Şimdi Ara

Sanayide dükkanım var, ne iş yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveet, aylık ne iş yapabilirim konusuna hoş geldiniz arkadaşlar, durumu özetlemek gerekir ise ;

Oto sanayide değil normal sanayide bir dükkanımız var, çevre esnaf çok farklı kollarda çalışıyor, elektronik malzeme, kumaş, hırdavat, tarım ürünleri, soba, mobilya gibi çok çeşitli işler yapılmakta.

Bizim dükkandan bahsetmek gerekir ise; biz imalat yapıyoruz burada, hem toptan hem perakende satışımızı gerçekleştiriyoruz, dükkan sanayinin iki ana caddesinin kesişiminde, en işlek yerlerinden birisi diyebiliriz, dükkan boyutu olarak da; bodrum: 55 m2 zemin 35 m2 1,2,3. katlar da yaklaşık 50 m2 kadar.

Şu an yaptığımız iş bedensel olarak çok yorucu ve maddi getirisi güzel olmayan bir iş malesef. Bunun sonucunda iş değiştirmeyi düşünüyorum, elimde belli miktar bir para yok yani yeni işe girmek için bazı yerlerden kaynak oluşturmaya çalışacağım, 40 senelik esnaf dükkanı olduğu için vade ile mal alma imkanım da mevcut...

Sonuç olarak; 250-300 bin gibi yatırım yaparak değil de daha düşük bütçe ile iş değişimini nasıl yapabilirim ? Dükkanda şu an temel imalat makinaları mevcut, (boru bükme makinası, pres, kaynak, punta, makas vb.) Not: Makina Mühendisliği okuyorum, ama şartlar malesef bunu gerektiriyor, okuluma devam edeceğim ama yoğunluğum burada olacak, sınavdan sınava gideceğim.

• Bimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedpa?
  • olm onu yazmayı unuttum, dükkanın önünde dolap var zaten gelen geçen soğuk suyunu beleşe içiyor, su satamam
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    yedpa ? yedek parça mı ?
  • Bim aç

• Esnaf lokantası nasıl olur? Etrafta yemek yenilebilir başka yer yoksa iş yapar diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merkezi biryerde ise tabldot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

yedpa ? yedek parça mı ?

yok be işyerin yedpa damı demek istemiştim :D
  • yemek yemek yemek
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    yok hocam değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.