Şimdi Ara

Yayın Yapmak İstiyorum. !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMLAR BEN KENDİM BİR TV KANALI KURMAK İSTİYORUM AMA SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN YAYIN YAPACAK YANİ IP TV
    TÜM PROFESYONELLİĞİMİ KOYARAK YAYIN YAPMAK İSTİYORUM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM AMA LİVESTREAM USREAM **** GİBİ REKLAMLI KANALLAR İSTEMİYORUM YADA İNTERNET IP'İM ÜZERİNDE CANOPUS EDİUSLA YAYIN YAPABİLİRMİYİM BU TARZ PROGRAMLARLA YAYIN YAPMAK İSTİYORUM YADA DAHA BAŞKA KALİTELİ GÖRÜNTÜ VE SES İSTİYORUM ELİMDE HER ŞEY BULUNMAKTA KAMERA VTR STÜDYO KURGU MASASI ..... VE AKLINIZA GELEBİLECEK HER ŞEY YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM AMA YAYIN YAPARKEN BANT-CANLI VİDEO AKIŞI ÇOK RAHAT OLMALI YANİ DONUK DONUK OLMAMALI.
     Yayın Yapmak İstiyorum. !!!!!!

• Reklamlı kanallarda yapmak istemiyorsan ilk önce bütçeni düşünmelisin. Oldukça pahalı işler bunlar..
  • peki Normal Tv kanalları kendi web sitelerinden nasıl yayın yapıyorlar yani diyelimki fox tv nin web sayfasını açtın v-canlı yayına tıkladın ve yayın başladı izliyorsun onlar bunu nasıl yapıyor? ve antensiz tv programındada olduğu gibi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir54598

peki Normal Tv kanalları kendi web sitelerinden nasıl yayın yapıyorlar yani diyelimki fox tv nin web sayfasını açtın v-canlı yayına tıkladın ve yayın başladı izliyorsun onlar bunu nasıl yapıyor? ve antensiz tv programındada olduğu gibi ????

Ustream ve Livestream ile aynı mantık. Yayını Flash Media Server üzerinden internete veriyorlar. Ama dediğim gibi oldukça masraflı. Mesela biz haftada 8 kez 2şer saatten Ustream üzerinden yayın yapıyoruz. Bunu ücretli yapmak istersek aylık 350$ para ödememiz gerekiyor. Kaldı ki izleyici sayımız düşük. Bir de bunu hergün yaptığını ve binlerce kişinin izlediğini düşünürsen müthiş paralar ödemek gerekir. O yüzden ücretsiz yayına devam

• Merhaba dostum eğer internet üzerinden yayın yapmak istiyorsan bana özelden ulaşabilirsin.Gayet uygun fiyatlar ile full hd yayın ımkanı saglıyabılırız
    Kendımıze aıt sıstemımız ıle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reklam Yapmak için
    10 yıl önce açıldı
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.