Şimdi Ara

Pazartesi Alınacak Tucson Mu Kuga Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    150 küsür.

10 bin farka değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv indirimli olduğu için fark çok az.
    Ben dizeli tercih ederdim. Ayda 600km diyorsunuz, 1000e doğru çıktığında benzin zorlar artık. Tucson ş.içi 13 litre görebiliyor. Ş.dışı minimum 7 litrelere inebiliyor diye biliyorum. Yani dizel alınmalı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha güncel olduğu için kuga ama kalp tucson diyebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jomoko123 J kullanıcısına yanıt
    Seçenek çok, dikkatli karar vermek lazım.
  • Tusconu incelerken kaliteli olmadığını gördüm. 3-4 yıl sonra sıkıntılar çıkarabilir. Bu ikisine indirdiyseniz kugayı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Tucson cok yakarcilarda gelmis. Tucson guvenlikte sinif lideri. Ustune donanimi,motoru ve 4 ceker olmasi avantaj

Tucson çok güzel araç hatta bir kişi için pazarlık bile ettim satın almak için ama segmentindeki araçlar arasında çok yakanlardan. Yakıtın yüksek olduğunu söylemek, var olan durumu değiştirmiyor. Güncel kullanım verilerine girmeden sadece fabrika karma verilerini yazayım.

Tucson : 7,5 lt (benzin)
    Kuga : 4,8 lt (dizel)
    Qashqai : 4,6 lt (dizel)

Bu yakıt verilerine rağmen ben yine de Tucson almak istiyorum çünkü diğer araçları test ettim ve beğenmedim. Araç bilgilendirmeleri yaparken ve birilerini yönlendirirken duygusal davranmamak lazım. Aracı almak isteyen ne alacağını bilerek alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bantu

quote:

Tucson cok yakarcilarda gelmis. Tucson guvenlikte sinif lideri. Ustune donanimi,motoru ve 4 ceker olmasi avantaj

Tucson çok güzel araç hatta bir kişi için pazarlık bile ettim satın almak için ama segmentindeki araçlar arasında çok yakanlardan. Yakıtın yüksek olduğunu söylemek, var olan durumu değiştirmiyor. Güncel kullanım verilerine girmeden sadece fabrika karma verilerini yazayım.

Bu yakıt verilerine rağmen ben yine de Tucson almak istiyorum çünkü diğer araçları test ettim ve beğenmedim. Araç bilgilendirmeleri yaparken ve birilerini yönlendirirken duygusal davranmamak lazım. Aracı almak isteyen ne alacağını bilerek alsın.

Biliyorum hocamda herkes sadece cok yaktigini yaziyor. Arabanin geri kalanini soyleyen yok. Hic bilmeyen biri tucson un sadece cok.yaktigini cok kalitesiz bir arac oldugunu anlar

Gecenlerede bir konu vardi iihs testlerindeki hile diye. Tucson neyse o cikan tek arabaydi. Buna ragmen en cok.diger firmalarin sahtekarligi daha cok konusuldu tucson yine golgede kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 25 Şubat 2018; 14:4:57 >

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum hocamda herkes sadece cok yaktigini yaziyor. Arabanin geri kalanini soyleyen yok. Hic bilmeyen biri tucson un sadece cok.yaktigini cok kalitesiz bir arac oldugunu anlar

Gecenlerede bir konu vardi iihs testlerindeki hile diye. Tucson neyse o cikan tek arabaydi. Buna ragmen en cok.diger firmalarin sahtekarligi daha cok konusuldu tucson yine golgede kaldi

Tucson, SUV segmentinin güvenlik yönünden referans aracıdır, bilmeyen baksın. Benim için bu yönü ağır bastığı için yakıta rağmen bu aracı almak istiyorum. LPG takıcam binicem, hepsi bu. Bu segmentteki araçlar arasında aracın gücü yine harika, donanım ve konfor olarak da çok başarılı. Lakin gel gelelim ülkemizde araç alanların ilk sorduğu kaça aldığın, ikinci sorduğu ne yakıyor? Hava uçup giden bir yakıta aynı mesafede 100 tl ödemek var, 60 tl ödemek var. O nedenle iyi hesap yapmak lazım hele uzun km kullananlar neyi istediğini iyi bilmeli.

• Fayda-Değer/Fiyat olarak CRV varken, ben bunlara dönüp bakmazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jomoko123

Tucson makyaj yiyormuş hocam o zaman qq yada kuga

Kuganın 2. Eli çok zayıf. Qq en iyi seçenek

• Tucson gdi motorlu bir araç ve bu yüzden lpgde sıkıntı çıkarabilir lpgciler hiç sıkıntı olmaz der ama aldıktan sonra sıkıntı cikabiliyor alacaksanizda prins gibi markalar seçin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tucson, SUV segmentinin güvenlik yönünden referans aracıdır, bilmeyen baksın. Benim için bu yönü ağır bastığı için yakıta rağmen bu aracı almak istiyorum. LPG takıcam binicem, hepsi bu. Bu segmentteki araçlar arasında aracın gücü yine harika, donanım ve konfor olarak da çok başarılı. Lakin gel gelelim ülkemizde araç alanların ilk sorduğu kaça aldığın, ikinci sorduğu ne yakıyor? Hava uçup giden bir yakıta aynı mesafede 100 tl ödemek var, 60 tl ödemek var. O nedenle iyi hesap yapmak lazım hele uzun km kullananlar neyi istediğini iyi bilmeli.

