Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben denedim ama kart ekleniyor ama alışveriş yapılmıyor.
    3 farklı kredi kartı ve 1 banka kartında aynı hatayı aldım.

Yabancı banka kartı sanal kart oluyor cogu lakin her işlemde 3-5$ komisyon alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 7 Haziran 2016; 17:49:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç yanı şu, az evvel paypal tr hesabıma yeni kredi kartı tanımladım. gayet güzel 3,02 tl çekip kodu gönderdiler. kodu girdim kart onaylandı.. rahatlıkla tr kartlarından işlem yapabiliyor paypal.. bu konuda tepki gösterip hesabımızı kullanabilmeliyiz.. onlar eğer transfer edemiyorlarsa etmesinler... bu durum hoş değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanista

bunun yararı şu; payoneer hesabı açtığınızda size bir first century bank hesabı veriliyor. ve bu hesaba bağlı debit kart hesabınıza gönderiliyor. siz bu debit kart veya başka bir amerikan kredi kartı ile paypal hesabı açabiliyorsunuz.. paypal hesabınızdaki parayı payoneer in size verdiği banka hesabına çekebilirsiniz.. oradan da tr ye işlem başına 3.5 usd ücretle gerçekleştirebilirsiniz...

Ben Payoneer dan hesap açtığımda benim banka hesabımı Bank of America'dan vermişti. First Century Bank mi verdi size?
  • bu usa hesaplarının çoğu zaman içinde kısıtlanacak.. kalıcı bir çözüm istemeliyiz.. gerçekten herkes arayıp tepki gösterirse bu adım atarlar..
  • evet..
  • Paypaldan kartıma para çekmiştim, banka ödemeyi kabul etmemiş, paypal 10 tl eksik şekilde parayı hesabıma iade etmiş. Gene denesem bi 10 lira daha gidecek. Yok mu parayı farklı bir şekilde kullanma yolu. Lösev olayından haberdarım arkadaşlar da, parayı kullanmam lazım ne yazık ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

hocam nasıl yaptınız acaba,Türk banka kredi kartıylamı yaptınız alışverişi?
    benim hesapta eski paypal TR de olmadığı dönemden..ama hesapta Türk banka kredi kartı ekli olduğundan alışveriş yapılamıyor...
    yahu kepazelik şu ülkede yaşamak resmen nelerle uğraşıyoz

bakın buda bir ülke

http://www.hurriyet.com.tr/japonyada-bir-tren-hatti-tek-bir-ogrenci-icin-acik-tutuluyor-40038214

abd olarak açtım hesabı ve türk kredi kartı ekledim,ebay den alışverişi yaptım

• dün gece ebay dan denemek için alışveriş yapıyım dedi paypaya girilmiyordu.şimdi denedim ödeme onaylama sayfasına kadar girdi.
  • paypal hesabım hala acık?
  • Almanya'daki kuzenimin adresi ile hesap açtım hesap açıldı ancak bonus card ı eklemek isteyince kabul etmedi inşallah bir çözüm bulunur yakın zamanda..

• quote:

Orijinalden alıntı: balkanista

ilginç yanı şu, az evvel paypal tr hesabıma yeni kredi kartı tanımladım. gayet güzel 3,02 tl çekip kodu gönderdiler. kodu girdim kart onaylandı.. rahatlıkla tr kartlarından işlem yapabiliyor paypal.. bu konuda tepki gösterip hesabımızı kullanabilmeliyiz.. onlar eğer transfer edemiyorlarsa etmesinler... bu durum hoş değil..

Bişey satın aldınızmı peki? İşlem yapılıyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmethunlu M kullanıcısına yanıt
    hayır denemedim. sanırım kullanılamıyordur...
  • buyurun ,
    fotograf ebay community sayfasından
    anlaşılan bir rus şirketi.. bunu paylaşmaktaki amacım sitenin reklamı değil. güvenilir bulmuyorum. üye de olmam..
    insanların hiç gitmeden ülkelerden vatandaşlık alabilmeye başladığı çağda "burada bizim borumuz öter istemeyen" vb tarza lüzumsuz, gerçeklikle hiç bağı olmayan sözler söyleyen arkadaşlara söylemlerinin ne kadar hatalı ve bu ülkeye bir şey katmadığını göstermek için ekliyorum. ebay e resmen bağlı bir sayfaya bile girip paylaşıyorlarsa zaten her yere girip kendilerini gösterirler

bu ise siteleri:
    paypal ın kopyası :http://turkey-paypal.com
    not: paypal ile bağı olduğunu veya bilgileri olduğunu sanmıyorum. fakat anlaşlan paypal kullanılamayan ülkelerde bunu uyguluyorlar.. tanıtımlarından anlaşılan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnero -- 8 Haziran 2016; 1:13:49 >

• Olan oldu 6 haziran sonrası EBAY satışım paypalde gözükmüyor... yeniden USA dan bir paypal hesap açtım sonra payoneer hesap açtım payoneerı paypal'e, paypal'i Ebay'e ilişkilendirdim orda para gözükmezse ebaye yazacağım... cardfinans ve TEb kartlarda sorun olmadıgını yazayım önceden HSBC dede olmamıştı... Aslında burdan çok detaylı yazmamak lazım devletin internette yorum yapan binlerce elemanı var daha farklı engelleme yollarına gidebilirler.. Kimsenin ebay paypal hesabı yok diye bilmeleri daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpn ile abd olarak açtıktan sonra vpn'siz girmek sorun yaratıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Haziran 2016; 1:17:40 >
  • EBAY için mecbur paypalın açilmasini bekleyecem.Bu iş bence aliexpress e yarayacak.Benim gibi paypal güvencesi var diye ufak tefek şeyleri ebay den aliş veriş yapanlar sanirim aliexpress e yönelecez napalim...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

EBAY için mecbur paypalın açilmasini bekleyecem.Bu iş bence aliexpress e yarayacak.Benim gibi paypal güvencesi var diye ufak tefek şeyleri ebay den aliş veriş yapanlar sanirim aliexpress e yönelecez napalim...

Amerikadan Paypal hesabı aç kredi kartını ekle sorunsuz Ebay i kullanıyorsun ben denedim
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bir sorun çıkmadı şuan,Türkiye kredi kartını ABD den açtığım Paypal hesabında kullanabidim.Sıkıntı çıkmadı,ebay den alışveriş yaptım.
  • Daha önceki alışverişimden kısmi para iadesi yapılacak kartıma geçer mi?

• 9008 9 kullanıcısına yanıt
    Geçmş sayfalarda 6 Haziran öncesi alışverişlerin güvence altında olduğu bilgisi verilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburr -- 8 Haziran 2016; 7:01:36 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.