Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben satmak degilde alım yapmak istiyorum.
    Peki kktc hesabı açsam tr ktedi kartı geçiyormu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal henüz t de yokken bile tr kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorduk, dün bir şey satın aldım bugün olmuyor.

Yeni bir abd adresli acc. açıp aynı kartı eklesek (eskiden böyleydi paypal tr ye elince adres tr olarak değişmişti) sorun çözülür mü?

Bunlar işe yaramaz ise tr den alınmış american expres kart ile olabilir mi?
  • yilmazeest kullanıcısına yanıt

Geçerli bir yol bulabilmek için telaşlı bir bekleyiş var.

Artık bende paypal a kızmaya başaladım. Aynen sizinde dediginiz gibi tr degilken daha iyiydi.

Resmen paypal bizi hökümete karşı kışkırtıyor diyenlere hak payı vermeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 7 Haziran 2016; 9:03:46 >
  • Paypal ın blofüne gelip devleti suclamayin.Suan kezbanlari oynuyo inatlik kaprisle .Elleri mahlum illaki Turkiyenin dedigini yapmak durumundalar.Bugun veya yarin az sabirli olun.

• Bu sabah ebayden birşey almayı denedim, paypal yüzünden hata verdi. Sonra Paypal hesabım yok diyerek, direk kredi kartı bilgilerini girerek ödeme yapmayı denedim. O da olmadı. (Direk sistemde paypal sadece sanal pos oluyor). Bu seçeneğin çıkartılması yanlış olmuş, elimdeki kredi kartının bir nevi yurtdışı geçerliliği azaltılmış oluyor. Bu konuda bir bilgisi / çözümü olan var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar biraz önce paypal müşteri hizmetleri ile görüştüm yanış işlem yaptıgım için kesilen 20 tl parayı iade ettiler ve başvurularını yenilediklerini ve dönme ihtimallerinin çok yüksek olduğunu söylediler.
  • Ben paypal yerinde olsam, yine amerila bazlı paravan bir şirket açarım. Adı sanı, sunucuları paypal olmayacak. Paypal ile hiçbir bağı olmayacak. Standart ödeme aracılığı hizmeti sunan benzer bir şirket olacak. Türk paypal hesaplarının en çok alışveriş yaptıkları yabancı sitelerle anında anlaşmaları yine yapacaklar. O sitelerde ödemeleri paypal yerine bu yeni firma üstünden yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 7 Haziran 2016; 10:23:38 >
  • okadar komplike bir şeye gerçekten gerek yok.
    nasıl kartların visa ve mastercard ile anlaşması var onun üzerinden çekim yapacak yani bence paypal remen naza çekiyor kendini.
    yani tr de değilken nasıl alışveriş yapıyorduk yine öyle olsun bari.

şu amerikadan vpn kullanmak için hesap açmaya çalışıyorum ama olmuyor malisef alım için komisyonlar çok fazla :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 7 Haziran 2016; 11:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

okadar komplike bir şeye gerçekten gerek yok.
    nasıl kartların visa ve mastercard ile anlaşması var onun üzerinden çekim yapacak yani bence paypal remen naza çekiyor kendini.
    yani tr de değilken nasıl alışveriş yapıyorduk yine öyle olsun bari.

şu amerikadan vpn kullanmak için hesap açmaya çalışıyorum ama olmuyor malisef alım için komisyonlar çok fazla :(

Amerikadan al diye bir sistem vardı. Orada posta kutusu oluşturuyorlar sipariş direkt amerikaya gidiyor oradan da kargo ediyorlar. Kullanılabilir aslında.

• rip
  • Bende amerika'da oturan kuzenin adrsine, bulgaristan'da oturan biraderin üstüne kullanmadığım iki paypal daha var. Zamanında kuzen amerikadaydı. teyzemlere oradan ebya amerikadan telefon alırdık kuzen gelmeye yakın yanında getirsin diye ama o hesaplara şimdi TR kredi kartı eklenmiyor. Türkiye'den Türkiye bankaları üstünden amerikan express kredi kartı alabilir miyiz ve işe yarar mı? bizim patronda vardı.
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    trkredi kartları kullanılamıyor dediler... ara bir sor istersen.. abd açarsan us debit card diye arat google da.. birisinin linkini eklemiştim. debit alarak satın alabilirsin..
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    O farklı bir olay.
    Misal bazı yerlere kargosu kısıtlı ürünler var tr ye kargolanmayan.
    o ürünleri posta kutusuna yollayıp oradan tr ye yolluyorsun onun mantıgı o.

Amazondan bircok seyi öyle alıyorum.
    En iyiside boarderlink posta kodu tr de dhl işe calışıyorlara ve gümrüge girerse kendileri çekiyor.

• Evet hangi ülke olursa olsun tr kartı geçmiyor.
    Sıkıntı yabancı kart almakta degil. Sıkıntı komisyonlarda :)

zaten zevk için ucuza 3-5 şey alıyoruz onlarıda bu kartlarla alınca komisyondan dolayı pahalıya gelmiş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

Bende amerika'da oturan kuzenin adrsine, bulgaristan'da oturan biraderin üstüne kullanmadığım iki paypal daha var. Zamanında kuzen amerikadaydı. teyzemlere oradan ebya amerikadan telefon alırdık kuzen gelmeye yakın yanında getirsin diye ama o hesaplara şimdi TR kredi kartı eklenmiyor. Türkiye'den Türkiye bankaları üstünden amerikan express kredi kartı alabilir miyiz ve işe yarar mı? bizim patronda vardı.

Ben geçen sene Türkiyeden amerika paypal hesabı açmıştım adres olarak bir müşterinin yada çalıştığım bir firmanın adresini veya ücretsiz amerikadan adres alma sitesinden amerikadan gönder vs. girmiştim sanırım. Her kredi kartını kabul etmiyor sadece HSBC nin kartını kabul etmişti (işbank ziraat vakıf vd. kabul etmez) uluslarası bankaların kartı deneyin bence... banka hesabı olarak payoneer hesabını eklemiştim .. gerçi hiç kullanmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest

Paypal henüz t de yokken bile tr kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorduk, dün bir şey satın aldım bugün olmuyor.

Yeni bir abd adresli acc. açıp aynı kartı eklesek (eskiden böyleydi paypal tr ye elince adres tr olarak değişmişti) sorun çözülür mü?

Bunlar işe yaramaz ise tr den alınmış american expres kart ile olabilir mi?

Bugün ben dediğiniz gibi hesap açıp ebay den alışveriş yaptım

• hocam nasıl yaptınız acaba,Türk banka kredi kartıylamı yaptınız alışverişi?
    benim hesapta eski paypal TR de olmadığı dönemden..ama hesapta Türk banka kredi kartı ekli olduğundan alışveriş yapılamıyor...
    yahu kepazelik şu ülkede yaşamak resmen nelerle uğraşıyoz

bakın buda bir ülke

http://www.hurriyet.com.tr/japonyada-bir-tren-hatti-tek-bir-ogrenci-icin-acik-tutuluyor-40038214

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Haziran 2016; 16:42:53 >

hadi paypal.com heabı var diyelim
    yabancı bankadan kart alsak bile buradayken nasıl olacak ki o iş?
    acaba buradaki ulusal bankaların kartlarıyla alışveriş olmaz mı yine paypal.com üzerinden...

paypal a sorduk, deneyebilirsiniz dediler... tr hesabınızdan kaldırıp usa hesabınıza ekleyebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.