Şimdi Ara

PayPal Türkiye'ye Kapanıyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
8
Favori
5.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır kullanmadığım hesabımda bir miktar para varmış. LÖSEV'E gönderdim.

Alıcı
    LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI
    +90 3124470660
    http://www.losev.org.tr
    international@losev.org.tr
    LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI adlı kişiye not
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Bilgiler
    Alıcı: LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI X,XX USD
    Ücret0,00 USD
    ToplamX,XX USD
  • Allah belanızı versin dandik bir maaş verdikleri iöin internetten ek iş yapıyordum para da paypale yatıyordu. Allah kimseyi bu dandik ülkeye düşürmesin. Allah bu günlere gelmemize neden olan herkesin de bin türlü belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Padişahım çok yaşa

padişahın aq. Bunu demeden edemedim. Allah o padişahın binbir türlü belasını versin kendisi ve 7 ceddi sürünerek ayaklara düşüp gebersin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whispering Wind

Yabancılara internet üzerinden bazı oyun paraları satıyodum.Ve paypal güvenli, hızlı olduğundan para alma işlemlerini buradan gerçekleştiriyodum.Şimdi paypal kapanıyo, tam alternatif sayılmasa da skrill var para alıp gönderebileceğimiz.Ama o siteye de yabancılar ne kadar güvenir bilemiyorum.Paypalın kapanması büyük bir kitlenin işini ciddi bir şekilde bozdu.

sorun çözülmezse paypal amerikadan hesap açabilirsin payoneerden banka hesabı alırsın Türkiyeden usd hesabı açarsın buraya transfer edersin ancak biraz masraflı olur.. bende hiç denemedim birde transfer limitleri olabilir, Türkyede usd hesabı işletim ücreti vs. de var. Umarım Paypal Türkiyeye para göndermeye devam eder ayrıca eskiden oldugu gibi paypal bakiye ile yurtdışı alışveriş- transfer yapabiliriz.. Sanırım devletin baskısıyla paypal bakiyesini yurtdışında kullanmayı kakldırmışlardı. Paypalin Türkiyeye gelmesi baştan hataydı yapacakları tek şey Türkiyeye pra göndermeyi getireceklerdi. umarım bu şekilde düzenlemeye giderler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etmeyin PayPal geri gelir. Böyle piyasayı bırakmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemturk kullanıcısına yanıt
    Paypal kalan bakiyeler için lösev kampanya başlattı oraya hibe edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.P Mcmurphy

Biz aptalız bizide aptallar yönettiyor dieyeceğim ama oda değil hırsızlar yönetiyor

Aptal ya da cahil olabilirler ama bu işin arkasındaki gerekçe bu değil. Rant ve daha çok para. Yandaşları daha çok kazansın, hep daha çok, hep daha çok. Yeter diye bir kelime yok lügatlarında.

Bu para sülüklerine yapılacak tek şey onlara karınları patlayana kadar para yedirip öldürmek olmalı! Başka türlü doymazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

arkadaslar 1 tl lazım , 1 tl si olan paypalıma atabilirmi ?

10 dolar olmadan parayı çekemiyorsunuz diyor 9,65 dolarım var çekemiyorum parayı :(
    1 tl atana 2.5 tl bankasına havale eft geçerim

Ne uğraşıyorsun ki? O parayı çekince o para sana mı kalacak? Mutlaka "yasal" bir şekilde "çalınacak"... Hırsızlara gideceğine Paypal'da kalsın daha iyi. O para 10 sene de olsa orada durur. Burada bankaya koysan ertesi sabah hesap işletim ücreti adı altında uçar gider.

Türkiye, böyle şeffaf firmaları sevmez. Türlü dalavereler ile insanları dolandırman lazım lisans alabilmen için.

Oylamada hile yapamadıkları için Eurovision şarkı yarışmasından çekilen bir ülkeyiz sonuçta, ne bekliyorduk ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 1 Haziran 2016; 9:56:26 >

• paypal'a bu gelişmelerden sonra hesap işlemlerinden ziyâde alışveriş yapıp, yapamayacağımızı sordum, bu geri çekilmeni alışverişi de etkileyeceğini ve yapamayacağımızı belirttiler. umarım bir değişme söz konusu olur.

