Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tadanyz

Olay cok acik bence, isin arkasinda BKM yani neredeyse tum bankalar var. Cindeki bankalarin Alipay i istememesine benzer bir durum. Muhtemelen yurticinde BKM, Paypal in payini almaya calisacak bu sekilde. Fakat yurtdisi icin yapabilecekleri birsey yok. Yurtdisi uzerinden bir paypal hesabi acarak kredi karti ile odeme gerceklestirilebilir sitelerden. Banka kartlarindan supheliyim ama denenir oda. Yani yurtdisi alisverislerinin etkilenecegine inanmiyorum.

türk ipsi ile yurtdışı hesap açamazsınız
    vpn kullanırsanız limitlenir
    hadi açtınız diyelim genede türk kartı ekleyemezsiniz. şimdilik paypalı tamamen unutmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Nakit kart için ilk alımda ödediğimiz 5 TL kart ücreti güya iade edilecekti. Bana iade edilmedi. Yardımdan yazdım, cevap da gelmedi.

O parayı 1 Haziran'da yatıracaklar. Ben de bekliyorum
  • birisi beni bilgilendirsin şimdi bende paypal kullanıcısıyım (yada kullanıcısıydım) hizmet kapandı deniyor.
    benim paypala bağlı enpara hesabım var artık kullanamıyacakmıyım nasıl olucak bu iş battlefield 1 için hazırlık yapıyorum enpara üzerinden ne olacak şimdi herkes bir şeyler yazmış kafam oldu kazan.
  • Yillardir guvenle kullaniyordum. Haberi okuyunca ilk Paypal nakit kart olayi sandim meger komple erisime kapaniyormus. Su ulkede bir kere de guzel bir haber alsam kafami kiricam zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet vs paypal derseniz ben paypal derim. Türkiye gibi aptalca yönetilen, aptalca kanunların ve bürokratik işlemlerin olduğu başka bir ülke yoktur sanırım. İran ve kuzey kore ile aynı seviyedeyiz.

• Osliloskop kullanıcısına yanıt
    Yazıyım ihtiyacı olan biri olursa öğrensin

Paypal ın müşteri hizmetlerini aradım ve durumu görüştüm.Para gönderim ve alım işlemleri duracakmış ancak paramızı banka hesabımıza aktaracaklarmış.Benim hesabım sınırlı ve bunu sınırlı hesaplar için mi yoksa tüm hesaplar için mi söyledi bilmiyorum.O yüzden yine de bilgi almak isterseniz arayın ama hesabım sınırlı ve belirtildiği gibi 180 gün sonra ödemeniz yapılacak dendi.Birilerine yardım edebilirsem ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

3.03 dolarım varmış, 15 tl olmadığı için çekemiyorum ne yapabiliriz bu parayı?

Löseve bağışlayabilirsin

• tek sevindigim konu, malum partinin mehsuplarinin paypal ta yaptigi onbinlerce liralik islerinin bozulacak olmasi. insallah paralarinida cekemez bu arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 31 Mayıs 2016; 9:14:32 >
  • Ne İninal ne de bir başkasını kullanmayacağım.
  • Aktif olarak Paypal kullanan birisi olarak, kuvvetle muhtemel BDDK Türkiye'yi ikinci dünya ülkelerin arasından ayır, TL ile işleme izin ver öyle gel dedi.
    Onlarda rest çektiler. Bu duruma Paypal'da dayanamaz, Bizde. Yakında çözülür ve sanırım burada karlı çıkan yurtdışına satış yapan bizler olacağız.
    Çünkü komisyondan çok parayı adamlar Döviz paritesinden kazanıyorlar. Bimer'e bu konuda bir çok kez şikayet yazmıştık, yazan çok kişiylede görüştük.
    Paypal neden Tl ile işlem yapamıyoruz diye sorduğumuzda bize cevaben Maliye bakanlığı izin vermiyor diyorlardı. Koskocaman yalan tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu memlekette bir günde güzel bir haber alalım ya, nasıl bir yer haline geldik böyle?

• Beyler yıllardır paypal ile içli dışlı olan ve uluslararası ödeme şekillerini bilen biri olarak söylüyorum; turizm krizinden bile daha büyük bir krizdir bu. Bu saatten sonra St &Poors ve Moodys bizim notumunuz da düşürmezse bilin ki bizim başımızdakiler bunlara para yedirmektedirler.

Paypal = Para
    Turizm = Para

Bunların kaçması demek başlı başına bir krizdir, istikrar vs balon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Gerçekten kötü olmuş o zaman. Alışverişin çoğunu aliexpress'e kaydırmış olsam da gene de farklı yerlerden alışveriş yapacaksam Paypal'ı görünce güvenle alıyordum.

Sadece o değil ki. Kuzenimin iki çocuğu da yurt dışında okuyor. PayPal ile çok rahat para gönderebiliyordu. Anında kullanabiliyorlardı parayı. Kara kara düşünüyor şimdi ne yapacam diye

• İmza kampanyası en mantıklısı. İyi günlerimiz dedikçe resmen göz göre göre batıyor ülke.
  • Yurtdışı ürünü alıp-satmamızın önünü kesmek için yapılan bir darbedir bu

ne hikmetse her fırsatta darbelerden mağdur olduğunu söyleyen bu anlayış, her geçen gün farklı alanlarda kendisi darbe uyguluyor.
  • hepimize geçmiş olsun

• haberde para gönderimi ve alımı durduruldu diyor,paypal üzerinden yurtdışı sitelerden kartla alışveriş durdu şeklinde bir açıklama yok..haberin dışında bu açıklamaya ekleyenler nerden ekledi acaba? yada benmi atlıyorum bu açıklamayı,,birileri yeşillesin

• Troy nedir abi nasıl bir kepazeliktir bu ne tür bir ülke olduk biz yavaş yavaş ortacağ a geri dönüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Düz mantık gitmeyin, adamlar kanunlara uymazsa yapacak bir şey yok. Kim olursa olsun kanun var nizam var, herkes uyuyorsa onlar da uyacak. ABD yasalarına göre bilgileri ABD hükümetiyle paylaşmak zorundalar, burada ofis açıp verilerini burada tutulmalarını istenmedi de teröre verilecek desteğin takibi içindir. ABD istiyor da Türkiye isteyince niye yerine getirmiyorlar?

Hükümeti hiç sevmem ama kanun kanundur, herkes uyacak.

o iş öyle değil yanlış biliyon, Abd de bile apple hala paylaşmadı bilgileri hatta google da peşinde ve büyük bir kamuoyu yoklaması var ülkede bununla ilgili kimsenin destek vermediği...
    ayrıca kanunları herkes seviyo da niye uygulanmıyor bu ülkede acaba da monarşik krallıkla yönetiliyoruz böyle..
    kısa ve öz, şu haberi okuyupta sevinen kimse aklından şüphesi vardır..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.