Şimdi Ara

Oto Alım-Satım İşi yapmak istiyorum ( yardımınız gerek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
7.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar öncelikle konu ve konsept hakkında biraz bilgi vereyim. Kendim devlet memuruyum ve işyerini 60 yaş üstü olan babam adına açacağım. Sebebi ise yeni çıkan yasa ile 60 yaş üstü emeklilerden tekrar işe başlayanlardan prim kesilmemesi .

Boşta duran bir dükkanımız var ama ne yazık ki dükkanın muhitinde galeri işi yapamıyorsun belediye buna müsade etmiyor. O yüzden mevcut galericiler sitesinden devreden birinden almak ya da sıfırdan bir iş yeri açmak zorundayız.

İçerik şöyle olacak :

Antep, Urfa, Adıyaman, Mardin, Diyarbakır ve Malatya illerinden otomatik araç getireceğim ve işyeri sadece otomatik araçlar üzerine dönecek.
    Neden bu iller ? Bu illerde otomatik araçların tutulmaması, kalabalık ailelerin çokluğu ve dolayısıyla hb otomatiklern ragbet görmemesi, batıdan buralara alıcının gelmemesi.

Arabaların tamamı tamamen boyasız , 100.000 km altı ve otomatik olacak. Ve araçlar tüm Türkiye'nin en sevdiği fiyat bandında 25-55 bin tl bandında olacak.

Kısacası bölgenin otomatikcisi denince akla gelen markası olmayı hedefliyorum. ve ailemin reklamcı, gazeteci ve basın yayın işlerinden dolayı reklam konusunda sıkıntı da çekmeyeceğim.

Bununla beraber konsinye araç satışı da kabul edeceğim. Bu işe 200.000 tl bütçe ile aylık 3-6 araba hedefi ile girmek istiyorum.

İşimi dürüst yapıp para kazanmak istiyorum. Hem arabalara olan ilgimi meslek haline getirmeyi hedefliyorum. Görüş ve eleştirilerinize açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın abim sizi forumdan tanıyorum, yazdıklarınızı okuyan birisiyim, bu işi helalinden yapacağınıza inanıyorum.Lakin bu tip işleri hep kurtlar sofrası olarak tanımlarlar, belki de biraz abartı katarak.Allah yardımcınız olsun bol ve hayırlı kazançlar dilerim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah utandırmasın demek düşer bize sadece. Hayırlı uğurlu olsun.

• İnşallah dedikleriniz gerçekleşir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

Sayın abim sizi forumdan tanıyorum, yazdıklarınızı okuyan birisiyim, bu işi helalinden yapacağınıza inanıyorum.Lakin bu tip işleri hep kurtlar sofrası olarak tanımlarlar, belki de biraz abartı katarak.Allah yardımcınız olsun bol ve hayırlı kazançlar dilerim..

Allah razı olsun. Ben de dürüstçe yapacağıma inanıyorum. Bugüne kadar yaptığım satımlardan çok güzel dostluklar edindim. Daha bi gün de biri tekrar arayıp Allah seni şöyle etsin böyle etsin demedi. Otomobil forumcuları az çok anlar , araba sevdası bir tutkudur. Arabalarla haşır neşir olmayı seviyorum. Sevdiğim iş artık meslek olsun istiyorum. Eşim de çalıştığı için maddi kaygı da gütmüyorum şükür. babamın bu durumunu değerlendirmek istiorum

• Osmaniye merkez patlıyo herkes.dıpstka dıpstka

Memur kardeş boşver böyle şeyleri.istifa edip yâpıyosan yap ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 4 Aralık 2015; 20:24:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralarda çakallik çok döner yalnız dikkatli olmanızı tavsiye ederim arabadan çok çok iyi anlamaniz lazım her türlü pisliği yaparlar adama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Osmaniye merkez patlıyo herkes.dıpstka dıpstka

zorunlu görevimin bitmesini bekliyorum. Edecem istifa. Daha verimli insanlar çalışsın yerime

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Buralarda çakallik çok döner yalnız dikkatli olmanızı tavsiye ederim arabadan çok çok iyi anlamaniz lazım her türlü pisliği yaparlar adama

sana birşey söylim mi ? doğudaki insan hala saf. olayı doğu batı vs tartışmalarına getirmek istemiyorum ama buralar dediğin yerdekiler cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar , bu doğru. Ama batıda bırak cini adam şeytan olmuş. Her türlü elektrnik yazılım hileleri mevcut. Doğuda hala sistem kara düzen çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Osmaniye merkez patlıyo herkes.dıpstka dıpstka

zorunlu görevimin bitmesini bekliyorum. Edecem istifa. Daha verimli insanlar çalışsın yerime

ya zaten şöyle 5-10 aylık maaş almıyosan yada müdür bürokrat bişey değilsen memurluk falan boş meşkale başka bişey değil.

