Şimdi Ara

Pazartesi motor alıyorum renk konusunda yardım.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

10.390 indirimle nasıl 10.500 oluyor

Normalde 1.500 fiyatı
    10.390 dediler biraz yazım hatası yapmışım hocam kusura bakmayın :)

Hocam yine yanlış yazmışsın. Fail üstüne fail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz derdim ama seçiminizi yapmışsınız. Hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

10.390 indirimle nasıl 10.500 oluyor

Normalde 1.500 fiyatı
    10.390 dediler biraz yazım hatası yapmışım hocam kusura bakmayın :)

Hocam yine yanlış yazmışsın. Fail üstüne fail

• kesinlikle beyaz .
  • Kırmızı kesinlikle ama beyazda fena değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Kırmızı kesinlikle ama beyazda fena değilmiş

Kırmızıyı aldım hocam gezmekten giremedim foruma :)

Ek olarak cbr'yi hiç bir şekilde aratmıyor hatta 10x daha eğlenceli diyebilirim :)))) her yerde deli gibi gidiyor kaldırım vs. dinlemiyor vibrasyon var fakat çukurlardan geçerken hiç birşey hissetmiyorsunuz cbrde her seferinde küt küt belime vuruyordu rogardan bile geçsem...kalkışı çok sağlam lakin rodajda olduğu için çok fazla basamıyorum...Manevra kabileyeti çok iyi araları girip çıkmak olsun çok kıvrak alet ayrıca tüm otomobillere tepeden bakıyorsunuz görüş açınız çok iyi....Artcı olarak şikayet edenler oldu hastası olanlar oldu o konu hakkında pek birşey diyemeyeceğim lakin ben hastası oldum aletin dahada değiştirmem bu aleti ömrü yettiği kadar kullanmak istiyorum...
    edit:sesi çok harika orjinal egzozuyla bayıldım doğrusu :)

Pazartesi motor alıyorum renk konusunda yardım....

bunlarda ekipmanlar

Pazartesi motor alıyorum renk konusunda yardım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 28 Eylül 2013; 23:56:39 >

• Çok güzel maşallah.
    Sende captan amerika gibi olmuşssun
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Çok güzel maşallah.

Hocam gündüzleri normal kravat takıp resmi bir işte çalışan biriyim geceleri ve pazar günleri bu moda giriyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Çok güzel maşallah.

Hocam gündüzleri normal kravat takıp resmi bir işte çalışan biriyim geceleri ve pazar günleri bu moda giriyorum :)

Çok beğendim.
  • Hayırlı olsun.Çok güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Hayırlı olsun.Çok güzel görünüyor

Teşekkür ederim hocam :)
  • Hayırlı olsun darısı başıma.

• Vlkndnmz kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Üzerindeki lastikler asfalta ne kadar uygun, çok sorun yaratıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Öncelikle hayırlı olsun. Üzerindeki lastikler asfalta ne kadar uygun, çok sorun yaratıyor mu?

Aslında servisde çalışan arkadaş asfaltta fazla yatma biraz sıkıntılı demişti bende rodajdan sonra değiştiririm diye düşünmüştüm zaten bu ebat lastikler çok pahalı değil lakin ben memnun kaldım güzel yol tutuyor özellikle cbrnin üstündeki lastiklere kıyasla baya hoşuma gitti
    frenlere asılıncada kızaklamıyor ıslak yolda deneme şansım olmadı...
    Çok fazla limitler zorlanmadığı takdirde uzun süre kullanılır diyorum , tabi genede super spor kullanıyor gibi virajlara girmemek lazım zaten ömrü doluncada daha iyi birşeyler takılır...
    Sadece cross olarak bakmamak lazım olaya bu aletin cadde performansı çok güzel canavar gibi kaldırım çukur mıcır dinlemiyor...Bu tarz aletleri sevenler varsa tavsiye ediyorum

ek olarak lastik değiştirdiğimde aynı cins dişli lastik takıcam tek farkı markası irc olmucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 29 Eylül 2013; 22:33:18 >

