanırım gidip tebden almam gerekiyor

• 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Heralde okumadın yazanı.
    Hesap USA hesabı tr ile tek ilgisi kredi kartı. Ne alaka türk kanunu amerika hesabınıdamı kapsıyor.

Burada tamamen paypal oyunu var.
    Şu anda iyiki kovulmuş diyorum resmen dalga geciyorlar türk insanı ile.

• Benim de iki tane Türk hesabımı kapadılar, 6 hazirandan sonra alışveriş denemesi yaptım diye sadece.
  • Bbc nin haberina göre bitcoin ödeme yöntemi Türkiye de patlamış

PayPal Türkiye’den çıkınca Bitcoin patladı

Ekonomi
    PayPal Türkiye’den çıkınca Bitcoin patladı
    İnternet üzerinden alışveriş yapılmasını sağlayan ödeme sistemi PayPal'ın, Türkiye’deki faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından bu yana Türkiye'de sanal para olarak bilinen Bitcoin aracılığıyla yapılan ödemeleri rekor kırdı.
    Türkiye’de faaliyet gösteren Bitcoin borsası BTCTurk, 28 Mayıs – 3 Haziran arasında Bitcoin işlem hacminin Türkiye’de rekor kırdığını söyledi. PayPal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddedilmesi üzerine Türkiye’deki faaliyetlerini durdurduğunu açıklamıştı.
    BBC Türkçe’nin haberine göre; Bitcoin işlemlerine aracılık yapan Bitwala şirketi, PayPal’ın Türkiye’den çıkışı üzerine yaptığı açıklamada, Türk vatandaşlarına işlem ücreti olmadan Bitcoin hesap kartları çıkaracağını açıkladı. Bitwala’dan yapılan açıklamada, “Koay ve hızlı ödemenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. PayPal’ın denklemden çıkmasıyla ortaya çıkan boşluğu doldurabileceğimize inanıyoruz” dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 9 Haziran 2016; 20:12:23 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.