• Buradaki en büyük mesele temiz araba bulabilmek ve düzgün kontrol edip kar bırakacak fiyata alabilmek. Satış çok zor değil.

• Fikir güzel inş tutturursunuz. Ancak,
    Gidip gelirken yollara dikkat edin, özellikle diyarbakır mardin yörelerine ayrıca düşündüğünüz gibi değil buralar, önce br gelip görün sonra başlayın, iki ayda elinizdekinden de olmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Fikir güzel inş tutturursunuz. Ancak,
    Gidip gelirken yollara dikkat edin, özellikle diyarbakır mardin yörelerine ayrıca düşündüğünüz gibi değil buralar, önce br gelip görün sonra başlayın, iki ayda elinizdekinden de olmayın.

urfada gorev yapıyorum zaten. o cografyayı da ıyı bılıyorum. teşekkrüler uyarılarınız için

• boyasız 100bin km altı tamam da otomatik işi sakat. elinizde patlar. sattığını araba geri gelir. almam dediniz mi de sizi araba alıp satıyor diye şikayet ederler memuriyetten atılırsınız.
  • üstaaad iyisin hoşsun iyi düşünmüşsün ama bu ilkede sahibinden diye bi melet site var herkes neyin ne ettiğini iyi biliyor hele ki Ankaralılar berberinden damaca su satanına kadar al-satcıdır gece yola gündüz dükkana giderler neyse o doğu konusuna gelince işin içinde ANTEP varsa dikkatli ol araştır derim ve gelgelelim o doğudaki arabalarda zaten buralardan yada büyük olasılık ANTEP-ADANA dan gitmedir buralarda bi ellenmiş km değişen olayı halloluyor yani ankaradan ıspartaya egzos- antalya ya motor yaptırmaya giden zihniyetle mücadele edeceksin piyasanın çakalı çok demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Buralarda çakallik çok döner yalnız dikkatli olmanızı tavsiye ederim arabadan çok çok iyi anlamaniz lazım her türlü pisliği yaparlar adama

sana birşey söylim mi ? doğudaki insan hala saf. olayı doğu batı vs tartışmalarına getirmek istemiyorum ama buralar dediğin yerdekiler cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar , bu doğru. Ama batıda bırak cini adam şeytan olmuş. Her türlü elektrnik yazılım hileleri mevcut. Doğuda hala sistem kara düzen çalışıyor

Hocam sen hangi zamanda kaldın Doğuya en son ne zaman geldin bilmiyorum ama Doğu o masum o saf köyler ve köylüler topluluğu olarak kalmadı sen neden buraların sigorta fiyatları yüksek sanıyorsun adamlar Sigortaları bile dolandirmayi meslek haline getirdikleri için

• Memur adamsın alıyorsun 2500 3000 TL maaş Allahına şükret haftasonu tatil bayramlar tatil seçim tatili vs...

• Fikrinize saygı duyuyorum ancak bu düşündüklerinizi piyasada uygulayabilmek inanın çok zor neden diye soracak olursanız; ilk olarak kriterlerinize uygun araç bulmak zor bulunur fakat bu araçları alarak ticaret yapmak ve para kazanmak sizi çok zorlar.Çünkü dediğiniz şekilde çalıştığınız zaman kaynağınızı daraltarak işiniz zorlaşıyor ve bu araçları biniciden almak zorundasınız işiniz tamamen pazarlık şansınıza kalıyor ve şunu söylemek isterimki bu işte şu anki ortalama kar marjı masraflar düştükten sonra %5 tir eğer uygun fiyattan alırsanız ki bu şekilde uygun alabilme sanşınız çok zor.Bir yetkili bayiyle açık hesap tarzı çalışmadıktan sonra seçme araç bulabilmek zor.Bulduktan sonra satacağınız arabayı eski arabasıyla takaslamak isteyen müşterilerde olacaktır bu müşterileri geri çevirmeniz pek iyi olmaz ticari hayatınız açısından ve inanın şu anki galeri sistemi mutlaka çek-senet-kredi kartı üçgeni içerisinde çalışmanızı gerektiriyor.Eğer peşin para al-sat yapmak isterseniz iş hacminiz beklediğiniz oranda olmayacaktır.Gelecek olan müşteriye bol seçenek sunmak kazancınızı ve müşteri potansiyelinizi artıracaktır.Bu yazdıklarım tecrübe edilmiş tavsiyelerdir gözden geçirmenizi temenni ederiçm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.