Satıcısı pazarama olan lipton earl gray 1kg 159,90 haftasonuna özel 500e 100 indirim var genel 4 paket alınca 539,60 ₺ , paketi 134,90₺ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pazarama-Lipton Earl Grey 1kg x 4 = 539,60₺ (134,90/adet)
-
-
tek başına içilmesi imkansız çok ağır. karıştıracaksanız alın.
-
500/100 indirim kodu nedir, göremedim?
-
• 500 TL ve üzeri Maximum Mobil uygulamasından yapılan Pazarama Online alışverişlerde geçerlidir • Kupon indirimi 24 Ağustos 00.00 - 25 Ağustos 23:59 arası geçerlidir • Kupon kodunun geçerli olmadığı kategoriler şu şekildedir: Dijital servisler, Külçe Altın, Ziynet Altın, Enerji İçecekleri, Cep Telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum kart şartı var mı? Herkes faydalanabiliyor mu?
-
eskıdendı o gunler.. bergamot kokmuyor bıle
-
Faydalandım teşekkürler . Çay fiyatlarının 200 liraları dayandığı bu günlerde fiyat iyi geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum, sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum, almadım da. Tirebolu42 markasının bergamotlusu daha iyi geldi.
Az etki isteyene Çaykur Altınbaş da var bergamotlusu, ya da markaya güvenmesem de Efor bergamot iyiydi, bir ara da Beta bergamot denedik iyiydi. Ofçay, obaçay, doğuş falan beğenmediklerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de ilk başka önyargılıydım, şimdi alıştım, açık içiyorum, daha ekonomik oluyor.
Gerçi İsrail malı diyerek bu saatten sonra almam, ...lar kudurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya bitti, ancak yine de cevap vereyim:
pazaramadan alışveriş yapmak için işbankası müşteri olmaya gerek yok, aynı şekilde maximum kartınızın olmasına da gerek yok.
maximum mobili indirip pazarama alışverişlerini uygulamadan yapmak için de işbankası müşterisi olmaya gerek yok.
kuponlar ve kampanyalara herkesin yararlanacağı şekilde veriliyor, herhangi bir kredi kartı ile ödenebiliyor, ancak genelde mobil uygulamada geçerli oluyor.
-
Anladım, pazaramanın kendi uygulaması var kullanıyorum, maximum mobil içinden ayrıca pazarama alışverişi yapıldığını bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X