Basliktaki gibi pazar yapmak istiyorum. Bir donem evde net yoktu. Yarin gelicek ve bende pazar yapmak istiyorum. Server: Cypher Suanlik nakitim 20 Gb Sizce Ne Alip Ne Satmaliyim Veya Basma Isinemi Girmeliyim. Aslinda Bana 1 Ayda 50 Gb Olsa Yeter Eger Olursa. Aklimda Cold, Hell Blood Gibi Uniq Alip Satmak Var. Tabi Bu Konuda Bilgim Yok Denecek Kadar Az. Tavsiyelerinizi Esirgemeyin. Herkese Iyi Geceler. Simdiden Tesekkurler ;)
sabrın varsa trina işine gir derim
Trinayi kactan alip kactan saticam birde bana kazanci ortalama ne kadar olur aslinda yaza kadar devam ederim ticarete yani ne kadar kasarsam
Trina, şu an tavsiye etmem K2 bir trina eventı yapar çakılır kalırsın belli olmaz yani, ucuza al sat yap derim ben +5 Rogue Chitin olabilir, Hell Breaker olabilir.
Büyük sermaye büyük kar. Para yeterli bence ucuz item alıp satma büyük oyna. Oyunu bayadır oynamıyorum piyasa ne durumda bilmiyorum ama yine de büyük oyna derim. Büyük kar büyük para da pahalı itemde olur. He bir de en önemlisi sabırlı ol. Kolay gelsin.
en bilindik raptor ib ii shard al sat en cok karda bunlar verir ve mutlaka pazarları dolas çok ucuzdan item görebilirsin 5 6 gb birden kar yaparsın
Her şeye espri olduğunu düşündüğünüz saçma sapan cümlelerle (resimlerle) karşılık vermeyin. Konuyu açan arkadaş insan gibi yardım istemiş. Yardım etmicekseniz seviyenizi düşük gösteren şeyler de yapmayın.
Pazarı iyi biliyorsan ucuza al sat yap az kazanırsın ama garantisi yüksek olur.
en kısa ve en karlı yolu + basmak ama bi o kadarda tehlikesi var.
En iyisi trina tecrübeyle sabittir
Sana tavsiyem pazara normal fiyatının altında koyulan tüm itemleri toplayıp satman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme