Şimdi Ara

Pazartesi Alınacak Tucson Mu Kuga Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıvı sistemden şikayetçi bir arkadaş var.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131035512
  • Kugayı test etmeden almayın. Lansmanda 117bine dizel manuel kuga alabiliyordum, çok kısa sürede ötv diliminden şimdiki fiyatlara yaklaşacağı da belliydi fakat test sürüşü yaptığım an vazgeçtim. Araç gitmekte zorlanıyor, performans çok düşük geldi bana.
  • hocam tercihiniz yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    dacia duster aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: jomoko123

dacia duster aldım

neden?

segment tepetaklak olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az ile yetinmenin mantığı ne ki? Engelli olan fakir mi olmak zorunda anlamadım. Neyse devlet 200 bin TL'ye kadar hak vermiş ben olsam ben de kullanırım.

Hyundai benzin otomatik yakıta takılıp kalınır. Araç istediği kadar güvenli olsun. Ben onun yerine yine aynı grubun Kia Niro benzin+elektrik olanını alırım. Şehir içi 5 lt altında gezersiniz. Gelecek yakıt tüketimi açısından hibrit araçlar yıllardır bilinen bir teknoloji, hiç düşünmeden alır geçerim.

Araç alınmış EDİT

Klasik bir DH kesin şunu alacağım deyip hiç alakası olmayan araç alma konusu daha.Sonra niye insanlar tavsiye vermiyor diyorlar.Dinleyen yok ki Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 27 Şubat 2018; 9:29:54 >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Siz veya bir yakınınız engelli olsaydı sizde bu haktan en baz donanımı alarak yararlansaysınız keşke. Ne güzel suistimal etmezdiniz. Tabi hayatını engelli biri ya da bir yakını olarak geçirmek zor ancak; “suistimal kapısını!” açmadan vicdani bir rahatlık içinde ne de güzel yaşardınız.

• quote:

dacia duster aldım

pazartesiye kadar alınacak tucson mu kuga mı derken duster nerden çıktı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

dacia duster aldım

pazartesiye kadar alınacak tucson mu kuga mı derken duster nerden çıktı hocam

Hayaller Nissan Xtrail ve 200bin TL bütçe ile başladı ama gerçekler Duster. Ha yeni Duster da fena değil hani, kötülemek anlamında söylemiyorum. Bazı arkadaşlar acımasızca çöp deselerde iyi bir f/p aracı bence. Hangi versiyonu aldı yeni mi eski kasa mı bilmiyorum ama yeni kasa 4x4 full versiyon 103,400TL hiç fena değil. Eski kasa aldıysa büyük hata, ama ne yaparsın bütçe meselesi. Tabi arkadaşın Duster konu başlığına hiç mesaj dahi atmadan gidip aldım demesi de enteresan ama hadi neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 27 Şubat 2018; 10:14:26 >

• jomoko123 J kullanıcısına yanıt
    foresterda baksaydınız keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

dacia duster aldım

neden?

segment tepetaklak olmuş

Duater da Kompakt SUVdur.

Yeni kasasi da gayet basarili.

Yakinda bolca yollarda goruruz zaten.

Hatta donanimhaberde bolca konulari goruruz;

"Yeni Duster mı şu mu bu mu" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Siz veya bir yakınınız engelli olsaydı sizde bu haktan en baz donanımı alarak yararlansaysınız keşke. Ne güzel suistimal etmezdiniz. Tabi hayatını engelli biri ya da bir yakını olarak geçirmek zor ancak; “suistimal kapısını!” açmadan vicdani bir rahatlık içinde ne de güzel yaşardınız.

Güzel kardeşim,şu an annem 4. evre akciğer kanseri, 2,5 yıldır ben bakıyorum tedavisi devam ediyor, indirim sağlayan yüzdede engelli raporu da var. İstesem gidip alabilirim. Şu anda başka önceliklerim var, alacak olsam da ohh ne güzel highline passat olsun ısıtmalı direksiyon da olsun, masajlı koltuk da olsun nasılsa vergi ödemeyeceğim diye coşacağıma şu ekonomik ortamda gider; misal gayet yeterli bir araç olan dizel otm clioyu indirimle makul fiyata almayı tercih ederim.

• Mazda CX-5 kesinlikle.

