Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paypalın amerika sitesinden hesap açıp türkiyeden ödeme yapabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

paypalın amerika sitesinden hesap açıp türkiyeden ödeme yapabilirmiyiz

Şu an Türkiye çıkışlı kartlar ile nereden hesap açarsanız açın ödeme yapamıyorsunuz. Çünkü Türkiye'deki bankaları denetlemekle yetkili kurum Paypal'ın Türkiye'den para toplama yetkisini iptal etti. Şu an herhangi bir banka Paypal'a ödeme yaparsa BDDK'yı karşısına almış olur ki hiçbir banka bunu yapamaz.

İnşallah aklı selim hareket ederler ve bu sorun ortadan kalkar. Bende yurt dışı alışverişlerimde Paypal kullanıyorum ve bundan mahrum kalmak istemem.
  • suat_simsek kullanıcısına yanıt
    benimde demin paypalda 6 dolar kalmış. çekeyim istedim. banada aynı uyarı geldi 10usd limit diye ama ben halk bankası hesabına 15 tl ve üzeri parayı ücretsiz alıyorum 5 gün sürüyor ama para birimini tl ye çevir çekersin.
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Konuşmayayım diyorum konuşturuyorsunuz, devletin en üst kademesindekilerin çocukları İsrail ile gemi gemi ticaret yapıyorken senin bunu söylemen tam bir Orta Doğu ironisi ya da fakir tesellisi sanırım.

Bir de burada yazılarını yazarken %100 Türk sermayeli bir telefon ya da bilgisayar ya da işletim sistemi kullanıyorsundur umarım...
  • Vatandaşın işine yarayan bütün her şey yavaş yavaş gidiyor elden . Diğerleri de çekilirse şaşırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce nakitkarti kapattılar şimdi de bu. Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snow' -- 31 Mayıs 2016; 5:31:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar daha iyi günlerimiz.
    Bunlar böyle oy almaya devam ederse sıra otomobil firmalarına kadar gelir.
  • Peki n11 gittigidiyor gibi Türk sitelerinde paypal ile sipariş veremeyecek miyiz artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı paypal hesabı nasıl açılabilir ki yurtdışında ikametgah, banka kartı olmadan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Peki n11 gittigidiyor gibi Türk sitelerinde paypal ile sipariş veremeyecek miyiz artık?

Evet veremeyeceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK konusu gibi, bu konu içinde ayrıntılı ve güzel bir ana konu yapılıp change.org imza toplanmaya başlamalı.
  • 8,67 liram varmış   zamanında ucuzdan almışım, dolar yükselince bayağı kara geçtim :D

şimdi parayı çekemiyoruz. 15 olması lazım o yüzden alışveri şyapayım diyorum. YIllardır almamışım, kartlarim bile eskimiş.

Sİteye gidip alışveriş yapıypruım, bkm gibi paypali seçiyorum. 8.67 lriadan fazlaysa kartımdan çekiyor, değil mi? 8.67den fazlaysa bir daha paypal hesabıma para aktarmayacak ve bitecek?

Benim gibi para çekemeyen varsa bana gönderebilir bu arada. Bari ben çekeyim diye acıyıp. Para yolla seçeneğinden arkadaş emaili yazıp:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 31 Mayıs 2016; 7:29:30 >
  • aynen katılıyorum.
    bu ülkede ülke yararına insan yararına yapılan hiç bir şey yok, insanları körelten ve söğüşleyen yöneticiler var.

• kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz, sanal kart oluşturun kullanacağınız kadar para yükleyin kullanın

• Bu olayda doğru veya dolaylı yoldan emeği olan herkese kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Alınlarından öpüyorum onları.
  • Paypalında sonuna geldik

Bütün herşeyi hallettiğimiz gibi bunuda kurutmayı başardık tebrikler
  • cidden komik bir ülke olduk
  • ACİL
    Lütfen Yardım Edin

Paypalda benim için gerekli bir miktar param var ve hesabıma sınırlama getirildi.nisan ayında bana 6 ay sonra ödeme yapacağız dendi ama 6 sında haziranın kapanıyor ne yapmam lazım az bir para da değil yani kaç aylık burs parası öğrenci adamım kötü olur alamazsam akıl verebilecek biri varsa lütfen bana dönüş yapsın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.