Şimdi Ara

Pazartesi motor alıyorum renk konusunda yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi motor alıcam benim aleti kardeşime verdik (cbr 250r 2012 model)
    kendime crf 250l alıcam fakat pazartesi gidip bu renginimi alsam (model konusunda kesin karar kıldım renk konusunda gönlüm %50-%50 gerçekten)

fuarı bekleyip bu renginimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 21 Eylül 2013; 22:39:56 >

• Ben beyaza bayıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Ben beyaza bayıldım.
    Hocam sağolun yorumunuz için başka fikir belirtmek isteyen varmı arkadaşlar...
  • bende kırmızıya bayıldım. Kırmızı her zaman daha çekicidir motora yakıştığı takdirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

bende kırmızıya bayıldım. Kırmızı her zaman daha çekicidir motora yakıştığı takdirde.
    iki renkte motora gayet uyumlu ve çok güzel. Bende senin gibi karar veremedim. Eğer düşüncen hala 50-50 ise yazı tura at ^_^ (Ciddiyim)
    Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesmeyut

iki renkte motora gayet uyumlu ve çok güzel. Bende senin gibi karar veremedim. Eğer düşüncen hala 50-50 ise yazı tura at ^_^ (Ciddiyim)
    Hayırlı olsun şimdiden

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar sanırım kırmızıyı alıcam fuara daha çok (5-6 ay) var ya bide diğer partide beyazın gelip gelmeyeceği kesin belli değil neyse sağolun yorumlarınız için
    edit:iki kere yazı tura attım ondada kırmızı denk geliyor hep :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 22 Eylül 2013; 14:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

Sağolun arkadaşlar sanırım kırmızıyı alıcam fuara daha çok (5-6 ay) var ya bide diğer partide beyazın gelip gelmeyeceği kesin belli değil neyse sağolun yorumlarınız için
    edit:iki kere yazı tura attım ondada kırmızı denk geliyor hep :)

Alıntıları Göster
    kırmızı candır diyen biriyim ama beyazda çok fenaymış kararsız kalmamak elde değil
  • hocam bu motor enduro mu cross mu? Bunu nerede kullanacaksiniz ?Ayrıca fiyatı ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

hocam bu motor enduro mu cross mu? Bunu nerede kullanacaksiniz ?Ayrıca fiyatı ne kadar?

10.390 dediler bana biraz indirim yaptılar 10.500e geliyor hocam normalde
    Caddede kullancam işe gidip gelirken ara sıra araziyede girerim cross olarak geçiyor fakat dual purpose cadde kullanımına uygun
  • quote:

quote:

hocam bu motor enduro mu cross mu? Bunu nerede kullanacaksiniz ?Ayrıca fiyatı ne kadar?

Caddede kullancam işe gidip gelirken ara sıra araziyede girerim cross olarak geçiyor fakat dual purpose cadde kullanımına uygun

Valla benim çok hoşuma gitti motor özellikle beyaz rengi. Ben de seneye motor almayı planlıyorum yalnız ailem pek sıcak bakmıyor. hayalim deki kawasaki ninja 250r ss olduğundan izin vermeleri imkansız. eger ikna edebilirsem bundan almayı düşünüyorum sadece dağda bayirda gezmek için. sizce başlangıç motoru icin uygun mudur?

• quote:

quote:

quote:

Valla benim çok hoşuma gitti motor özellikle beyaz rengi. Ben de seneye motor almayı planlıyorum yalnız ailem pek sıcak bakmıyor. hayalim deki kawasaki ninja 250r ss olduğundan izin vermeleri imkansız. eger ikna edebilirsem bundan almayı düşünüyorum sadece dağda bayirda gezmek için. sizce başlangıç motoru icin uygun mudur?

Boyunuz uzunsa sıkıntı olmaz motor biraz yüksek başlangıç motoruda olur uzun dönem kullanım içinde uygundur hocam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boyunuz uzunsa sıkıntı olmaz motor biraz yüksek başlangıç motoruda olur uzun dönem kullanım içinde uygundur hocam...

Çok sağolun. aldığınız zaman incelemesini bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağolun. aldığınız zaman incelemesini bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    beyaz aga.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

beyaz aga.

+1
  • Beyazını çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryh

Beyazını çok beğendim
    Beyaz da iyide fuara daha çok varmış arkadaşlar ya 6 ay birde beyazın gelip gelmeyeceği kesin değilmiş bayiiyle konuştum büyük ihtimal gelmicek diyolar sadece uzak doğuda satıyolarmış beyaz rengini...Ek olarak acerbis elcik koruma beyaz ve gidon süngeri aldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 23 Eylül 2013; 12:05:16 >
  • quote:

Beyaz da iyide fuara daha çok varmış arkadaşlar ya 6 ay birde beyazın gelip gelmeyeceği kesin değilmiş bayiiyle konuştum büyük ihtimal gelmicek diyolar sadece uzak doğuda satıyolarmış beyaz rengini...Ek olarak acerbis elcik koruma beyaz ve gidon süngeri aldım....

Alıntıları Göster
    Ben kırmızı hastasıyım ama bu motosiklete beyaz yakışmış. :) Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Ben kırmızı hastasıyım ama bu motosiklete beyaz yakışmış. :) Şimdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Beyaz bana daha güzel geldi tabi zevkler ve RENKLER tartışılmaz hayırlı olsun hocam şimdiden

• 10.390 indirimle nasıl 10.500 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

10.390 indirimle nasıl 10.500 oluyor

Normalde 10.500 fiyatı
    10.390 dediler biraz yazım hatası yapmışım hocam kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 23 Eylül 2013; 19:32:35 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.