200 Bin TL lik aracı 90 bine alma durumunuz var.

2.000 motor ,4x4, donanımıda çok güzel...

Benzinli ancak 9-10 litre yakar üzmez sizi.

Değerlendirin bence...
  • pprodigyy kullanıcısına yanıt
    90Bine nasıl alıyor anlamadım? Zaten Duster aldım diyor iş işten geçmiş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

90Bine nasıl alıyor anlamadım? Zaten Duster aldım diyor iş işten geçmiş artık.

Engelli indirimiyle.
    2.0 alamaz 1600cc altı olması şartı var.

ÖTV ‘siz Alınabilecek Araçlar Hangileridir ?
    Özel Tüketim Vergisi Kanununa ekli (II) sayılı listedeki kayıt ve tescile tabi taşıtlardan, sadece, Türk Gümrük Tarife Cetvelinin;
    87.03 tarife pozisyonunda yer alan, 1600 cm³ veya altında motor silindir hacmine sahip binek otomobil, panelvan, pick-up, arazi taşıtı,ATV, steyşın vagon, vb. taşıtlar,
    87.04 tarife pozisyonunda yer alan, eşya taşımaya mahsus, 2800 cm³ veya altında motor silindir hacmine sahip van, panelvan, kamyonet, pick-up, vb. taşıtlar,
    87.11 tarife pozisyonunda yer alan, motor silindir hacmine bakılmaksızın, motosikletler bakımından istisnadan
    yararlanılabilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

2.0 alamaz 1600cc altı olması şartı var.

ÖTV ‘siz Alınabilecek Araçlar Hangileridir ?
    Özel Tüketim Vergisi Kanununa ekli (II) sayılı listedeki kayıt ve tescile tabi taşıtlardan, sadece, Türk Gümrük Tarife Cetvelinin;
    87.03 tarife pozisyonunda yer alan, 1600 cm³ veya altında motor silindir hacmine sahip binek otomobil, panelvan, pick-up, arazi taşıtı,ATV, steyşın vagon, vb. taşıtlar,
    87.04 tarife pozisyonunda yer alan, eşya taşımaya mahsus, 2800 cm³ veya altında motor silindir hacmine sahip van, panelvan, kamyonet, pick-up, vb. taşıtlar,
    87.11 tarife pozisyonunda yer alan, motor silindir hacmine bakılmaksızın, motosikletler bakımından istisnadan
    yararlanılabilmektedir.

İnternetin başındasın üstadım.Biraz daha araştırın ;)

200.000 TL limiti var (Ötvli fiyat)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Güzel kardeşim,şu an annem 4. evre akciğer kanseri, 2,5 yıldır ben bakıyorum tedavisi devam ediyor, indirim sağlayan yüzdede engelli raporu da var. İstesem gidip alabilirim. Şu anda başka önceliklerim var, alacak olsam da ohh ne güzel highline passat olsun ısıtmalı direksiyon da olsun, masajlı koltuk da olsun nasılsa vergi ödemeyeceğim diye coşacağıma şu ekonomik ortamda gider; misal gayet yeterli bir araç olan dizel otm clioyu indirimle makul fiyata almayı tercih ederim.

Öncelikle annenize geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Konuya gelecek olursak, siz nasıl olsa indirimim var diyip passat almayabilir clio'ya yönelebilirsiniz ancak sizin gibi hareket etmeyenler de olacaktır. Herkesin yaşam koşulları farklı, istekleri, ihtiyaçları farklı. Dolayısı ile son kararları da farklı. Sonuç olarak ortada bir indirim var ve kurallar çerçevesinde dilediği gibi seçim yapmakta insanlar. Bunda eleştirecek bir yön göremedim.

Tekrardan geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Evet 1600cc sınırı kaldırılmış yerine 20000TL limiti konmuş. 1 Ocak 2018 den itibaren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 28 Şubat 2018; 0:51:52 >
  • Engelli çocuğu olan bir yakınımız var. Durumları çok iyi değil, Devletin sağladığı imkan ile Dacia Lodgy aldılar. Çocuğu ve tekerlekli sandelyesini taşımak için bu araca muhtaçlar.
    Ama bu gidişle bu işi kötüye kullananlar yüzünden devlet bu imkanı iptal edecek. Yazık, biraz empati lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.