Şimdi Ara

Paypal ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu paypal'dan üyelik aldım.Üyelik sırasında herşeyi doğru yaptığıma inanıyorum.Herneyse ardından kredi kartı numaramı vs. girdim bana bi e-posta geldi oraya tıklayınca üyelik sayfama yönlendiriyo beni ve o sayfaada benden 4 haneli bi şifre girmemi istiyo ''Expanded Use Number'' bu numara nedir nasıl öğrencem bu şifreyi bi bilgisi olan varmı acep ?..

Bi tane daha sorum olacaktı:

Pre. Ticket ile Gold ticket 1 çara basabiliyomuyuz.Bazı arkadaşlar basılmıyo diyolar ona göre silk alıcamda.

• ilk sorun o numara karttan 1-2 $ çekiyorlar onun sonundaki 4 hane faturadan görebilirsin yada müşteri hizmetleri arayıp öğrenebilirsin2. olarak ise 2si aynı anda olmaz pre zaten ticket diğeri 1 ay sonra:)
  • Bazı SS'lerde görüyorum adamlar gold-sp-pre. basabiliyolar....Yoksa benim gözlerdemi bi problem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueOzzy -- 10 Şubat 2008; 23:05:20 >
  • Hayır olamaz sp, preticketi ve pre simgesi olabilir.
  • Kartın arkasında yazan 4 haneli koddur...

Premium aldığın zaman içinde Gold Ticket geliyor. Charda Premium simgesi (pembe) ve sarı gold ticket oluyor. Extradan sp ticket de aldığın zaman sp ticket sembolu geliyor.. Ama gold ticketi premium varken basamassın çünkü zaten premiumun içinde geliyor gold ticket.. Yani 2 gold ticket basmak gibi bişi. Bilmem anlatabildim mi..
  • Cewaplar için sağolun azda olsa aydınlandım

@TheMusty
    Kartın arkasındaki 4 hane numara değil diyolar...Paypal hakkında başka fikri olan varmı ?..Eğer yoksa hesap faturasını beklicej pffff
  • Kredi kart extranda göreceksin.Tell acıpda öğrenebilirsin .Noyu girdikden sonra(Expanded Use Number)senden cektikleri parayı hesabına iade edecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paypal senin hesabindan 1.95$ mi oyle birsey kesip sana bu harcamanin aciklama kisminda 4 haneli bir numara yolluyor (expanded use number), kart senin mi degil mi anlamak icin ...
    internet subesini kullaniyor isen eger hesap ozetinden gorebilirsin ya da telefon bankaciligi ile ogrenebilirsin ...
    ikisini de kullanmam ben dersen normal ekstreni beklemen gerekiyor ...
    bu numarayi paypal hesabina girdiginde hesabin verified olacak ... yani paypal "tamamdir bu kart bu adamin" diyecek ...
  • Expanded number son 4 hanesidir kredi kartının..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LouisVuitton

Expanded number son 4 hanesidir kredi kartının..

talihsiz bi aciklama olmus :D
  • aaa ben mi yanLış hatırlıyorum. Beni niye aramadılar üye olurken ? BöyLe bir sisteme geçti de bizim mi haberimiz yok .. xD
  • he he he. walla ben de böle bi numara girdiğimi hatırlamıyorum
  • Eski paypal kullanıcıların dediğine göre paypal'daki üyelik sistemi değişmiş o yüzden bilmiyo olabilirsiniz.
  •  Paypal ve birkaç soru

valla bu kadar alışveriş yapmışım kimsede bana doğrulama kodu bilmem ne göndermedi. Ama Unverified yazıo accountumda onuda doğrulamam lazım ..
  • ''Unverified'' yazdığı halde alışveriş yapabiliyomuyuz paypaldan ???
  • Benim Doğrulanmamış ama yaklaşık 400-500 YTL lik alışverişim oldu hiç bir sorunda olmadı ..
  • paypal uyeligim 8 yillik ve 8 yil once de vardi bu ... expanded use number tercihe baglidir ...
    hesabinizi verified etmek isterseniz eger yaparsiniz ...
    guvenlik adimidir ... yani kart calinti ise hesap ekstresini goremezsiniz degil mi ? buradan yola cikan bir uygulama ... kartinizdan sembolik bir para cekiliyor bu islem ekstrenize yansir iken paypal harcamanin aciklama kismina bir numara yaziyor 4 haneli ... siz kredi kartinin sahibi iseniz ekstreyi gorebilirsiniz ve bu numarayi paypal hesabiniza girdiginizde paypal "haaa tamam ekstresine yolladigimiz numarayi gorebildigine gore kart ve sahibi guvenli" der ve hesabinizi "verified" hale getirir ... paypal hesabinizi verified hale getirmeden de yani exp use number olayina girmeden de kullanabilirsiniz ama harcama limtiniz olur ve paypalin gozunde "supheli hesap" kategorisinde olursunuz ... herhangi bi aksilik durumunda verified olmama durumu patlayabilir ... SRO da chari blocklananlarin hemen tamami verified hale getirilmemis paypal hesaplarindan kaynaklanir ...

• paypal hesabımı gold alımı için açmıştım zaten...O zaman hesabı ''verified'' yapmadanda alışveriş yapabiliyosam boşuna beklemiyim akşam 60m gold alayım
  • Ben onu bir an önce düzelteyim . Ekstreyi nerde bulucaz şimdi ^^ İnternet bankacılığında eski ekstrelerde yok :|
  • Bu gelen numarayı girecek yer nerde paypalda ? xD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.