• PAYPAL neden faliyetlerini durdurdu işte sebebi.......
    Online ödeme sistemleri arasında bulunan dünyaca ünlü PayPal, yaptığı açıklamayla Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.
    Şirket, Türkiye'den çekilme gerekçesi olarak BDDK'ya yaptıkları lisans başvurusunun reddedilmesini gösterdi ancak asıl neden başka.
    BDDK PAYPAL'A İNSİYATİF VERMEDİ
    Türkiye'de kişisel bilgiler ve para transferleri ile ilgili yeni kararlar alındı. Bu kararlardan biri de 'Türkiye vatandaşının bilgilerini saklıyor ve parar işlemleri yapıyorsan bunu Türkiye'deki serverlar üzerinden yapmak zorundasın' şeklindeydi. Bu sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa ülkelerinde geçerli bir şart oldu.
    PAYPAL TÜRKİYE'NİN KANUNLARINI TANIMADI

PayPal Türkiye'nin yasalarına uymayı, vergi ödemeyi, kredi kartı ve kimlik bilgilerini aldığı kişilerin işlemlerini Türk serverları üzerinden yapmayı reddetti. BDDK da bunun üzerine PayPal'ın lisans isteğini geri çevirdi.
    PAYPAL GERİ ADIM ATTI
    PayPal'da lisans isteğinin kabul edilmemesi üzerine Türkiye'den çekilerek kötü imaj yaratmaya çalıştı. BDDK'nın kararlı tutumu sayesinde geri adım atmak zorunda kalan PayPal, yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönünde çalışma yürüttüklerini de açıkladı.

• Paypalın geri gelme şansı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Paypalın geri gelme şansı var mı?

EVET paypal hıyarlık yapmayıp bddk nin şartlarini yerine getirise tabiki eskisi gibi devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 2 Haziran 2016; 3:14:18 >
  • bu konu önemli ebay de satış yapanların dükkanları 6 haziranda kapanacak,
    ebay mesaj attı biraz önce ilanlarınızı düzenleyin paypal i ödeme seçenekleri arasından çıkarın diye,
    yoksa ilanları silecekler, acilen bi çözüm üretmemiz lazım,
    iş çok ciddi. onbinlerce insanın kazanç kapısı bir anda kapanıyor.

millet nasıl alışveriş yapabilirim, 3 dolarım kaldı nasıl alabilirimin derdinde burada.
    onbinlerce Türk ebay satıcısı ve paypal üzerinden gelir elde eden insan bir anda kepenk indirecek,

kapalı bi grup kurdum, aklıma gelen deneme aşamasında olduğum bazı yöntemler deniyorum,
    varsa ebay satıcısı veya paypal üzerinden gelir elde eden, yöntemleri paylaşıp çözüm üretebiliriz.

paypal kullanıcıları ve ebay satıcıları yardımlaşma grubuhttps://www.facebook.com/groups/533804090154564/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muitobom -- 4 Haziran 2016; 4:02:57 >

• 5.40tl para var nası kullanabilirirm
  • Banka hesabına para çekme sınırını kaldırmışlar. 12 tl çektim bankaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 15 gün önce ebaydan paypal la alışveriş yaptım anlaşmazlık durumunda ne olacak? Arıyıp sorayım diyordum unuttum.Arayıp soran oldumu?Ne olacak bizim durum?
  • Bagli olan kredi kartlarini kullanabilecek miyiz acaba?

Mesela shopto.net den oyun aldim paypala bagli kredi kartimi secerek paypalla ödeyebilecek miyiz?

Yoksa tamamen o hesaplara erişimi de yok mu edecekler?

• Ben bu işi tam olarak anlamadım arkadaşlar.

Şimdi şöyle ki, sonuçta biz kredi kartlarımızla yurt dışı sitelerden online alışveriş yapabiliyoruz, bu demek oluyor ki kredi kartlarımız yurt dışı kaynaklara transfer için uygun.

Paypal da aynı şekilde yurt dışı bir kaynak gibi çalışıp, yine alışverişlerimize aracı olamaz mı? Kredi kartından ücreti yurt dışı başka bir mecra yerine Paypal çeker ve satıcıya gönderir.

Bana gayet makul geliyor, bundan ötürü ki bu Türkiye'ye kapanma olayı makul gelmedi.

Atladığım bir şeyler var sanırım, fikri olan var mı?
  • Acilen paypal lisansalacaktır yoksa Türkiye gibi bi avrupa devi pazarı ne çin nede paypal kaybetmek istemez
  • n11den ürün aldın 29 mayısta iade ettim 31 mayısta, 3 haziranda iade onaylandı ama paypalda birşey görünmüyor. Kredi kartımada yansımadı Paypala yazdım ama otomatik geri dönüş yapıldı galiba. Şikayet vara yazdım bakalım ne olacak.
    Eskiden 1-2 günde kartıma yansırdı kaç gün oldu gelen giden yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.