• quote:

quote:

Aslında servisde çalışan arkadaş asfaltta fazla yatma biraz sıkıntılı demişti bende rodajdan sonra değiştiririm diye düşünmüştüm zaten bu ebat lastikler çok pahalı değil lakin ben memnun kaldım güzel yol tutuyor özellikle cbrnin üstündeki lastiklere kıyasla baya hoşuma gitti
    Çok fazla limitler zorlanmadığı takdirde uzun süre kullanılır diyorum , tabi genede super spor kullanıyor gibi virajlara girmemek lazım zaten ömrü doluncada daha iyi birşeyler takılır...
    Sadece cross olarak bakmamak lazım olaya bu aletin cadde performansı çok güzel canavar gibi kaldırım çukur mıcır dinlemiyor...Bu tarz aletleri sevenler varsa tavsiye ediyorum

ek olarak lastik değiştirdiğimde aynı cins dişli lastik takıcam tek farkı markası irc olmucak

Dual-purpose motosikletleri beğeniyorum. Hem hafif hem de çok amaçlı, herşeye hitap ediyor. Bilmiyorum belki askerden döndükten sonra tarz değiştirebilirim. Aslında gönlümde yatan aslan WR250R fakat fiyat biraz tuzlu. Daha ucuza CRF de aynı işi görüyor. Gösterge panelinden memnun musunuz? Yakıt seviyesi gösterge de mevcut mu? Rahat okunabiliyor mu? Örneğin güneş tepedeyken sorun yaratıyor mu? Bir de bu modelde selenin 3-4 cm alçaltıldığını duymuştum. Emin değilim sanki bir yerde okumuştum. Böyle bir imkanı var mı?

Teşekkürler

• Cırmızı tabiki

Hem daha cok belli oluyor hatlari motorun. Sedefli beyaz falan olsaydi belki derdim ama duz beyaz gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Dual-purpose motosikletleri beğeniyorum. Hem hafif hem de çok amaçlı, herşeye hitap ediyor. Bilmiyorum belki askerden döndükten sonra tarz değiştirebilirim. Aslında gönlümde yatan aslan WR250R fakat fiyat biraz tuzlu. Daha ucuza CRF de aynı işi görüyor. Gösterge panelinden memnun musunuz? Yakıt seviyesi gösterge de mevcut mu? Rahat okunabiliyor mu? Örneğin güneş tepedeyken sorun yaratıyor mu? Bir de bu modelde selenin 3-4 cm alçaltıldığını duymuştum. Emin değilim sanki bir yerde okumuştum. Böyle bir imkanı var mı?

Teşekkürler

Sele alçaltılabiliyor servisde amartisör ayarı mevcut ve değişik kitlerde var lakin gerekli olmayacağını düşünüyorum boyunuz kısa bile olsa alışırsınız
    Gösterge rahat okunabiliyor yakıt göstergesi var,kilometre,toplam kilometre 2 adet tur km sayarı, bir adette saat bulunuyor devir göstergesi yok...
    Bugün öglen bol bol kullandım güneşin altında gayet net okunuyor o tarz problemler yok...Bu arada beyaz aydınlatmalı dash bord var cbrdeki gibi mavi değil...

Yamahada güzel alet lakin dediğiniz gibi birazcık tuzlu aynı fiyat aralığında olsalar tadından yenmez %50 fark var tam olarak

Genede gönlünüzden geçen hangisiyse o olur hocam inşallah...

• Vlkndnmz kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için çok teşekkürler. Şu an ortada bir şey yok, sadece kafamda öyle kurguluyorum. Ama bu işler genellikle böyle başlar, hayırlısı diyelim.
  • Bence kırmızısını alın çok yakışıyor,hondanın profosyonel crosslarıda genelde kırmızı renktedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihceylan93

Bence kırmızısını alın çok yakışıyor,hondanın profosyonel crosslarıda genelde kırmızı renktedir

Aldım hocam deli gibi geziom :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.