Şimdi Ara

Paypalda 50 TL var Oyun Önerirmisiniz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun önerirmisiniz şuana kadar aldıklarım

Metro Last Night
    Tomb Raider
    SPLİNTER CELL BLACKLİST
    Watch Dogs
    Payday 2

220 TL vardı bu oyunları aldıktan sonra 50 TL kaldı
    Assasins Creed tarzı oyun istiyorum ama BLACK flagda çok gemi kullanıyormussun dolayısıyla almak gelmiyor içimden.The forest acayip alasım var ama korkunç oyun cabuk sıkılırım arıyorum arıyorum bulamıyorum eğer oyun bulamassam wolfteamdan nakit çekcem :D

Not:Konu hava atılmak amacıyla açılmamıştır.LÜTFEN PARA İSTEMEYİNİZ.

• TeenBB T kullanıcısına yanıt
    eger oyun multıplayer oynanmayacaksa bosa para vermeye degmez ac kıckasstan torrentten ındır oyna.gıden paralarına yanıyorum suan.
  • Sana katılmıyor değilim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper278 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tamamda yapamıyorum şu torrenti napıyım yapamıyorum online tabiki oynucam ama bazılarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper278

eger oyun multıplayer oynanmayacaksa bosa para vermeye degmez ac kıckasstan torrentten ındır oyna.gıden paralarına yanıyorum suan.

Türkiye'de oyun sektörü işte bu yüzden gelişmiyor. Oyunlar Türkçe olarak işte bu yüzden çıkmıyor. Siz almıyorsunuz bari alan arkadaşlara saygınız olsun.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    parasını ver alayım sıkıntı yok herkezın parası olmayabılır ? bunu hıc dusundun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeenBB

Kardeşim tamamda yapamıyorum şu torrenti napıyım yapamıyorum online tabiki oynucam ama bazılarında.

eger para vermeden ındırmek ıstersen yardımcı olabılırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper278

parasını ver alayım sıkıntı yok herkezın parası olmayabılır ? bunu hıc dusundun mu ?

Zaten böyle bir cevap geleceğini tahmin etmiştim ancak böyle bir cevap gerektiren bir durum yok ortada. Siz ' multıplayer oynanmayacaksa bosa para vermeye degmez ' dediniz bende bari orjinal oyun alanlara saygınız olsun dedim. Niye orjinal oyun almıyorsunuz diye bir şey dedim de ben mi hatırlamıyorum ?
  • Arkadaşlar konu sapmasın param var orjinal alıyorum nokta.

Oyun tavsiyeleri bekliyorum.
  • şu yukardaki şeyi takmayın ne dersek diyelim anlamicak biliyoruz

Konuyu açana tavsiyem 19 haziranda steam summer sales başlıyo bekle bence sonra niye beklemedim dersin
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Ooo bak bilmiyodum saol ama oyunları cidden cok ucuza aldım fiyatlarına bakın.

Watch Dogs RUSCA aldım ingilizcede anlamıyom nasıl olsa :D / 57 TL
    Tomb Raider 22 TL
    Payday 2 36 TL
    Blacklist 30 TL
    Metro 22 TL

Kartımda 48 tl var bide oyunları alabileceğim en ucuz sitelerden aldım steamdan almadım kazık steam indirim yapınca nasıl olcak bakalım.
    %33 %50 %60 %75 %90 indirimler oluyo hatta şöyle diyim sırf indirim güzel diye oynamayacağın oyunları alıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 11 Haziran 2014; 23:12:39 >
    Mesela şuan gta indirimde :D askaldın alcaktım ucuz diye ama değmez.
    summer sales te kendini böyle kontrol edemezsin uyarim

olayın özeti:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 11 Haziran 2014; 23:18:26 >
    Ahahahah yarıldım şişman adam steamın sahibimi.
    evet gabe newell
  • UPP OYUN TAVSİYELERİ BEKLENİYOR!
  • Meksika proxy kullanarak originden Battlefield4 ü 50-60 tl arasına alabilirsin indirim var.

edit: Titanfall da bu fiyatlar civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Haziran 2014; 14:05:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.