Şimdi Ara

Pazarcılar ve Level Kasanlar Birleşsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim burdaki amacım Hero da ticaret işleriyle uğraşan arkadaşlar ile level kasan arkadaşların birbirlerini messengere ekleyip level kasanlara item yardımı 50 level üzeri arkadaşlarımız da pazarcılara level kasma ve mineral yardımı yapabilirler bilmem siz ne dersiniz

Bide time skillinin olduğu bölüme 4'e kadar çıkardım ama bi black wolf evcilleştiremiyorum yardım etmek isteyen arkadaşlar PM atsın!(19 Lwlim)

• düşünce güzel ama uygulama nekadar iyi olur bilemiyecem

benim tahmin tame yapmak için 1 puan versen yerdi sen lewel atladıkça o kendisi yükselio diye tahmin ediyorum bana göre lewel 25 den sonra tame işleri ile uğraş derim
  • abi ben 19 lwl im 21 lwl lik spearmanlare vuruyorum 702 exp veriyo ama eskiden vurduğumda 1093 exp verdi.neden bu ne olur kardeş açıkla 0.74 diye ilerliyobu gidişte kalcam 19 lwlde niye oluyo bu bide time ile şansa bala bir tane black wolf tuttum ondan sonra oldu bu olay
  • Bu oyunda atladığınız en önemli konu kasma işinde tek başına olmanız

diğer multi player oyunlardaki gibi parti kurup nekadar adam alırsan okadar exp artmıyor tam tersi atıyorum kestiğin yaratık sana 8000 exp puanı verirken bir kişi alırsan bir anda 4000 lere düşmekte . Bu yüzden pazardaki adamı veya orada kasan başka bir adamı kimse partisine almak istemez. Herkez kendisi kasar.

Betfanclup arkadaşım sende benim kanatımca bir kaç üst lvl yaratık kesmeyi dene

tabiki lvl yükseldikçe kesmiş olduğun yaratıklardan gelen exp düşecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: betafanclub

abi ben 19 lwl im 21 lwl lik spearmanlare vuruyorum 702 exp veriyo ama eskiden vurduğumda 1093 exp verdi.neden bu ne olur kardeş açıkla 0.74 diye ilerliyobu gidişte kalcam 19 lwlde niye oluyo bu bide time ile şansa bala bir tane black wolf tuttum ondan sonra oldu bu olay

X9 lvller adamı oyundan bıktıran leveller, oyundan soğursun sıkılırsın . yaklaşık 4 5 lvl ilerdeki expi alırsın geçmek bitmez işkence gibidir. sen 19 da söyleniyosan yndın , ilerde haftalar sürüyo geçmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.