Parasini bencede hakediyor para verilmez diyenlere pek takmiyorum. 2,elde satarken yakiti malesef sorun oluyor

• Hocam öncelikle hayırlı olsun da fiyatları nasıl o kadar indirttiniz?,

• Bentley tercih edin bence, böyle tucson mucson genel geçer araçlar siz ötv indirimiyle full+full en dolusundan, en babasından araç alanları pek tatmin etmez..
  • tucson gibi benzin düşmanı bir araç yerine dizel kuga'yı tercih ederdim ben
  • 10k ya tucsona sıvı lpg uygulaması yaptırın 5k yı çatır çatır yiyin.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Çalıyormuyuz çırpıyor muyuz ?

Aracın parasınıda kdv sinide ödüyoruz sanki bedava alıyoruz gibi konuşuyorsunuz

• quote:

Ben size çalıyorsunuz dedim mi?

Ama hem devletin verdiği hak suistimal ediliyor, hem de kimse azla yetinmiyor, bundan rahatsızım. Bugüne kadar bir tane ötv indirimli araba alacak olup da normal, mülayim bir araba ,ya da baz/orta donanım araba alan görsem dişimi kıracağım. Nasılsa vergi yok ya ohh herkes en full+full alma derdinde, nasılsa devlet baba normal vatandaşın yarı fiyatına veriyor, niye dibine kadar kullanmayalım değil mi? Azla yetinebilme kavramı yok lugatımızda.

Elbet bu devletin verdiği bir hak, hak edene de helal tabi ama her hak sahibinin o şekilde açgözlü davranışını görüp de, kendin ise gırtlağına kadar vergi verip düdük gibi arabaları fahiş fiyatlara alınca insan haliyle bozuluyor..

Hani bu devlet internetteki "adil kullanım kotası" adlı kota saçmalığını neden çıkardı? Neydi internet suistimal ediliyordu sınırsız olunca, e babam adama limit koymasan alabilse porsche alacak engelli indirimiyle. Ama bunları söyleyince "bize verilmiş hak, alırız tabi size ne.."

Cenap Şahabettin ne demiş:

"Suistimal kapısını aralık etmeye gelmez; derhal ardına kadar açılır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 25 Şubat 2018; 22:50:42 >

• 2 modeli de iyice test ederek kendiniz karar verin derim.

Ben Kuga’nın da olduğu seçenekler arasından üst donanımlı Tucson’u tercih ettim çünkü ikamet ettiğim yer İstanbul gibi kaos trafiğine sahip değil ve sürekli hızlı kullanmıyorum, bu şekilde araç halk arasındaki söylentilere nazaran ağırlığına gücüne 19 jantlı ve 4 çeker olmasına göre gayet iddialı rakamlarla da kullanılabiliyor, zaten geriye kalan her konuda da araçtan çok memnunum, sadece benzinli seçeneği olmasına rağmen satışlarda da üst sıralarda olan bir model olması aracın beğenildiğini gösteriyor.

Aynı şartlarda dizel Kuga ise gayet ekonomik tüketime sahip ve esasen sportif kullanımda daha direkt bir direksiyona sahip ancak tam da aksi gibi arada gazlamak istediğinizde o kasada 1.5 dizel motor çok erken pes ediyor. Tucson’dan eski ve makyajlanmış bir model Tucson ise yaza doğru makyajlanacak, beklenti meselesi kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 25 Şubat 2018; 23:12:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Ben size çalıyorsunuz dedim mi?

Ama hem devletin verdiği hak suistimal ediliyor, hem de kimse azla yetinmiyor, bundan rahatsızım. Bugüne kadar bir tane ötv indirimli araba alacak olup da normal, mülayim bir araba ,ya da baz/orta donanım araba alan görsem dişimi kıracağım. Nasılsa vergi yok ya ohh herkes en full+full alma derdinde, nasılsa devlet baba normal vatandaşın yarı fiyatına veriyor, niye dibine kadar kullanmayalım değil mi? Azla yetinebilme kavramı yok lugatımızda.

Elbet bu devletin verdiği bir hak, hak edene de helal tabi ama her hak sahibinin o şekilde açgözlü davranışını görüp de, kendin ise gırtlağına kadar vergi verip düdük gibi arabaları fahiş fiyatlara alınca insan haliyle bozuluyor..

Hani bu devlet internetteki "adil kullanım kotası" adlı kota saçmalığını neden çıkardı? Neydi internet suistimal ediliyordu sınırsız olunca, e babam adama limit koymasan alabilse porsche alacak engelli indirimiyle. Ama bunları söyleyince "bize verilmiş hak, alırız tabi size ne.."

Cenap Şahabettin ne demiş:

"Suistimal kapısını aralık etmeye gelmez; derhal ardına kadar açılır."

Hocam bilmiyoruz ÖTV indirimli araç alabiliyorsa bunun şartları belli, yani ya şehit yakını/gazi veya ailede engelli biri olabilir. En azından ötv indirimi ile full+full araç alma imkanı ile acısı bir nebze hafifliyebiliyorsa ne ala. Suistimal edip etmemesi kendi vicdan meselesidir. Şahsen öyle bir imkanım olsa bunu dünya aleme ilan etmezdim. Çünkü bir çok kişi bu arabaları çok zorluklarla alabilme hayali peşinde ve hiç tanımadığı birileri çıkıp internette ben şu kadara şunu alabiliyorum diye yazınca kendini rahatsız hisseder. Ancak arkadaşın 1 haftada aynı konuda açtığı 4. veya 5. konu bu, heyecanına veriyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.