Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabı başka ülkeye aktarabiliyomuyuz acaba?Araştırdınız mı beyler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bütün sitelerde nerdeyse ilk haber oldu paypalın yasaklanması şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Beruby iadelerimde vardı 100 liraya yakın. Beruby bırak 6 haziranı 6 ağustosta bakiyeyi onaylar. Yalan olacak gibi beruby iadeleride

Abi dalavere olunca tek taraflı değil çok yönlü kaybediyoruz.

Temel sebebi kayıtlı ekonomiye geçmek. Vergiyi bindirmek paypaldan vergi alınsa bile kullanıcıya yansıtılamıyordu.

Yani paypal gibi oluşumu engellemek yurt dışı işlemlerini tanımıyorum demek.

Tüketimin kozmopolit olduğu ihtiyaçların yabancı ülkelerden misli misli ucuza yapıldığı şu dönemde hiç hoş olmayan bir tutum.

Birde öyle bir şey ki güvenebileceğimiz başka alternatif yok.

Beruby bakiyelerini çekmek mi lazım şimdi? Ben Paypal'a sordum bakiyeleri banka hesabına çekmek mi lazım diye ancak otomatik cevap geldi alakasız.

• çin alışveriş sitelerinden zor ürün alırız artık geri ödeme durumu onların insiyatifinde kaldı, ayrıca axses yurtdışı chippara olayı bitti sayılır her ay 50 geliyodu, innialdeki parayı nakite çevirmenin altın dışında yolu kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Alternatif olarak kullanılabilecek bir sistem var mı?

troy yada bitcoin.
  • Abi para göndermeyi geçtim. Kredi kartı ile alışveriş yapmayla ilgili hiçbirşey yazmıyor.

Bazı arkadaş halen TR kredi kartları ile satın alım yapabileceğimizden bahsediyor farklı yerlerde. Çünkü ben zaten paypal US üzerinden açmış ve TR banka kredi kartı tanımlamıştım.

Bu tanımlamayı nasıl engelleyecekler? Ben para alıp yollamıyorum ki, sadece tanımlı bir kredi kartı için aracılık yapıyor paypal ve saniyesinde kredi kartından bu meblağ düşüyor zaten.

Yani bu nasıl iptal ediliyor. Hiçbir yerde bu kredi kartları ne olacak yazmıyor. Sadece para alma ve gönderme yapamayacaksınız yazıyor.

Mail falan attım bakalım cevabı gelirse paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

3.03 dolarım varmış, 15 tl olmadığı için çekemiyorum ne yapabiliriz bu parayı?

Löseve bağışlayabilirsin

Bana gönderin, ben parayı çektiğimde sizin banka hesabınıza eft yapayım.
  • Para gönderip almak yasak onda hem fikiriz..Fakat ekli olan kredi kartı ile alışveriş konusunda net bilgi yok gibi şöyle bir açıklama var sitelerinde ama

Bir PayPal üye işyerinde düzenli ödemeler gerektiren aboneliğim var. Bunlar etkilenecek mi?
    Evet. 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere PayPal üye işyeri abonelikleriniz için ödeme yapmanız artık mümkün olmayacaktır. Diğer uygun ödeme seçeneklerini araştırmak için ilgili PayPal üye işyeri ile görüşmenizi tavsiye ederiz.
  • bu nası gerizekalılık? Bilal oğlan kozmetik firmasına ortak olur gümrükte kozmetik ürünleri yasaklanır, Vestel vatandaşı iyi kazıklayamiyorum der ithal ürünlere ek vergi getirilmeye çalışılır, şimdi PayPal gibi bir devi kovuyorsun ülkeden, o kadar insan bunun üzerinden alım satım yapıyor en rahat, global ölçekte alternatifi yok bunun. Bddk aptal mısın? Ama aptal olur mu hiç, yandaşı çıktı çünkü. Ona iş sağlaması lazım. Yerli paypal ile hepimize zorlu günler; http://paypadapp.com
    Amazon'u da yasaklayın bari olsun bitsin.. Başka nereye eğilmemiz lazım acaba?

• İmza kampanyasi başlatsa birisi de imzalasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş paypaldan yutrdışı hesap almak için yurtdışı adresi istiyor..
    ayrıca buradan yurtdışı bir bankadan hesap açtıramaz mıyız bilen var mı?

• Hakikaten çok kötü oldu , saçmalıklar ülkesi türkiye'nin hali işte lanet olsun ,
  • Size bişey diyim mi gö**e geldik kısaca geçmil olsun size çok önemli bir sistem di beni etkilemiyor nasılsa (almanyada yaşiyorum) ama burda paypal kalksa kıyamet kopar çünkü burda heryerde var teknolojik marketlerde,giysi yerlerinde,mcdonals,burger king gibi gibi daha duşenemediğniz binlerce şey. Geçmiş olsun diyorum size bunu yapanların da analarına sövuyorum

• Arkadaşlar PKK'nın avrupadan para aldığı ve bunların devlet tarafından takip edilemediği için izin verilmemiş. Paypal müşteri gizliliği nedeniyle para transferlerine müdahale etmeye izin vermemiş. Bence doğru karar.
  • Maili boşverdim direkt telefonla aradım İrlanda numaralarını (TR için orası veriliyor).

Ne yazık ki tüm işlemler iptal. Yani paypal'a tanımlı bir sanal kartımız bile olsa TR bankası kredi kartı olduğu için satın alıma izin vermeyecekmiş sistem.

Harbi tamamen iptal sistem :(
  • Forum hesabi acar gibi hesap acilip para transferleri yapiliyordu, ilk darbeyi paypal nakitle vurdular, 2.side bu oldu çok iyi mi oldu kötü mü oldu bekleyip görecez.

• Batumatu kullanıcısına yanıt
    yav he he..bu kadar mı sığsın arkadaş otur iki kaynak araştır..oksijene yazık be...

• Arkadaşlar İmza Kampanyasına Desteklerinizi Bekliyoruz...

https://www.change.org/p/paypal-t%C3%BCrkiye-ye-kapat%C4%B1lmas%C4%B1n-askpaypal-paypal
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Daha önce sırf bu olaylardan dolayı paypal nakit karttan para çekimi 300tlye indirilmişti. Biraz oku , bilgilen lütfen

• mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ama onaylanmayan bakiye benimkiler. Adamların paypal dışında ödeme kanalıda yok

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.