Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bearpear kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabina kaydettigin kredi kartina yapacak tabiki. Tabi bu dedigim sadece Paypali kredi karti ile kullananlar icin gecerli. Kart kullanmadan direk Paypal hesabina nakit gondererek kullananlar bu sinirlamaya takilacaktir mutlaka.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimizde bir yurt dışından alışveriş keyfi kalmıştı.Sağolun sayenizde onu da kaybettik.
    Kına yakarsınız artık.
  • Sadece para gönderme ve alma işlemi yapılamayacaktır diyor, kredi kartı kullanımına engel bir durum olduğunu sanmıyorum. Aylık minimum 500 dolar paypal harcamam var çoğunluğu gearbest olmak üzere. Umarım alışveriş yapmamıza engel bir durum olmaz
  • Bkm'nin troy adlı oluşumuna yol vermek için PayPal gibi uluslarası bir sistemi ülkeden çıkartıyorlar. Yemeye doymadılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabah gelen mail direk atıyorum.

PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.

6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.

Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.

Bakiyenizi çekmek için:

Hesabınıza giriş yapın.
    Özet sayfasında yer alan PayPal Bakiyesi'nden “Para Çekin”i tıklayın.
    Çekmek istediğiniz tutarı girin, çekilen paranın iletileceği banka hesabını seçin ve “Devam”ı tıklayın.
    Onay sayfasını inceleyin ve ardından “Gönder”i tıklayın.
    Bakiyenin banka hesabınıza gönderilmesi 5 - 7 gün arası sürebilmektedir.

Banka hesap detaylarınızın doğru olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Ayrıca PayPal hesabınızda yer alan ad ve soyadınızın, banka hesabınızdaki ad ve soyadınız ile birebir uyumlu olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

• Düz mantık gitmeyin, adamlar kanunlara uymazsa yapacak bir şey yok. Kim olursa olsun kanun var nizam var, herkes uyuyorsa onlar da uyacak. ABD yasalarına göre bilgileri ABD hükümetiyle paylaşmak zorundalar, burada ofis açıp verilerini burada tutulmalarını istenmedi de teröre verilecek desteğin takibi içindir. ABD istiyor da Türkiye isteyince niye yerine getirmiyorlar?

Hükümeti hiç sevmem ama kanun kanundur, herkes uyacak.
  • Arkadaşlar elimizden geldiği kadar sağda solda paylaşalım lütfen...

İMZA KAMPANYASI

https://www.change.org/p/destek-paypal-com-tr-paypal-t%C3%BCrkiyeye-kapat%C4%B1lmas%C4%B1n
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

ACİL
    Lütfen Yardım Edin

Paypalda benim için gerekli bir miktar param var ve hesabıma sınırlama getirildi.nisan ayında bana 6 ay sonra ödeme yapacağız dendi ama 6 sında haziranın kapanıyor ne yapmam lazım az bir para da değil yani kaç aylık burs parası öğrenci adamım kötü olur alamazsam akıl verebilecek biri varsa lütfen bana dönüş yapsın

Müşteri hizmetlerini ara.Ana sayfada bununla ilgili bir şey yazıyor.

• Türkiye'mizin durumu tam da bu! Tübitaktan okunmuş üflenmiş hacıpal bekliyoruz artık!

• Güvenilirliğin tartışıldığı bir ülkede en güvenilir kurumların başında gelen yabancı kurum...

Birileri sizin paranızı korumaya çalışırken birileri neler yapıyor..
  • 3.03 dolarım varmış, 15 tl olmadığı için çekemiyorum ne yapabiliriz bu parayı?
  • Yurtdışı alışverişlerinde de mi kullanamayacağız şimdi Paypal'ı?
    Yani Paypal Türkiye'ye gelmeden önce kullanabiliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Yurtdışı alışverişlerinde de mi kullanamayacağız şimdi Paypal'ı?
    Yani Paypal Türkiye'ye gelmeden önce kullanabiliyorduk.

Türkiye'den başka bankada hesabın yoksa kullanamıyorsun. Türk kredi kartlarını ve banka hesaplarını kullanamıyorsun artık.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kötü olmuş o zaman. Alışverişin çoğunu aliexpress'e kaydırmış olsam da gene de farklı yerlerden alışveriş yapacaksam Paypal'ı görünce güvenle alıyordum.
  • Alım yapmayı geçtim ebay dahil discogs vs bir çok sitede satış yapıyordum. Hepsi paypal. Alıcı paypal a güveniyor. Biliyor ki ben yamuk yaparsam parası güvende.şimdi ben adama ben artık zübüdik sistemi kullanıyorum gel bir dene mi diyeyim
    Alım yapmayı dönersek bir çok site sadece paypal kabul ediyor. Onlara da öpücüklü pembe zarf atarız artık.

• PayPal paraleldi o yüzden kapattık diye açıklama gelecek demedi demeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya birilerinin çıkarına hizmet etmemiştir ya da birileri alternatif üretmiştir ve piyasaya girecektir.
    Ya da bi şekilde yurtdışına bu şirket üzerinden para kaçırılmıştır, vergi alınması gerekirken alınamıyordur..

Durduk yere kesmezler önünü..
  • Olay cok acik bence, isin arkasinda BKM yani neredeyse tum bankalar var. Cindeki bankalarin Alipay i istememesine benzer bir durum. Muhtemelen yurticinde BKM, Paypal in payini almaya calisacak bu sekilde. Fakat yurtdisi icin yapabilecekleri birsey yok. Yurtdisi uzerinden bir paypal hesabi acarak kredi karti ile odeme gerceklestirilebilir sitelerden. Banka kartlarindan supheliyim ama denenir oda. Yani yurtdisi alisverislerinin etkilenecegine inanmiyorum.

• İnnialin parmağı var bu işte..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.