Şimdi Ara

Paypal ve birkaç soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bu konuyla alakası yok ama şunu sormak istiyorum az önce.adı vermeyim reklam olur ama herkesin çok iyi bildiği bir gold sitesinden sipariş verdim.Online destekte bana paypal üyeliğimin 6 günlük olduğunu ve 9 gün daha beklemem gerektiğini söledi.Bütün ısrarlarıma rağman 3 gün sonra goldunnuzu teslim edicej dediler.Bu sizinde başınıza geldimi acep ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueOzzy

Beyler bu konuyla alakası yok ama şunu sormak istiyorum az önce.adı vermeyim reklam olur ama herkesin çok iyi bildiği bir gold sitesinden sipariş verdim.Online destekte bana paypal üyeliğimin 6 günlük olduğunu ve 9 gün daha beklemem gerektiğini söledi.Bütün ısrarlarıma rağman 3 gün sonra goldunnuzu teslim edicej dediler.Bu sizinde başınıza geldimi acep ?

Bir kredi kartını çalıp hemen paypal alıp gold almak istemediğin ne malum? Böyle olabilceğini düşünerek 15 gün içinde kart çalıntıysa iptal edebilir diye düşünmüş ve bu kuralı koymuşlar. Doğrudur yani bi sorun yok.. Herşey daha fazla güvelik için...
  • oh be sonunda verified yaptım internet bankacılığında 1.95$ çekilen yerde 4 haneli kod vardı onu girdim doğruladım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LouisVuitton

Paypal ve birkaç soru

valla bu kadar alışveriş yapmışım kimsede bana doğrulama kodu bilmem ne göndermedi. Ama Unverified yazıo accountumda onuda doğrulamam lazım ..

O kadar mı alışveriş yaptın? Biz bi gün hususi oturup satlerce sonraki sayfa sonraki sayfa ile benim paypalın sonunu buldurmaya çalışmıştık ma 100 sayfayı geçmiş sanırım dayanamayıp vazgeçince kople çizelgeyi download etmiştik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.