Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google, Apple ve Samsung pay sistemlerini kullanılir sıkıntı bir şekilde çözülür.

Asıl problem benim 4 dolarım var hesapta 10 dolar olmadan vermiyor parayı onu nasıl yapalım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

3.03 dolarım varmış, 15 tl olmadığı için çekemiyorum ne yapabiliriz bu parayı?

Löseve bağışlayabilirsin

Güzel fikir

Bağışladım.

Sayın Kemal Ata

$3,03 USD için bir ödemeyi LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFIadına gönderdiniz.

Bu ödemenin, Hesap Özetinizdeki Son Faaliyet listesinde görünmesinin birkaç dakika sürebileceğini lütfen unutmayın.

• Ciddi olarak Ticari anlamda bu sistemi kullanan çok kişi vardı. Websitem'de de vardı Paypal ödeme sistemi ve hatırı sayılır satın alımlar geliyordu bazen. Üzücü bir durum oluşturdu.

Multinet'in İpara sistemi var sakın göz açtırmayın. Onlarda çok uyanık ve çakal. Zamanında yanaşmışlardı.

Bence geri gelir Paypal güzel bir tepki gelirse. Devletin kısmındaki insanlar kesin Paypal'ı sadece Alışveriş yapan öylesine kullanan insanlardan ibaret sanıyorlar. Bu şekilde ciddi anlamda Ticaret yapan arkadaşlarım var tanıdığım.

Ufakta olsa gene Ekonomik anlamda zararlı hamle oldu bu karar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 31 Mayıs 2016; 11:09:02 >
  • geçen hafta çok önemli bir iş için kullanmıştım, iyi ki geçen ay falan çıkalım dememişler. güle güle.

aslında bu korkunç bir şey, trajikomik, sinir bozucu
  • arkasında TROY adı verilen saçmalık var kendi sistemlerini devreye sokmaya çalışıyorlar daha elinde türkiye vatandaşlarının bilgilerini tutamayanlara banka hesaplarını teslim etmemizi bekliyorlar
  • Paypal üzerinden alışveriş yaptığınızda alışverişi yaptığınız kişi zaten ürünün vergisini öder. Paypal sadece banka bilgilerini koruma ve ödeme kolaylığı sağlıyordu. Aldığı komisyon üzerinden vergi vermesi gerekirmi o tartışılır. O zaman Google den başlayın birçok firma vergi vermek zorunda kalır.

Paypal alternativi olmayan bir sistem kısacası e ticarete baya darbe vurur.
    Özellikle yurtdışından birşeyler alan yada satanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da paypalı ticaret için kullanmaya başlayacakken... Yazık ya yazık ülkeye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Alternatif olarak kullanılabilecek bir sistem var mı?

Benim bildigim kapatmazlarsa eger paypal in en buyuk rakibi olan ve paypal gibi guvenilir ve neredeyse butun dunyada gecerliligi olan Skrill(https://www.skrill.com) eski adiyla Moneybookers var.

Bir de yine yanlis bilmiyorsam uluslararasi olarak gecerliligi olan ecopay(https://www.ecopayz.com) var.

Bu saydiklarim haricinde Turk firmalarida var ama paypal ve yukarida verdigim ornekler kadar dunya capinda yaygin degiller.Bakalim yukaridaki uluslararasi sistemlerde kapatilacaklar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 31 Mayıs 2016; 11:14:38 >
  • Bu ülkenin kanunları var öyle canının istediği gibi hareket edemezsin.Bu ülke'de kim neden nasıl ne niçin paypal'ı kullanıyor bunun bilmesi lazım.Paypal sorumluluklarını yerine getirsin.Herşey düzelir. Ben paypal kötüdür demiyorum bende kullanıyordum alış veriş yaparken bir sorun olsa hemen para iadesi alabiliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

yav he he..bu kadar mı sığsın arkadaş otur iki kaynak araştır..oksijene yazık be...

İki kaynak araştırayım? 20 yaşımda olmama rağmen sayısız proje yaratmış, 15 yaşında çevirmenlik yapmaya başlamış, türkiye çapında 6 farklı proje yarışmasına katılmış, bunların 4'ünde derece yapmış ben oturup kaynak araştırayım? Güzel kafaymış kardeş. Düşüncemi belirttim diye beni sığ ilan etmekle siz hiç sığ olmamışsınız. Sizin gibiler yüzünden ilk fırsatta vatandaşlığımı da alıp bu ülkeden gideceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batumatu

quote:

yav he he..bu kadar mı sığsın arkadaş otur iki kaynak araştır..oksijene yazık be...

İki kaynak araştırayım? 20 yaşımda olmama rağmen sayısız proje yaratmış, 15 yaşında çevirmenlik yapmaya başlamış, türkiye çapında 6 farklı proje yarışmasına katılmış, bunların 4'ünde derece yapmış ben oturup kaynak araştırayım? Güzel kafaymış kardeş. Düşüncemi belirttim diye beni sığ ilan etmekle siz hiç sığ olmamışsınız. Sizin gibiler yüzünden ilk fırsatta vatandaşlığımı da alıp bu ülkeden gideceğim...

