-son kale de yıkıldı -şampiyon olsak da bu yara kapanmaz -maçtan geldim, taraftarı hiç böyle üzgün görmemiştim. -dahi daumun tutmayan numaraları -bir ABS fren sistemi olarak alex -güiza neden gol değil tur atıyor? -öpen takım bu muydu aziz başkan?? -bilica daha kaç kırmızı görecek!! -hakem faktörü. -semih in suçu smith olmaması -maç sonu kırılan koltuklar hk. -elanonun golünü ben bile yemezdim -verilmeyen 3 penaltımızın hesabını kim verecek?? -moral bozmayın hep destek tam destek -biz seni kupaların için sevmedik
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`Muhahahahhaahah11 Yıldır siz söylüyorsunuz, bu yıl da biz söyleyelim.
quote:Orijinalden alıntı: head11 Yıldır siz söylüyorsunuz, bu yıl da biz söyleyelim. Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: akat48koptum yaa kocaman kapakAlıntıları Göster Bu adamın Fake olduğunu bilmeyip gülenler daha gülünç duruma düşmüşler bence.
quote:Orijinalden alıntı: wizQBu adamın Fake olduğunu bilmeyip gülenler daha gülünç duruma düşmüşler bence.Alıntıları Göster bu adamın yazdıklarını okuyan varmı hala acaba yaa bikere isme bak hizaya gel supercup uefacup mışmış
quote:Orijinalden alıntı: lasts0ul bu adamın yazdıklarını okuyan varmı hala acaba yaa bikere isme bak hizaya gel supercup uefacup mışmış oyle deme hocam onlarin 1000 yilda kazananabilen milenyum kupasi da var
quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamazquote:Orijinalden alıntı: lasts0ul bu adamın yazdıklarını okuyan varmı hala acaba yaa bikere isme bak hizaya gel supercup uefacup mışmış oyle deme hocam onlarin 1000 yilda kazananabilen milenyum kupasi da var Alıntıları Göster bir de anaconda ile keitayı salıyorlardı:) saldılar ama kendileri nasiplendi asıl sanırım
quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamaz quote:Orijinalden alıntı: lasts0ul bu adamın yazdıklarını okuyan varmı hala acaba yaa bikere isme bak hizaya gel supercup uefacup mışmış oyle deme hocam onlarin 1000 yilda kazananabilen milenyum kupasi da var sizin neyiniz var müzede, gs galibiyetlerinizi çizdiğiniz kara tahtadan başka?
quote:Orijinalden alıntı: revenger11 quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamaz quote:Orijinalden alıntı: lasts0ul bu adamın yazdıklarını okuyan varmı hala acaba yaa bikere isme bak hizaya gel supercup uefacup mışmış oyle deme hocam onlarin 1000 yilda kazananabilen milenyum kupasi da var sizin neyiniz var müzede, gs galibiyetlerinizi çizdiğiniz kara tahtadan başka? Bi bakmışın sezon sonunda taze taze götürürüz müzemize
quote:Orijinalden alıntı: uefacup_supercup -son kale de yıkıldı -şampiyon olsak da bu yara kapanmaz -maçtan geldim, taraftarı hiç böyle üzgün görmemiştim. -dahi daumun tutmayan numaraları -bir ABS fren sistemi olarak alex -güiza neden gol değil tur atıyor? -öpen takım bu muydu aziz başkan?? -bilica daha kaç kırmızı görecek!! -hakem faktörü. -semih in suçu smith olmaması -maç sonu kırılan koltuklar hk. -elanonun golünü ben bile yemezdim -verilmeyen 3 penaltımızın hesabını kim verecek?? -moral bozmayın hep destek tam destek -biz seni kupaların için sevmedik Hocam ne oldu formanın rengıne donmussunuz
quote:Orijinalden alıntı: uefacup_supercup -son kale de yıkıldı -şampiyon olsak da bu yara kapanmaz -maçtan geldim, taraftarı hiç böyle üzgün görmemiştim. -dahi daumun tutmayan numaraları -bir ABS fren sistemi olarak alex -güiza neden gol değil tur atıyor? -öpen takım bu muydu aziz başkan?? -bilica daha kaç kırmızı görecek!! -hakem faktörü. -semih in suçu smith olmaması -maç sonu kırılan koltuklar hk. -elanonun golünü ben bile yemezdim -verilmeyen 3 penaltımızın hesabını kim verecek?? -moral bozmayın hep destek tam destek -biz seni kupaların için sevmedik
quote:Orijinalden alıntı: LegendmJquote:Orijinalden alıntı: uefacup_supercup -son kale de yıkıldı -şampiyon olsak da bu yara kapanmaz -maçtan geldim, taraftarı hiç böyle üzgün görmemiştim. -dahi daumun tutmayan numaraları -bir ABS fren sistemi olarak alex -güiza neden gol değil tur atıyor? -öpen takım bu muydu aziz başkan?? -bilica daha kaç kırmızı görecek!! -hakem faktörü. -semih in suçu smith olmaması -maç sonu kırılan koltuklar hk. -elanonun golünü ben bile yemezdim -verilmeyen 3 penaltımızın hesabını kim verecek?? -moral bozmayın hep destek tam destek -biz seni kupaların için sevmedik tek suçum GALATASARAY'a güvenmekti. bir daha khalkedondaki maçlar hakkında konuşmayacağım her şeye rağmen peşindeyiz uA