Şimdi Ara

PayPal Türkiye'ye Kapanıyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
8
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, biraz önce bkm denen saçmalıktan bütün bilgilerimi sildirdim, sebebi sorduklarında büyük bir zevkle paylaştım, tepki koymak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
  • Steam den oyun, origin den ise origin access üyeliği yeniliyordum her ay paypal a bağlı kartlarımla. Şimdi bu alışverişler engelleniyor mu ? Net cevabı olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Paypal kart aldım 1 hafta sonra paypal kart kullanımı kapandı.
    Paypal ziraat kartı kabul etmiyordu onun için dün ininal aldım şimdi paypal komple kapanıyor şimdi ne halt yiyecem

enpara
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

paypalimda yillardan beri bu para kaldi, nasil aktaracagimi söyleyen olursa , ona hediye ediyorum :) birine para göndermek istedigimde kredi kartindan cekmeye calisiyor, mevcut bakiyemi gönderemiyorum :(

PayPal Türkiye'ye Kapanıyor.

Hocam tam bütün şeyi değil de mesela 2.29 €'yu 2.20 olarak yaz ödeme yöntemini değiştir de paypal bakiyesi seç
    seçilemiyorsa düşür yazdığın meblayı tekrardan paypal bakiyesini seç.

Lösemili çocuklara yolla :

http://forum.donanimhaber.com/m_117300726/tm.htm

• Ak parti döneminde gerçekleşmiştir. Allah razı olsun
  • Yabancılara internet üzerinden bazı oyun paraları satıyodum.Ve paypal güvenli, hızlı olduğundan para alma işlemlerini buradan gerçekleştiriyodum.Şimdi paypal kapanıyo, tam alternatif sayılmasa da skrill var para alıp gönderebileceğimiz.Ama o siteye de yabancılar ne kadar güvenir bilemiyorum.Paypalın kapanması büyük bir kitlenin işini ciddi bir şekilde bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

Kredi kartınla yapabilirsin ama çoğu üye sadece paypalla çalışıo maalesef. Puff nasıl streslendim yahu..

Dostum sadece paypalla çalışıyor derken, paypal hesabından başka paypal hesabına para göndererek çalışıyor anlamında mı söylüyorsun. Yani benim asıl sormak istediğim şu;http://puu.sh/pbnmn/11e8663b9c.jpg Mesela böyle satış yapan birinden alışveriş yapabilecek miyiz? Kredi kartı ödemesi var, fakat processed by paypal hepsi. Sanırım yapabileceğiz ama yinede emin olmak istiyorum.

• O logo varsa ödeme için paypala yönlendirecek. Paypal üzerinden bir sayfa açılacak kredi kartı bilgilerini girip ödeme yapabileceksin kardeşim. Ama üyelik olmayacak. Sadece aracı olarak kullanılacak. Aliexpresin odeme için alipay'i kullanması gibi bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Merhabalar, biraz önce bkm denen saçmalıktan bütün bilgilerimi sildirdim, sebebi sorduklarında büyük bir zevkle paylaştım, tepki koymak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Aynen oraya üye olmuştum şimdi siliyorum. Bu is Kendilerine yarayacak saniolar herhalde.

• PayPal'ın kapanmasında emeği geçen herkesin... Anladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

O logo varsa ödeme için paypala yönlendirecek. Paypal üzerinden bir sayfa açılacak kredi kartı bilgilerini girip ödeme yapabileceksin kardeşim. Ama üyelik olmayacak. Sadece aracı olarak kullanılacak. Aliexpresin odeme için alipay'i kullanması gibi bisey.

Anladım dostum en azından bu tür alışverişlerde bir sıkıntı olmayacak yani, ne hale getirdiler buna şükreder olduk sağolasın.
  • babamın çok güzel bir lafı vardır "bu halka herşey müstehak" diye, öyle kardeşim, artık parayı da güvercinle yollarız hepimize hayırlı olsun
  • giving asistan'tan gelecek paralar da yandı o zaman Gearbest miydi neydi, gönderdiği ürünler de gelmedi... Sakata geldik...
  • Alternatif olarak bi BKM Express kaldı sanırım
  • Aynı gün şöyle bir haberde geziyor. Eğer olursa eBay için paypala gerek kalmayacak zaten.
    http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1247006-turk-markalarin-urunleri-ebayin-vitrinine-cikacak
  • beyler BDDK yı arayıp bancacılık faaliyet izinleriyle ilgili departmanı bağlamalarını söyleyin ve çıkan kişiye şikayetlerinizi belirtin.
    türkiyede binlerce kişinin mal ve hizmet satıp bedelini paypal üzerinden aldığını, ülkeye döviz getirdiğimizi söyleyin.

ne kadar çok kişi şikayet ederse o kadar iyi olur. ben aradım ve şikayetlerimi bildirdim.

amazondan mal ve sitelerim üzerinden reklam satıp parasını paypal üzerinden alıyordum
    şimdi sıçtık.
  • Ulan tüm reklam vs ödemelerimi paypaldan alıyordum. Daha bekleyen ödemelerim de vardı. Sabah epostayı görünce şok oldum. Ne rezil bir şey. Bu şekilde kendi hizmetlerini zorla kullandırtmaya çalışıyorlar. Ne rezilliktir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 31 Mayıs 2016; 17:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

paypalimda yillardan beri bu para kaldi, nasil aktaracagimi söyleyen olursa , ona hediye ediyorum :) birine para göndermek istedigimde kredi kartindan cekmeye calisiyor, mevcut bakiyemi gönderemiyorum :(

PayPal Türkiye'ye Kapanıyor.

Hocam tam bütün şeyi değil de mesela 2.29 €'yu 2.20 olarak yaz ödeme yöntemini değiştir de paypal bakiyesi seç
    seçilemiyorsa düşür yazdığın meblayı tekrardan paypal bakiyesini seç.

Lösemili çocuklara yolla :

http://forum.donanimhaber.com/m_117300726/tm.htm

oldu hocam sagolasin, loseve bagisladim bende ;)

• Slm Bende şok oldum ve üzüldüm.onlarca ebay alış verişimi paypal üzerinden güvenle yapıyordum.Ürün gelmediği zaman yada sorun olduğu zaman paypali ariyordum sorunumu hemen çözüyorlardi.İade olacaksa paypal üzerinden aliyordum.Şimdi resmen afalladim gelmeyen ürünlerin iadesini nasil alacaz.ebay aliş verişimiz nasil olacak çok merak ediyorum.Umarim çok şikayet tepki olurda bir çözüm ararlar.

• suicideRelated kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım şuanda ve inanılmaz sinirliyim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.