Şimdi Ara

Paypal ve onaylama sorunu acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir kredi kartı sahibiyim ama paypalın bana koymuş olduğu limitten ötürü istediğim alışverişi gerçekleştiremiyorum..İlk kez kullandığım için onay
    kodunu bilemiyorum ne yapmama gerekliir..lütfen yardım edin..

• Hocam yanilmiyorsam extrede gozukuyor.
    ekstreye bakinca mesela 1111paypal--... devam eden yerde bu 1111 onay kodu oluyor.
    yanılmıyorsam,yanlış anlamadıysam.
  • bankaya telefon edip kodu ogreneceksin veya internet subesinden donemiçi hareketler kısmından öğreneceksin
  • Evet, doğru. benim de başıma gelmişti.
    Kredi kartınız hangi bankaya ait bilmiyorum ama varsa internet şubesine girip "kredi kartı dönem içi işlemlerden" paypal harcamasındaki açıklamanın sonndaki 4 basamaklı rakamı kullanmanız gerekli!

Internet hesabınız yoksa bankanıza telefon açıp aynı konuyu telefon ile sorabilirsiniz.

Sevgiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphan73 -- 2 Ocak 2009; 2:11:36 >
  • Tamamda o zaman benim alışveriş yapmam gerekli ki paypal kodunu öğrenebileyim.Ama ben 600 dolarlık bie alışveriş yapacam limit 500 .o zamn 2 kere mi geçecem kartı.1 .sinde payapl kodunu öğrenebilmek için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

Tamamda o zaman benim alışveriş yapmam gerekli ki paypal kodunu öğrenebileyim.Ama ben 600 dolarlık bie alışveriş yapacam limit 500 .o zamn 2 kere mi geçecem kartı.1 .sinde payapl kodunu öğrenebilmek için...

Günlük limit 500 $ malesef.. Paypal ile iletişim kurup; limit arttırımı isteğinde bulunabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

Tamamda o zaman benim alışveriş yapmam gerekli ki paypal kodunu öğrenebileyim.Ama ben 600 dolarlık bie alışveriş yapacam limit 500 .o zamn 2 kere mi geçecem kartı.1 .sinde payapl kodunu öğrenebilmek için...

Öyle değil. Paypal kodunu öğrenmeniz için alışveriş yapmanıza gerek yok.Kart numaranızı sisteme girdiğinizde otomatik olarak oluyor.Kodu Ekstrende görebilirsin.
  • Ben nasıl yaptığımı yazayım belki yardımı olur

öncelikle bankanın online işlem merkezine internetten girip sanal bir kredi kartı oluşturdum sanal kartların limitini siz belirlediğiniz için daha güvenli

daha sonra sanal kartla paypala üye oldum paypal üye olurken kartın nosu doğrumu diye 1.95 dolar para çekti kartımdan ve onaylama kodunu istedi

tekrar bankamın online işlem merkezine girip dönem içi hareketlere(açık provizyonda olabilir) baktım ve paypala giden 1.95 doların yanında dört haneli kod yazıyordu

kodu paypala girdim üyeliğim onaylandı iki gün içindede paypalın benden çektiği 1.95 dolar paypal hesabıma geçti

Düzeltme: Ayrıca yurtdışından alacağınız 100 eurodan pahalı ürünlere yüzde 10 gümrük vergisi vereceğinizide unutmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 3 Ocak 2009; 16:58:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.