öff.. bu kadar kasıntı olmayın be arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Devlet vs paypal derseniz ben paypal derim. Türkiye gibi aptalca yönetilen, aptalca kanunların ve bürokratik işlemlerin olduğu başka bir ülke yoktur sanırım. İran ve kuzey kore ile aynı seviyedeyiz.

Beğenmediğin yerde neden duruyosun
  • Konu başılığa eklermsisiniz bı Logoyu...

• paypal türkiye'de yokken zaten yurtdışından alışveriş yapabiliyorduk. Türkiyeye gelince TL gönderip alma geldi. tabi ozamanlar amerikan hesabı alıyorduk.
    Herşey yine eskiye dönecek. Biz alışverişlerimizi yapıcaz ama TL yada döviz olarak para almayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

paypal türkiye'de yokken zaten yurtdışından alışveriş yapabiliyorduk. Türkiyeye gelince TL gönderip alma geldi. tabi ozamanlar amerikan hesabı alıyorduk.
    Herşey yine eskiye dönecek. Biz alışverişlerimizi yapıcaz ama TL yada döviz olarak para almayacağız.

Paypal komple alışveriş, hesaptan para çekme ve bakiye aktarımı olaylarını kapatıyor. Türkiye bankalarından hiçbir kredi kartı da kullanılamayacak.
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Hocam olduki kredi kartı ile alış-veriş yaptın, sorun çıktı ve iade alacaksın. Nasıl? Yoksa kredi kartı ile ödeme yapmak sorun değil, sorun paypal bizim güvencemizdi.
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    Kart tanımlayıp doğrula bende 3 aydır parayı hesaplarıma aktarıyorum.Aylık limiti kaldırmak için bende karttı tanımladım ne varsa çekip hesaba gönderdim.En büyük kazığı ben yemiş olacağım her ay düzenli olarak paypala para aktarıyordum bir gelirden oldum.
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine sallayın onlar çok doğru bilgi veremezler...para alma para gönderme yasak diyor..kredi kartıyla ödeme yasak demiyor..hoş onuda yasakladılarsa zaten yurtdışı alışverişi bitti demektir..
    ülke koca bir hapishane zaten..10 dolarlık teyp gümrüğe takılmış tam üç gün boyunca gümrükte enne boyunca incelemişler teybi..hayır ülkeye eşek sırtında silah sokanları görmez yada şehrin göebeğine gömülen silahlardan bir haberdirler ama ..çok şey diyecem de neyse yeri değil şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu belli bir şey ki bunun yerine Türk bir marka gelecek o marka da tabii ki de PayPal ile yarisamayacagi için PayPal uçtu. Kimse o büyük ihtimalle AKP yanlisi sistemi kulanmasin olur biter. Bir başka ttnet getirmeyin başımıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Düz mantık gitmeyin, adamlar kanunlara uymazsa yapacak bir şey yok. Kim olursa olsun kanun var nizam var, herkes uyuyorsa onlar da uyacak. ABD yasalarına göre bilgileri ABD hükümetiyle paylaşmak zorundalar, burada ofis açıp verilerini burada tutulmalarını istenmedi de teröre verilecek desteğin takibi içindir. ABD istiyor da Türkiye isteyince niye yerine getirmiyorlar?

Hükümeti hiç sevmem ama kanun kanundur, herkes uyacak.

o iş öyle değil yanlış biliyon, Abd de bile apple hala paylaşmadı bilgileri hatta google da peşinde ve büyük bir kamuoyu yoklaması var ülkede bununla ilgili kimsenin destek vermediği...
    ayrıca kanunları herkes seviyo da niye uygulanmıyor bu ülkede acaba da monarşik krallıkla yönetiliyoruz böyle..
    kısa ve öz, şu haberi okuyupta sevinen kimse aklından şüphesi vardır..

Emin misin kimin yanlış bildiğine? İstersen biraz araştır PayPal para trafik bilgilerini ABD hükümetiyle paylaşmak zorunda mı değil mi? Sen alakasız bir şekilde Apple ve Google paylaşmadı diyorsun ama nereden biliyorsun paylaşmadığını? Ki hangi firma olursa olsun ABD hükümetinden veri gizleyemez, insanlara öyle görünse bile gerçekte mecburen paylaşır.

Yine söylüyorum mevcut yönetimden zerre kadar haz etmem ama ortada bir kanun var, ülkenin çıkarlarına kim ters düşerse ona uymak, doğrusunu yapmak zorundadır. Niye kimse çıkıpta PayPal'a "neden kanunlara uymuyorsun, adam gibi iş yap" demiyor. Kaldı ki adamlar da "en kısa sürede mevcut mevzuatlara uygun hareket edip işlerimize devam etmek istiyoruz" diyor size ne oluyor anlamadım.!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.